zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) kömür kervanlardan düşüyor sanırım. bol bol kervan yağmala. Nisan 5, 2020 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 kömürü ben hep kendim yaptım, skill kazanmak için de iyi. ilk perki kömür formülüne harcamak lazım. sonrakileri de çelik yapımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) ahah Khuzait'ler bana nasıl bilendiyseler tüm bannerları toplayıp gelmiş, yetmemiş bi de adamları extra tıkıştırmış orduya ilerledikçe eriyor sdsgfsfda siege yapacağı yere varana kadar 200 kişi kaçtı sdsf edit: wtf sonra vazgeçti Tamnuh kalesine geri döndü orayı almak için, yolda 250 kişi daha eridi Nisan 5, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 köylerden şehirlerden yemek almayı akıl etmedikleri için eriyor sanırım, öyle diyorlardı discord'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Yav eski oyunda ne guzel athletics arttikca senin haritadaki kosma hizin da artiyodu, simdi hicbir etkisini gormuyorum - hep ayni hizda kosuyoruz. Bi tane perk var movement speed bonusu veren ama farydasini perkten perke goruyosak iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 inventory'deki at sayisina gore hizin artabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 @Cuce arkadaş oyunu almış ancak güncellemeler steam'e düşmüyormuş. Nasıl oluyor acaba yardımcı olabilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 18 saat önce, Feamer dedi ki: Kömür satışı var mı neredeyse bütün şehirleri gezdim ama yok odun bol bulunuyor odunu yakıp refine edince geriye kömür kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 bitti ya en son 2-3 noble kaldı onları da alsam tüm şehirleri bana geçecek ama liderleriyle konuştuğum an crash yiyor oyun daha ileri gidemiyom, yoksa tüm clanları temizlendi. 60 saat gameplay var, bunun 5 saati adamlara micro management çakmaya gitmiştir. şu menüleri değiştirin, party ekranında ve zafer sonrası adamları ayarlamak için akordiyon menüler aşırı vakit kaybettiriyor. bi de upgrade all butonu lütfen. dünyanın savaşını yapıyorsun ardı arkasına ve hepsinden sonra adam ve prisoner seçmek için ekstra uğraşıyosun, bi de bi süre sonra upgrade'lere bakmıyosun artık, sağdan soldan recruit ettiğin 11/16 lvl adamlar her savaş sonrası upgrade istiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Gozume kestirdigim bir kale var ama saldirip almam imkansiz gibi birsey - hem adamim yok hem o kadar iyi oynayamiyorum. Ben bu ulkeye vassal olarak katilsam, bariscil yollarla o kaleyi bana vermelerine ikna edebilirmiyim? Yoksa illa kaba kuvvet mi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 (düzenlendi) upgrade all tuşu olmaz, çünkü bazı upgrade'lerde iki seçenek var. ha tek seçeneklilerde olur belki niye olmasın. onda da extra resource isteyen (at) oluyor gerçi. bileydim basmazdım atlarım gitti reee denir ona da =P ya da vazgeçtim upgrade all'un üstüne gelince gidecek kaynaklar gösterilebilir nasıl ki tek upgrade ederken yazıyosa. Nisan 6, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 ya yapsın ilk seçeneği, her savaşta 30sn loading süresi ekliyo gibi bişi tek tek yapmak. ya da seçenek sunarsın bi şekilde, upgrade all'da onu seçsin diye butonun altında tik olur falan, yapılır bi şekil. tamam ilk başta okuyup edip düşünüyosun falan da sonradan amelelik işine dönüşüyor. neyi seçeceğin belli, ya da çok önemsemiyorsun zaten harcanacak adam 2 savaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 olm bugün biraz daha oynadım da çok unutmuşum ya ağzımı burnumu kırdı şu slaver boss sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 (düzenlendi) nese single bittiğine göre şimdi multi akalım, ver gazı lol daha önce de benzer bişi demiştim ama dombra ile o zamanlar tabii Nisan 6, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 takasa cazibe skilli gelmesi eklenmiş de bugı da peşisıra gelmiş. takas menüsüne hiçbi şey koymayıp hediye et dediğinde skill geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 arenaya skill gain gelmesi süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 18 saat önce, khalad dedi ki: @Cuce arkadaş oyunu almış ancak güncellemeler steam'e düşmüyormuş. Nasıl oluyor acaba yardımcı olabilir misin ? aklima birsey gelmiyor localde vaya beta versionda kalmis oilabilir clienti akilma baska birsey gelmedi acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 delikanlı honor samuray falan diyerek düello kabul ettim bandit lord'undan, yerimde "hadi bakalım" diye toparlanırken daha salladı kesti tekte. adamları salıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 ahsdfa o "hadi bakalım" toparlanışı canlandı gözümün önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 0dan başladım, serseri dolanıyorum, hiçbir krallığa katılmıcam. zamanı gelince koyucam çocuğu buranın kralı benim diye ama sanırım bir krallığa katılmadan yapılamıyormuş böyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 yoo oluyo, kendin kuruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 kaç gb yer kaplıo bu bide 8gb ram kaldırır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 61gb yer kaplıyor, 32gb download var. ram kısmını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 8gb pek kaldırmaz, min 12gb filan yazanları görmüştüm. 16gb ile bile birkaç saat sonra çöküyor rastgele bir yeri yüklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 16 saat önce, Xenocide dedi ki: takasa cazibe skilli gelmesi eklenmiş de bugı da peşisıra gelmiş. takas menüsüne hiçbi şey koymayıp hediye et dediğinde skill geliyor. 1.0.7'de sallanmamışız gördüğüm kadarıynan -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar