xunn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 HarveyQuinn said: early version of our new recruitment screen 2020 release Cuce bu UI'la ilgili ne düşünüyosun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 ben isi birakirdim bunu gorsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 post empresyonistik bir minimalist yaklaşım var o UI de, ayrıca avatarların nihilizm kayan yapıları ayrıca belirtmek gerek... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 mock-up oldugu belli de dosya adina bakilirsa gosterime sunulmus. stajyer sirkulasyonunun bu kadari fazla sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 HarveyQuinn said: early version of our new recruitment screen 2020 release OFFICAL THREAD THEME https://www.youtube.com/watch?v=OiVYAXKVh_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 PS4 duyurusundan tam 1 yıl önce duyurulmuş bu oyun. Koskoca bir konsol jenerasyonu döngüsü tamamlanmak üzere ve bu oyun hala çıkacak... LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Gec cikmasi mesele degil. Dayanabilecekleri ekonomik gucleri varsa isterse 2 yil daha sursun. Mesele isi yavaslatan ve progress i tikayan personel, dizayn flaw vb tabanli ciddi sorunlar olmasi ihtimali. Sonucta bir studyonun ekonomik imkanlari da sonsuz degil. Is uzadikca muhtemelen yolu tikayan sorunlar buyuyor ve bu arada da para suyu cekiyor. Benim gibi oyunu heyecanla bekleyen cogu kisinin korkusu daha da gecikmesi degil isin kendi kuyrugunu kovalayan tilkiye donmus olma ihtimali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Ilk oyunu sevipte su oyunu bekleyen adam 10 yil yaslandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 bu kadar developmenti tanklayacak paralari varsa helal, baska urun de yok sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Daesu said: HarveyQuinn said: early version of our new recruitment screen 2020 release OFFICAL THREAD THEME https://www.youtube.com/watch?v=OiVYAXKVh_k https://my.mixtape.moe/qhrqpn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Lancelion said: bu kadar developmenti tanklayacak paralari varsa helal, baska urun de yok sonucta. Çinliler geçen bi ton kopya aldılar dediydi cüce. Çin pazarına oltayı atan firmanın sırtı yere gelmez. Azıcık ticari fırsatı kullanıp chinese bi faction falan eklerlerse varya, üf. Cuce lan partiye rolls royce'la gelir dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 haftaya benim QA var sorunuz varsa sorun iletiyim pr cıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ne zam.... Şaka şaka. Rpg öğesi düşünüyor musunuz questler, C&C falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ha ole genel deilde level deisgn ile ilgili soruları bana sorarlar, onun dısında sorularınıza ben soliyebildiğim kadar burdan solerim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 native 21:9 32:9 desteği olacak mı? oyun çıkana kadar endüstri standardı olacak da o yüzden badumdıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 karakter sisteminde ne yenilikler yapilmis onu sor pliz. onceden baska yerde cevaplandiysa bilmiyorum, cikisina 3-4 sene olan oyunlari pek takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yine yere bakarak spam yapma combati gorecek miyiz? attack action iptal edilip tekrardan attack action'i verildiginde bir penalti var mi? yoksa yine fake attack spam show mu yapacagiz? baya okumadim da acaba dev blog'da bunlarla ilgili bir update oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Cuce said: haftaya benim QA var sorunuz varsa sorun iletiyim pr cıya Son 3 sayfaya bakman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 öndeki düşmanın içinden arkasındaki düşmanlar bize hasar verebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Cuce said: level deisgn kaleler gerçekçi mi? youtube'da X YAPIMDAKİ KALE NE KADAR GERÇEKÇİ diye vidyolara sardım, trigger'lanır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 In next week’s blog we will be talking to Level Designer, Gökçen “Cuce” Karaağaç. If you have any questions you would like to ask him, please leave a reply in the comments and we will pick one out for him to answer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 vuruş hissi, war of the roses-vikings gibi mi, benim için en ölümcül mevzu bu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 vuruş hissi yok çünkü ortada oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 kütük animasyonları düzelttiyseniz cıkarın yeter, başka bir şey isteyen yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Quel-Thul said: ilk oyun sükse degil miydi, iki kurus para sıksalardı düzgün vidyo yapsalardı keşke neyse gelsin mountain blade hertürlü oynanır oh A 2012 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar