Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 alın size hediye. https://www.youtube.com/watch?v=FdWLoS2pPwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=wV0KVKLfbww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Ohahahaha muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 ahah cok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 cruise through dunes a four legged ferrari, horse be jealous cause they cant safari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 lan tam ağıza takılmalık cümle sdfgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 cüce oyunda tarihsel gerçeklik vs olcakmı kgc gibi? yoksa eski versiyon gibi fantazi mi olacak? neden soruyorum, birileri IRKÇISINIZ falan yazarsa sende çıkıp şey yaz plz "NE YANI ONLARIN KENDI TARIHLERINI ANLATACAK BIR OYUN YAPACAK KADAR YETERLI OLMADIGINI MI SOYLUYOSUN" sora KGC ye diss atarsınız falan, bs oğlu henri olur onu keseriz ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 tarihsel olursa rhodok ulku ocaklari hesabini sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=orKvcp3OGRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Ağustosta gamescom'a geliyorlarmış. Bu senede çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 battle brothers öneriyorum bannerlord bekleyenlere, indie m&b meets heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 https://kawen.space/media/d80cdfe2-72e5-411e-a5e2-f3b292bdf073/image.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 diyorum isim tanıdık geliyor ama "mountain blade banner lord" neydi ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 xeske intihar etseydi de vebali üzerinize kalaydı -.- @cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 adamlar milleti geçiştirmek için bloglarda ülke bannerı falan paylaşıyor artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 early version of our new recruitment screen 2020 release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Bu nedir ya, tüm umudum gitti oyun hakkındaki harbiden release 2020 veya 2019 early access... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 UI fazla kompleks olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 hayır abi mükemmel olmuş artık çıkarabilir misiniz pls, süper her şey basın artık şu düğmeye give it to me :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 yok yok. hype bitti. gg patladı oyun. öbür türlü "hype var hala sktiredin inbeleri kudursunlar" diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 çok erken verdiler ilk teaser'ı, cyberpunk gibi oldu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 plansızlık yüzünden hala çıkaramadılar bence. oyuna yapım aşamasında halen daha birşeyler eklemeye çalışıyorlar. tasarım aşamasından sonra bu işlere kalkışınca oyunun çıkışının uzaması gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 scam citizen 2 oldu benim için. for honor ve chivalry (ne alakaysa), kc delivarence falan oynadım ama hala bu oyun çıktığında bunu oynicam. benim tahminim yeni grafik motorlu (ki çıktığında eski kalacak) warband olacak. olsa da yine alıcam. ama hype'a bakıp saçma salak fiyat koyarlarsa korsanlar geçerim. çok fazla bi şey beklemiyorum ben şahsen. grafikten başka bi yenilik göremedim onlarca yayınlanan videoda. bilen varsa vurgulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 minimum bütçeyle iş yapmaya çalışıyorlar büyük ihtimalle ondan. daha fazla adam lazım olmasına rağmen ya almıyorlar ya da gerçekten çok beceriksiz adamları topluyorlar düşük maaşla işler yürümüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Biri cuce yi summonlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar