Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben tufenkliyi oynadim warbandi oynamadim. warbanda gore tufenkliye 10 uzerinden kac verirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ilk oyun sükse degil miydi, iki kurus para sıksalardı düzgün vidyo yapsalardı keşke neyse gelsin mountain blade hertürlü oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Aman bırak yapmasınlar, her kuruşu gameplay'e, grafiklere harcasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Marty said: ben tufenkliyi oynadim warbandi oynamadim. warbanda gore tufenkliye 10 uzerinden kac verirsiniz? warband 10 ise tüfengli 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 warband 100 ise tüfeng 2 daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Quel-Thul said: mountain blade hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Warband şahane oyun, tüfengli bir oyunun varlıgını kabul bile etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 warband iyidi ya, böle baltayıla vurucak gibi yapıp atıyoduk heksaşlıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ofds BU YENISIYMIS diyip tufengliyi oynamistim. cok da begenerek oynamistim. cok pismanim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 PastorOfMuppets said: Warband şahane oyun, tüfengli bir oyunun varlıgını kabul bile etmiyoruz. ev arkadaşım mount and blade sevdiğimi biliyodu, bi gün eve geldi kanka bi sürprizim var diye, fire and hedehöde almış işte o tüfekli iğrenç oyunu. hemen oracıkta üzerine asit döküp erimesini izledim. sonra oyunu kurdum ama pek sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tnkt said: ne kadar kötü bir vidyodur Allahım sevabına ae'de daha iyi bir şey yapayım bari text based oyun olsa böyle bir şey hazırlamazlardı ya. çok rezil ama tanıdık olduğundan müsamaha gösteriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Cuce said: warband iyidi ya, böle baltayıla vurucak gibi yapıp atıyoduk heksaşlıyoduk. Sen balta atma hevesinden swing & block ögrenemedin zaten. Çakma viking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 şimdi benim bi arkadaşın arkadaşı taleworlds'te çalışıyormuş benim, oha harbimi lan deyip adamı arattım "ABİ SINGLEDAKİ MAPLİ OYNANIŞI MULTİDE İSTİYORUZ" dedirttim, henüz multiplayerı yazmaya başlamamışlar bile. tek sızdırabildiğim bilgi bu oldu. ama bu ne demek? multi olacak demek. o da bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 O bariz zaten düdük, mount and blade olsa multisi olmasa neme yarar. Hala gördüğüm en güzel combat mekanigine sahip oyun, bunun skalasını biraz büyültüm, oyunun overall kalitesini arttırsalar paraya doyamayacaklar da, hep bi türk sınırlı iş yapması var. Ve ciddi ciddi lag durumlarına müdahale lazım, yabancı herhangi bir serverda oynamayı imkansız hale getiriyor lag. He shield-fag'sen oynarsın tabi lol block diye de two handerlar direk tükendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ayni combat mekaniginin reklamina kanarak age of conan alip 1 hafta sonra cope attik zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Of yüzyılın dolandırıcılıgı Age of Conan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PastorOfMuppets said: He shield-fag'sen oynarsın tabi lol block diye de two handerlar direk tükendi. sağa mı sorcaz kalkan kullanıp kullanmamayı töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kalkan gerçekten lamer işi. Böyle bir swing/block sistemi olan oyunda eline kalkan almak "Selam ben yetemiyorum, bana easy mode verin saga tusa basılı tutup arada sol tuş spamleyeyim herkesi keserim" demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 En iyi zırhla bile iki crossbow oku yediğin zaman aynı şeyleri söylediğini düşünmüyorum eğer tabii arrowproof'un %99 değilse, ki ben milyon kez bu sebeple kaybettim multileri. Tüfekli oyunda kalkan almaya zaten gerek yok bu arada, Fire & Sword için geçerli değil bu yüzden söylediğim. Ateşli silahları pek samimi bulmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 PastorOfMuppets said: Kalkan gerçekten lamer işi. Böyle bir swing/block sistemi olan oyunda eline kalkan almak "Selam ben yetemiyorum, bana easy mode verin saga tusa basılı tutup arada sol tuş spamleyeyim herkesi keserim" demek. ahah kalkanlılara sinirlenilmiş burda. en zor yolla oynamak gibi zorunluluk varsa cıbıl cıbıl elinde sopayla saldır millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ya burdan böyle atıp tutuyo da tekmeyi basıyorum popitosuna her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Warband yüklü. 10 duel atalım, bir tanesini alırsan bir şişe viksi. 10'unu da alırsam black label'ını alırım elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bi challenge accepted bekliyoruz artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dikkat et kandırmaca var, kazanırsan bir şişe viski değil viks verecek sana glb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 boğazın yumuşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar