kami Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Daha önce windows'un hesap makinesi haricinde hiç calculator kullanmadım. Ama artık üniversite dersleri dolayısıyla almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz? Graph çizebilen makineler filan varmış sanırsam, bazı sınavlar için gerekecek. Aynı şekilde arc'lı trigonometrik fonksiyonlarla açı değerlerini filan bulabilmesi filan lazım. Güzel bir şey alayım seneler boyu kullanayım diyorum. Hatta temel birimlerin çevirimi filan yapabilse süper olur. grad radyan arası falan filan. Çok mu şey istedim bilmiyorum şuan. Ne tavsiye edebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 TI-89. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 casio fx-82ms ile 2 makine mühendisi çıktı bu evden, yetiyor da artıyor bile. Zaten tüm fonksiyonlara hakim olmak zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Olm ben 4 senedir kullandığım makinanın modelini bilmiyorum.Heralde seagle ın dediğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aynen 82ms okul icin f/p en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 casio dan fazlasına gerek yok ama ti a param yeter diyosan iyidir icine yazı yazmayı ogrendigin gun rahatca kopya cektigin gun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ti al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 casio yeter, git meteksandan al. ama iyi bir bilkentli olmak istiyorsan TI almalısın ve sürekli arabanın arka koltuğunda statistics kitabıyla beraber durmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kafandan çöz havan olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Classpad ama sınavlara almayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Casio al yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ginaly said: casio yeter, git meteksandan al. ama iyi bir bilkentli olmak istiyorsan TI almalısın ve sürekli arabanın arka koltuğunda statistics kitabıyla beraber durmalı. arabam yok. statistics kitabımda yok. ti'lerde zaten 500 liraymış şimdi baktım. muhtemelen bir ti'imde olmayacak. öleyim o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 casio güzel de bana graph çizebilen makine lazım. sene içinde graphlı calculator isteyen bir kaç sınava gireceğim. şu ti'lere 500 lira vermeye değer mi ki, hesap makinesi altı üstü yahu? bir de bu graph çizebilen (grafikli) makineler, elle çizilmesi çok zor olan trigonometrik ifade filan içeren acayip kıl fonksiyonların da grafiğini çizebiliyor mu? veya ek olarak integral filan aldırabiliyor muyuz, denklem filan çözdürebiliyor muyuz bunlara? nedir yani 500 tl. sınavlara telefonla soksalar hiç sorun olmazdı, androidin gözünü yiyim. her yer kapitalist uşaklarla dolmuş illa masraf yaptıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 This. Fiyatıda 40-50 arası birşeydi sanırsam. Casio 991es plus http://www.hesapmakineleri.com/uploads/1166_mini.jpg grafik demişsin olmadı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ti, hesap makinesi dunyasinin ferrarisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 fx-82ms ile yüksek lisans bitirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 duymadım grafik cizen hesap makinesi olmadan yapılamayan sınav. herkes alamaz ti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 alamayan, okumasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 İstanbul'da mı oturuyorsun, TI 83 Plus var liseden kalma, uygun fiyata verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ti nspire CX al ömürlük alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hiç böyle hesap makinem olmadı, gerek de olmadı 4 işlem neyime yetmedi ki, şimdi excel var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Illa grafik istiyosan casio fx serisinin grafik cizen modelleri de var, onlara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu arada android cep telefonu olup da sürekli yanında hesap makinesi taşımak istemeyenlere geliyor 1) Real Calc Scientific Calculator https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.nickfines.RealCalc http://i.imgur.com/b5eKt.jpg 2) Andie Graph https://play.google.com/store/apps/details?id=net.supware.tipro http://i.imgur.com/bhzFG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sınavda cep telefonunu masaya vurmaya izin verdikleri paralel bir evren portalı lazım şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 cep telefonuyla da ne sokarlar sınava zaten :D hocam sadece hesap makinası özelliğini kullancam dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar