Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Burada konusunu göremeyince ben açıyım dedim bende bir arkadaşın önerisiyle bugünlerde başladım. Kore çıkışlı bir manga olay alternatif bi dünyada geçiyo konu olarak da esas oğlanımız bi kızın peşinden gitmeye başlıyor ve bu sırada başından çeşitli olaylar geçiyor. Arada çılgın plot twistler falan var gayet eğleniyorum ben okurken. 112. chapterda şu anda ve devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Beyler bakın bi daha söylüyorum gelin başlayın mangaya entrika, ihanet, savaş herşey var içinde gelin bu maceraya sizde ortak olun asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 resim at felan. alternatif diyosun dinazorlarlamı takılıyorlar nedir.. o kadar muğlakki anlamak isteyene starcraft 2 nin hikaesinden başkası değil dediklerin. "raynor kerriganın peşinden gidiyor.." :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ikinci mesajdan sonra düşündüm de fazla üstüste mesaj atmış olucaktım dedim elleşmiyim googlelanır zaten ama anlatayım şöyle bir öncelikle şöyle bi yazı var onu koyayım "What do you desire? Wealth? Glory? Power? Revenge? Or something that surpasses all others? Whatever your desire is, 'that is here'. Tower of God." sonra da kendi açıklamam gireyim ilk başta baam diye bir çocuğun rachel adındaki bi karakteri bu kuleye takip etmesiyle başlıyor ama ana karakterler duruma göre değişebildiği için sadece bununla kısıtlı değil hikaye. alternatif evren dediğim de TUS (Talse Uzer Story) diye bi evren Tower of God bu evrende geçen ana manga ama baya büyük olduğu için yapımcı ilerleyen zamanlarda daha farklı mangalar yazabileceğini söylüyor. başlayın farklı bir tarzı var ama baya iyi gidiyor hani naruto, bleach vs. gibi shounenlere göre daha az dövüş içeriyor (özellikle ilk sezonda) ama sadece dövüş aramıyorum diyorsanız bence narutodan falan eksiği yok fazlası var. edit: bide sayfa sayfa değilde tek bir scroll halinde her bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 god of tower dedin kara kule çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben takip ediyorum hoş gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Aynen sezon 2 deki olaylar yavaş yavaş başlıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kore çıkışlı manga denmez abi, manhwa de olsun bitsin. Okuyayım diye baktım ama tablette okumaya pek uygun değilmiş. Sonda PC'de bakarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Manhwa'nın ne olduğunu ben biliyorum sen biliyosun ama bilmeyen adam için kore çıkışlı demek istedim neyse manhwada denir önemli değil. Evet tablette okuması pek rahat olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 https://comicbook.com/anime/2019/08/05/tower-of-god-noblesse-anime-announced/ anime geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 400 küsür chapterın neresine kadar yapacaklar acaba animeyi? One Piece gibi uçsuz bucaksız bir settingi var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 animesi gelmiş. okuyanlar bi desin izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 İzlenir... ...de daha önce dediğim gibi uçsuz bucaksız bir settingi var, manwhasının da 400-500 chapterı filan var. Şimdi bunu atlaya atlaya 13-26 bölümlük sezona sığdırmaya kalkışırlarsa olmaz, feci sıçarlar. Ama uzun soluklu bir seri olacaksa bayağı gideri var. Kısacası bir şey söylemeden önce kaç bölüm olacağına bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 (düzenlendi) daha önce azcık okuyup gözler dayanmaz buna diyip burakmıştım ama tam evdekal zamanı okunmalıkmış şu an. mangadaki pacingle giderse 1000 bölüm sürer. Nisan 1, 2020 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Fragmanını izledim çizimlerden gözüm kanadı. Yine daha önce tek bir chief director'luk sorumluluğu olmamış bir yönetmene ve ikincil üçüncül animasyonlar yapmaktan ileri gidememiş bir stüdyoya emanet edilmiş bir seri daha. Yukarıda 400 bölüm filan diyenler olmuş ama bana sorarsanız 13 bölümlük "fragman" serilerin bir diğeri olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 anime ilk bölümü izledim. baya dandik bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Ne oluyor bu? Uzun vade ise düzelir umuduyla bakabilirim ama 1-cour mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 ilk bölümü seyrettim, animasyon o kadar rahatsız etmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 On 02.04.2020 at 13:26, GERGE dedi ki: Ne oluyor bu? Uzun vade ise düzelir umuduyla bakabilirim ama 1-cour mu? https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2020-04-02/tower-of-god-anime-has-13-episodes/.158235 13 bölümlük kaynak materyal fragmanı olacak demiştim, şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 bitti bu. akuma yerden yere vurdu ama güzel seri oldu. açık kapı da bıraktılar. mangayı okuyup da izleyen var mı? ne kadar biçtiler mangayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 senaryo iyi, cizimler beni de yormadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 hikaye pek sarmadı beni. çok dolaylı anlatım vardı. aslında konu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar