mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 iş bankası online ödemede açmış GSS için. iş bankası internet şubesine erişiminiz varsa bu şekilde de kontrol edip ödeme yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 GSS tescil kaydı bulunmamıştır diyor SGK nın sitesinde. sıkıntı yok mu şimdi bende? edit: iş bankası da borç yoktur dedi tamam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mani said: Liebe said: 104 - Son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir. girdi mi girmedi mi şimdi? Hastaneye gitsen GSS kapsamında sigortalı tedavi olamayacaksın demek. Ücretli tedavi olabilirsin anca. Sistemde görünen borcun var. Gelir testi yaptırmadıysan en yüksek primden ödeme yapıyorsun. 250tl birşey. 250x 8 ay diyelim. 2.000TL GSS prim borcun var faizsiz. Faiz ne zaman uygulanmaya başlıyor bilmiyorum. Tam olarak bilmemekle birlikte kesin konuşmak istemiyorum bu 2.000TL borcu düşüremiyorsun. Yapacağın başvuru bundan sonra prim borçlarının ikamet ettiğin haneye giren gelire göre belirlenmesiyle belirlenecek. 18 yaşını doldurmuş her birey mevcut yasalardan sorumlu olur. yasayı bilmiyordum, duymamıştım diye birşey ne yazık ki kabul edilen bir bahane değil. Şemsiye girmiş ve açılmış. ama öğrenciyim ben nasıl olabiliyor ki böyle bir şey :S hemen peşine düşeyim bakayım boş yere bi dünya para ödemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ya ben de sorguladım şimdi "Son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir." said: dedi. Ama ben ocak ayında falan bu yasa çıktıktan sonra gidip öğrenci belgesini verip almıştım provizyon. Tekrardan öğrenci belgesini götürme zamanı yıl sonuna doğru değil miydi niye böyle oldu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adam gibi çalışmıyordur sistemleri. ziraat bankasına git borç gözüküyor mu bak. @Liebe 25 yaşına kadar okuyan üniversite öğrencileri muaf ama beyan zorunluluğu var mı yok mu bilmiyorum. Beyan zorunluluğu yoksa öğrenci belgesiyle sosyal yardımlaşma vakfına gideceksin ikametinin olduğu yerde. vereceksin öğrenci olduğuna dair belgeyi. Devlete güven olmaz hiçbir konuda. O yüzden her işinizi garantiye almanız lazım kendiniz. Gittin vergi ödemesi mi yaptın yapacağın ilk iş borcunun olmadığına dair resmi evrak istemek oradan. Emlak vergisi ödüyorduk 3-4 sene evvel. Mal memur hata yapmış 2tl mi ne almamış. 2tl borç gözüküyormuş. Eve zarf gelmişti borcunuz var ödemezseniz haciz gelir ıvır zıvır. Ulan o yolladığın kağıdın, postanın bedeli 2tl yaptığın masraf daha fazla. Babam emekli maaşı alıyor adamın yeri yurdu belli. Yap kesintiyi maaştan zaten 2tl devleti mi dolandıracak. sorunun senin tarafında olduğu belli. Ama yok illa eziyet ettirecek vatandaşına. E-devlet kapısı, artık herşey bilgisayarla oluyor, otomatik falan filan cidden palavra. Çok mağdur var bu yüzden. Zaten eski sistem rezildi, üzerine düşünülmeden, test edilmeden böyle bir sistem getirdiler kendileri bile içinden çıkamıyor. Çok canınız yanar öbür türlü. Devlet akıl mantık dinlemez. Memura gidersin izah edersin anlamaz veya anlar, hak verir ama yapabileceği birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Benim bu iş coğ enteresan oldu ya. öğrencilik bittiği için aileden faydalanamıyorsun başvurman gerekiyor dediler ocak ayında gittiğimde. aylık 106 lira fln çıktı kağıt geldi eve. Nisan ayında işe girdim. geçenlerde nisana kadar olanı fln yatırayım ilerde uğraştırmasın dedim gittim 4 aylık borç çıktı. ocak ayında asker olduğum için askerlik kağıdını verip ocak ayını silin dedim. sisteme girdi bir şeyler denedi fln beceremedi. bir de şunu deneyeyim diye bir şey yaptı sonra baktı sen zaten babandan dolayı sigortalıymışsın niye borç çıkmış dedi ve sildi hepsini. pardon filmindeki askerlik şubesi muhabbeti gibi hiç kurcalamayayım dedim ve neden kayıt açtınız madem fln gibi sorgulamadan sildirtip kaçtım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Cezası var gidin yaptırın diye eve kağıt geldi bunun için. Bende saatlerce kuyruklarda bekledim. Sabah 6larda kaymakamlığın önünde karın altında bekledim falan(öküzler gece on ikiden beklemeye başladığından sıra numarası kalmıyordu o yüzden). Oradan dediler pendik'in en ücra köşesinde sigorta kurumunun binası var oraya gideceksin. Yok sistem çalışmıyormuş, yok çalışanlar yetemiyormuş derken üç kezde oraya gittim. En son adam "e senin babadan kaydın varmış, niye bunu açtırdın ki?" diye sordu. AZ KALSIN SADECE ELLERİMİ KULLANARAK HERİFİN BÜTÜN KEMİKLERİNİ TEK TEK DERİSİNDEN AYIKLAYACAKTIM ^-^ Güç bela yeni açtığımızı da kapattırdım. Sonuçta hiç gitmemekle aynı şeyi yapmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi bi bizim orada sıra olmuyor heralde devlet kurumlarında. askerliğin son günlerinde bile öğlen 11 gibi gidip 12'de çıktım. sgk'ya da ilk gittiğimde 4-5 kişi vardı ikinci gittiğimde ise 1 kişi bile yoktu. adamlar sevindi beni görünce. canları mı sıkılmış artık bilemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu siteden baktım 630tl borç görünüyor gg sanırım https://sgk.ziraatbank.com.tr/Main.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1200 lira diyor ya vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben bunu sorgulattım bin küsur borç gözüküyo. ocakta gidip öğrenci belgesiyle yenilememişim. temmuzda okuldan çıkış aldım ben şimdi bunu götürünce silerler heralde dimi o borcun o kısmını öğrenciydim sonuçta ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 banada 392 lira borç çıkarmışlar. nah öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1200 lira borç da fuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nerden bakıyorsunuz borca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Borastus said: bu siteden baktım 630tl borç görünüyor gg sanırım https://sgk.ziraatbank.com.tr/Main.aspx şurdan bana Kişi kaydı bulunamadı. diye hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 gss-prim 13'ü seçiyo musunuz menüden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 465,90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bana da 465 yazmış. e ben annemden babamdan sigortalıyım karşim. hayret bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ödemem abi ben, nedir yani olay dava mı açacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 benim 630 idi yazdıgım gibi annem ödemeye gitmiş 700tl olmuş nası olduysa anlamadım telefonda da. bu arada gss prim-13 seçilecek ben tekrar baktım görünüyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1177 TL nedir bu abi allah aşkına çıldırmış bunlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben de bakayım dedim de hata veriyor.ogle saati ya da cıkıs saati de degil said: Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Liebe said: 1177 TL nedir bu abi allah aşkına çıldırmış bunlar ya? aynı sdf. ocaktan itibaren birikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 öğrenciyim ben okuyom ya... nasıl bir mallık aklım almıyor almanyadan avusturyadan öğrenciyim diye para gönderiyorlar bana bizim memlekette öğrenci olduğumu anlayamıyor beni soymaya kalkıyor sabır ya sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar