matama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sahibi arkadasim, oyle soylediginiz gibi mafya falan degil gayet iyi nazik modern insanlar, cok fazla subeleri var ve ne yazikki muhtemelen buradaki bazi insanlari kontrol edemiyor olabilirler. ama emin olun haberleri olsa cok uzulurler bir bebekli cift in basina boyle birsey geldiginden. hd hakan demirag demek, adam adini soyadini koymus, daha once actiklari bir iskenderciyi zaman icinde, daha halka ulasilabilir hizli hale getirmisler yavuz iskenderogluda yakin tanidigim, onlarin konsepti baska biri 25 lira ya porsiyon satiyor biri 10 liraya, tabiki arada hizmette fark olacaktir. Arkadasimin iddiasi etin en kalitelisini vs yi kullandigini soyluyor, cok buyuk alimlar yapiyor normaldir bu dedigi. birde dusundugunuzden bayag buyuk bir kurum, ankaradada guzel bir ofisleri var, gayet gidilebilir oyle kafanizdaki kiro kebapci imajindan bayag uzaktirlar. ayni seyi yavuz iskenderoglu icinde soyleyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 BEYLER SAHİBİNİN ARKADAŞI GELDİ TAVUĞUN ARKADAŞI GELDİ abi neden ben burada modum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 (troll mode on) bence oltu kebabı(yatık döner) bütün kebap çeşitlerinin eline verir. (troll mode off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bence sen haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 her postta bone wotla saldiriya gecti diye korkuyorum. cok gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bone'un demek istediği neden iskendercide iskender dışında birşey satılmıyor değil ki, adam gitmiş baydöner yazınca döner satılıyor diye düşünmüş bakmış ki satılmıyor bunu paylaşmış sadece, herkes vayy nası iskendercide döner isteyebilirsin diye olay yaratmış. Açıkcası şu topic'e ve yazılara kadar bende baydönerde döner satıldığını zannediyordum (sadece iskender olduğunu bilmiyordum). HAtta ben dönerci olduğunu ama ayrıca iskenderde sattıklarını zannediyordum (hosta, aba piknik vs. gibi). Yoksa kimsenin neden iskendercide döner yok dediği yok, lokantanın isminden ötürü insanda döner satılıyor hissi oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o zaman bon hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hah sağol biri anladı en azından beni hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 DUP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o değilde şunuda koyayım buraya tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Onu bunu bilmemde bunu yedikten sonra hiç bir et türü bana mantıklı gelmedi.Made in artvin style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 matama said: Arkadasimin iddiasi etin en kalitelisini vs yi kullandigini soyluyor, cok buyuk alimlar yapiyor normaldir bu dedigi. bayat olmadıktan sonra et ettir büyük alımlarda sürümden kazanır ama arada kötü mal da çok gelir 12 liraya f/p olarak iyi ama lezzetli bir ürün yapmıyor tereyağ, sos kalitesi daha yüksek döneri sırf kıyma belki de %90dır onun dışında bence baya başarılı işletme; yaptıkları iş kolay deil ama hem hızlı hem de standart vasat olsa da düşürmeden yapıyorlar bir de garsonlarına 50-100 lira fazla versin bahşiş peşinde daha az koştursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bone said: Marty said: sorun sende yalniz. Marty said: mekanin ismi baydoner evet. adamlar iskenderci. iskender + kunefe yapiyolar. hakli cikmak icin saflasmaya gerek yok Redeagle said: Abi iskendercilerin hiç birinde iskenderden başka menü istemeyi gerektirecek bir şey ve künefeden başka yüzüne bakılmayı hakedecek tatlı olmaz. İskenderciye gidip başka bir şey bulmayı ummayın yani. cidden bazen o kadar saçmalıyorsunuz ki, akıl ve mantık sınırlarını zorluyor, absürtlük boyutlarına yelken açıyorsunuz... diyorum ki: "baydöner'e isminde döner yazıyor, döner felan satar diye gittim, menüsünde sadece iskender varmış". Özetle kebapçıya gideceğine yanlışlıkla iskenderciye gitmişsin. Bir daha yapmazsan sorun olmaz. Bone said: diğer saçma mantık şu: "İSKENDERCİYE GİDİNCE SADECE İSKENDER YENİR!" hangi akıl fakiri böyle bir kural yarattı bana onu söyleyin? Burası ise ister beğen ister beğenme böyledir. Çoğu iskenderciye gidildiği vakit "menü var mı?" diye bile sormaz kimse. Öyledir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 keraneye gidince doner siparisi mi veriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 döndürmesinler sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 13 sayfa iskender okuyup iki kıçı kırık puaçaya talip olmak mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Redeagle said: Burası ise ister beğen ister beğenme böyledir. Çoğu iskenderciye gidildiği vakit "menü var mı?" diye bile sormaz kimse. Öyledir yani. peki söyleyelim iskendercilere, diğer yemekleri kaldırsınlar direk ha bi de tavuk veren köfteciler var, onları direk kapatmak lazım http://www.youtube.com/watch?v=M_Oq5dI7G_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hd iskenderde yemek yemeyi tercih etmek baştan hata zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Söyleyin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 oFF bonec topiği tek başına taşımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yoldan geçen adam sahibinin nezaketine bakmaz. eti toptan alıyoz güzel olması lazımına bakmaz. bi kere başına kötü bişey gelen müşteri kaybedilir. gelir forumlara şikayet eder, yayılır. akılda kalır. sahibi iyi niyetini, kendi vizyonunu firmaya yansıtabilmeli. en ücra şubeye bile anlayışını götürebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 40 tane şubesi olan yerde vizyon yansıtmak falan hikaye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 iyi de mcdomalz falan nasıl tutturuyor standardı. hani adamlar kitabını yazıyor, elli senedir işin içindeler falan anlarım da, zorlarsan olur gibime geliyor. bugün olmazsa yarın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mcdonalds? yoksa sipariş veriyon mu hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar