Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 yıl sonra geri döndüm allahın belası oyuna. şu raid frameleri nasıl gizleyecez. grid kullanıyorum hala blizzardın default zımbrtıları var. istmeiyorum pls. moveanything yemedi.
Mesaj tarihi:
millet vuhdoo ve healbot kullanıyor. ama ben öyle şeylere karşıyım. o yüzden grid kullanıyorum monkda. bir kaç tip de var. eğer seversen anlatırım dispel, hot, shield takibi için fln.

ama healbot veya vuhdoo daha user friendlymiş.

ulan yarı ingilizce yarı türkçe oldu. neyse
Mesaj tarihi:
Caladorn said:

Madcat said:

hangi uiymiş o çok beğendim :D

http://www.wowinterface.com/downloads/info21116-KoiliesShadowDiscUI1920x1080.html

bende ui bakıyordum güzelmiş bu.

ya ben bunu kuramadım. yardım edebilecek var mı?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Aptal bi bug var disable all çalışmıyor enable all diyincede tick atıp gri halde kalıyor, tek tek tıklayıp deaktif edip terkar aktive edince renkleniyor o zaman çalışıyor nedense.
Mesaj tarihi:
Şöyle bir loot addon lazım.
Bir sürü düşük level instance farmlıyorum ve binlerce yeşil mavi item düşüyor. Hepsini tek tek değerli mi falan diye kontrol etme şansım olmuyor transmog için. Benim lootumu kontrol edip sonra gene benim girdiğim item listesine göre içerisinde buna uyan bir loot varsa beni uyaran bir addon var mı?
Mesaj tarihi:
Abso baya fantastik bişey istemişin yalnız =P Benim arzum daha normal, altların tradeskillerini kaydedip atıyorum bagnonun banka ve inventoryleri gösterdiği gibi gösteren, hatta bütün tradeskill database ine sahip ve hangi altın ilgili itemı yapıp yapamadığını gösteren bi addon arıyorum.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Şöyle bir loot addon lazım.
Bir sürü düşük level instance farmlıyorum ve binlerce yeşil mavi item düşüyor. Hepsini tek tek değerli mi falan diye kontrol etme şansım olmuyor transmog için. Benim lootumu kontrol edip sonra gene benim girdiğim item listesine göre içerisinde buna uyan bir loot varsa beni uyaran bir addon var mı?

Abi bu istekte son nokta.. Böyle Ultimate bir istek görmedim :)
Mesaj tarihi:
yıllardır action bar olarak dominos kullanırım, çok seviyorum falan ama birden fazla karakterde sürekli sorun çıkartmaya başladı. profileleri ayırıyorum, yine de bir profilde yaptığım keybind değişikliği hepsini etkiliyor. setup bozulmuyor ama bindlar sürekli en son değiştirilene göre değişiyor.

ne önerirsiniz birden fazla karakterde bindların sürekli sıçmayacağı?

veya bu sorun dominos'tan değilde oyunun default keybind ayarlarının character specific olarak yapılmasıyla mı ilgili? dominos ayrı dosya tutmuyor da olanı mı override ediyor?
Mesaj tarihi:
valla Cata zamanı oynaıdm en son, uzunca bir süre dominos kullanmıştım. Altlar çoğalıp, farklı ui düzenlemesi falan yapınca saçmalıyordu. Bartender'a geçince rahat ettim. Sorunun hala düzeltilmemiş olması bile senin bartender denemen için yeterli motivasyon sağlamalı :)
  • Yeni Oluştur...