Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Auctionator kullanıyorum zaten yıllardır ama nedense o more bölümündeki hali hazır satışlar kısmını farketmemişim :P Saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2 yıl sonra geri döndüm allahın belası oyuna. şu raid frameleri nasıl gizleyecez. grid kullanıyorum hala blizzardın default zımbrtıları var. istmeiyorum pls. moveanything yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Abi noobsun mu? Kendi raid ayarlarında hide var. Sadece soldaki o gizli bar kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Hallettim hic de solda bar fln kalmadi. Hayatın yalan semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 pvelerde healer için tavsiye edebileceğiniz addon var mı? ilk healer deneyimim olacak. sıçmayalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 millet vuhdoo ve healbot kullanıyor. ama ben öyle şeylere karşıyım. o yüzden grid kullanıyorum monkda. bir kaç tip de var. eğer seversen anlatırım dispel, hot, shield takibi için fln. ama healbot veya vuhdoo daha user friendlymiş. ulan yarı ingilizce yarı türkçe oldu. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 açıklarsan sevinirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Caladorn said: Madcat said: hangi uiymiş o çok beğendim :D http://www.wowinterface.com/downloads/info21116-KoiliesShadowDiscUI1920x1080.html bende ui bakıyordum güzelmiş bu. ya ben bunu kuramadım. yardım edebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 gui addon packini kullananınız varmı? Oyunun 6 versiyonunda çalışmıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 gui addon pack nedir? load out of dates tickli olmayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 toggie said: gui addon pack nedir? load out of dates tickli olmayabilir mi? GUI4 Tickli olmasına rağmen çalışmıyor. WTF, Interface ve Cache klasörlerini de silip yeniledim. Yine de çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Aptal bi bug var disable all çalışmıyor enable all diyincede tick atıp gri halde kalıyor, tek tek tıklayıp deaktif edip terkar aktive edince renkleniyor o zaman çalışıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Eve gidince deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 başka addon pack tavsiyesi olan varmı? LUI denedim ama pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ELVUI kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Şöyle bir loot addon lazım. Bir sürü düşük level instance farmlıyorum ve binlerce yeşil mavi item düşüyor. Hepsini tek tek değerli mi falan diye kontrol etme şansım olmuyor transmog için. Benim lootumu kontrol edip sonra gene benim girdiğim item listesine göre içerisinde buna uyan bir loot varsa beni uyaran bir addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Abso baya fantastik bişey istemişin yalnız =P Benim arzum daha normal, altların tradeskillerini kaydedip atıyorum bagnonun banka ve inventoryleri gösterdiği gibi gösteren, hatta bütün tradeskill database ine sahip ve hangi altın ilgili itemı yapıp yapamadığını gösteren bi addon arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Absolut said: Şöyle bir loot addon lazım. Bir sürü düşük level instance farmlıyorum ve binlerce yeşil mavi item düşüyor. Hepsini tek tek değerli mi falan diye kontrol etme şansım olmuyor transmog için. Benim lootumu kontrol edip sonra gene benim girdiğim item listesine göre içerisinde buna uyan bir loot varsa beni uyaran bir addon var mı? Abi bu istekte son nokta.. Böyle Ultimate bir istek görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Neys TSM ile hallettim sorunumu. uayrmıyor ama global AH ve kendi AH fiyatını falannetten indiripoyun içinde tooltipolarak veryor itemların :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 yıllardır action bar olarak dominos kullanırım, çok seviyorum falan ama birden fazla karakterde sürekli sorun çıkartmaya başladı. profileleri ayırıyorum, yine de bir profilde yaptığım keybind değişikliği hepsini etkiliyor. setup bozulmuyor ama bindlar sürekli en son değiştirilene göre değişiyor. ne önerirsiniz birden fazla karakterde bindların sürekli sıçmayacağı? veya bu sorun dominos'tan değilde oyunun default keybind ayarlarının character specific olarak yapılmasıyla mı ilgili? dominos ayrı dosya tutmuyor da olanı mı override ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bartender varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bartender'da dediğim şey olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 valla Cata zamanı oynaıdm en son, uzunca bir süre dominos kullanmıştım. Altlar çoğalıp, farklı ui düzenlemesi falan yapınca saçmalıyordu. Bartender'a geçince rahat ettim. Sorunun hala düzeltilmemiş olması bile senin bartender denemen için yeterli motivasyon sağlamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ok ben de bartender bakayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dominosun interface i o kadar sade ve kaliteli ki başka action bar addonu kullanmak istemiyor insan. Benim 3 90 oldu daha şimdilik bi sıkıntı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar