S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 denedim ama icon görünüş olarak aynı kaldı sadece boyutu değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ah için adam gibi bi addon varmı, auctionator var aradıgım bişeyi 2 saatte buluyo tamam onu gectimde alayım derken yine bekletiyo sonra timeout diyo, ucuzdan pahalıya sıralıyan ve beklemeden bişe alabilecegim addon varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Aradığın bir şeyi iki saatte bulmasının sebebi sayfaları indexlemesi. Eğer tüm AH'ı taratıp önüne şu stackden bu kadar var diye getirmesini istiyorsan bekleyeceksin mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 http://www.wowinterface.com/downloads/info24059-LynUI.html Tavsiye ederim. WTF , oyun içi profile falan hiç uğraşmıyorsun. Sade bir UI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Bildiğiniz aşırı güzel, pvp hayatımı değiştirecek bi scrolling combat text addonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 scrolling combat text pvp hayatını niye degistirsin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bagnon'da trashleri sat emri nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Macrolara bak fi tarihinde macroyla satıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bagnonda direk yok, selljunk addonunu indireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 /run for bag=0,4,1 do for slot=1,GetContainerNumSlots(bag),1 do local name=GetContainerItemLink(bag,slot) if name and string.find(name,"ff9d9d9d") then DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage("- Selling "..name) UseContainerItem(bag,slot) end end end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Vendoru açınca orda sell trash çıkıyormuş ok buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ad3m said: /run for bag=0,4,1 do for slot=1,GetContainerNumSlots(bag),1 do local name=GetContainerItemLink(bag,slot) if name and string.find(name,"ff9d9d9d") then DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage("- Selling "..name) UseContainerItem(bag,slot) end end end şu komutu denedim bütün param gitti benim başım yandı sizinki yanmasın arkadaşlar dikkat edin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 FUCK KREDİ KARTI BİLGİLERİNİZİ ANANIZIN KIZLIK SOYADIYLA GÖNDERİYORDU KOMUT :((((((((((((((( YAKALANDIK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 The Legion instance ve raidleri için DBM mi yoksa BigWigs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Dpsmeter olarak Recount mu hala en başarılısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 dbm recount yerine skada tercih et bence, recount baya sağlam fps düşürüyo bazı kişilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 BigWigs daha sık güncelleniyor, hangisi gözüne hoş geliyorsa onu kullan ikisi de aynı işi görüyor. Skada, Recount bi de yeni !details diye bi addon çıktı, diğerlerine göre daha detaylı ama beni boğdu o kadar ayar içinde skada'ya geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bigwigs daha mı iyi acaba ya, bazen dbm felaket zıçıyor. Bu hafta Il'gynoth heroic kesioruz 2. fazda girdik vuruoz kalbe böle ortasında falan DBM geri saymaya başladı 5 - 4 -3 falan diye millet panik dışarı çıkanlar falan, durun olm daha var cast time . falan öle bir karambole getirdi neyse ki wipe a neden olmadı da olabilirdi yani. Bir de Cenarius'un Nightmare bramblesı nı şöyle net bir şkeilde kimi takip ediyor diye gösterse çok mutlu olacağız ya. Nightmare brambles on you yazıyor sen kenara çekiliosun başkasını takip ediyor falan raidin içine giriyor karambol. Il'gynoth sorun dğei lde şu cenariusun nightmare brambles ı halletsinler plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 o cenariusda herkes gözünü açıcak işte, yakalanmıcak o root'a, yakalanıyosa zaten gkick atın gitsin, tunneling yapıyo demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 cenariusdaki zımbırtının stringi yok. kime gittiğini addonlar anlayamıyor. random target değiştiriyor sürekli, pattern ı çözemedi kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 direk istediğim itemi bulan ah addonu arıyorum. silk cloth aratıyorum ipneler bin sayfa embersilk cloth koymuş sayfa atlamaktan yoruldum bıraktım. direk olarak item arasın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 tırnak içine almayı denedin mi aratırken "silk cloth" gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Ah'nin kendi özelliği yok mu 'Exact match' diye hemen arama barının altında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 yani kör değilsem exact işlevi gören bir buton ya da kutu görmedim. tırnak olayını denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Tirnaktan once gozluk lazim. Bak solda weapon sekmesinin ustunde ne yaziyo. Ne ide yaradigini anlatmami istersen onu da yaparim sorun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar