Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sengoku rance oynamayan erkeğim diye dolaşmasın ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kusura bakmayın, oynamayan bilmez, baya baya inanılmaz bir oyun Sengoku Rance. Gay sex dolu her wrpg'den on kat daha delikanlı. AYRICA KIZLARIN HEPSİ ASLINDA RANCE'İ İSTİYOR. THERE IS NO SUCH THING AS RAPE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ardeth said: adamlar derin jrpg diye interaksiyonları rape her/take her home and fuck her seçeneklerinden ibaret olan bir oyun koydular ya moe izleyen adamdan ne bekliyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Soimyr said: Havenless said: Abi her Witcher'a laf eden "japon bebesi" mi oluyor, anlamadım ama beğenmediyse de sorun değil. Kendi bileceği iş sonuçta, oyuna para veriyorsa beğenmeme hakkı da var adamın. Bana kalırsa iyi de başlamıştı White Wolf ama ikinci oyun bayağı kötü uyarlandı. İlkini bitirdikten sonra 2.'yi heyecanla beklemiştim ama yaptıkları grafiklerle göz boyama, sıkıcılığı öldüreceğine gameplay'i öldürmüştü. İlk oyundan daha çok zevk almıştım quest tamamlarken. Bir de Witcher'ı WRPG'yle ortak koşmanın ne anlama geldiğini, ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, Çek'lerin fantastik edebiyatı pek batı gelmiyor bana da. o değilde burada vtmb ye bok atılmış. bölümden ban talep ediyorum. bunu yeni farkettim, cidden ayıp olmuş, direk kırmızı karttan ban yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi oynarim da simdi avrupada ikametgah ediyorum kapima polis falan dayanir bence bu oyunu oynarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 PastorOfMuppets said: AYRICA KIZLARIN HEPSİ ASLINDA RANCE'İ İSTİYOR. THERE IS NO SUCH THING AS RAPE. Çançinçon kız resimli yastığına sarılıp kendine dokunurken de böyle mi avunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 NASIL ANLADIN? http://i.imgur.com/Vvtb2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dakimakura onun adı. xunnun da bayağı haterı var ya ahahaha ummadık yerden çıkıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Şimdi o dakidukiyi yere bırak ve yavaşça tekrar et Jrpg diye bir tür yok, animeler yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Akito said: dakimakura onun adı. xunnun da bayağı haterı var ya ahahaha ummadık yerden çıkıyolar Haterım çok, 2004'ten beri dövüyorum hepsini ondan o. Ama axedice'la her gece arıyoruz birbirimizi, üzerinde ne var falan diyoruz. Burak istanbul'a gel de bi vuruşalım, ıslak sesler çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://files-cdn.formspring.me/photos/20120930/n50681bcabf9eb.jpg am i doin it rite guise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Soimyr said: Havenless said: Abi her Witcher'a laf eden "japon bebesi" mi oluyor, anlamadım ama beğenmediyse de sorun değil. Kendi bileceği iş sonuçta, oyuna para veriyorsa beğenmeme hakkı da var adamın. Bana kalırsa iyi de başlamıştı White Wolf ama ikinci oyun bayağı kötü uyarlandı. İlkini bitirdikten sonra 2.'yi heyecanla beklemiştim ama yaptıkları grafiklerle göz boyama, sıkıcılığı öldüreceğine gameplay'i öldürmüştü. İlk oyundan daha çok zevk almıştım quest tamamlarken. Bir de Witcher'ı WRPG'yle ortak koşmanın ne anlama geldiğini, ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, Çek'lerin fantastik edebiyatı pek batı gelmiyor bana da. o değilde burada vtmb ye bok atılmış. bölümden ban talep ediyorum. white wolf diye bahsettigi geralt degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Evet, Geralt'dan bahsediyor, otekiler White Wolf'u gorunce VTM anlamislar sanirim. Bu arada, Witcher hikayelerinin yazari Cekoslovak degil Polonyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 cekoslovak da kalmadi tabii. cek var slovak var :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Otorite olarak yorumu yapıyorum, WRPG ≥ JRPG Nedenlerini yazmaya gerek bile duymuyorum bir takım böle otakumtrak,weebovari arkadaşlarımızın olduğu ortamda yani yerle göğü önlerine sersen genede bildiklerini okur onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Şaka lan şaka sittin sene girmem bu tartışmaya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Regalya said: WRPG ≥ JRPG Büyük eşit derken? Jrpg gibi sadomazotecavüzfurry üzerine kurulu bir kültür batının üstün ahlak değerleriyle nasıl eşit olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 said: batının üstün ahlak değerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 axedice said: Büyük eşit derken? Jrpg gibi sadomazotecavüzfurry üzerine kurulu bir kültür batının üstün ahlak değerleriyle nasıl eşit olabilir ki? http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/340/275/bc0.png sado da, mazo da, furry de batıdan çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Batı üstün hayal gücü ve yaratıcılığıyla bu kavramların birer fetiş nesnesi olarak ortaya çıkmasına zemin oluştururken, doğu bu kavramların içinde boğulup kültürünü ona göre şekillendiriyor. Bkz geyşalar, bkz taylandlı seks köleleri, bkz ortadoğuda çocuk yaşta evlenme. Batıda böyle durumlar parmakla gösterilip kötülenirken doğuda bir koruma mekanizması oluşuyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ultima Online > kazım > Tüm doğu batı genreların toplamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tayland ve ortadoğu rpg yapıyordu da onları da dahil ettik tartışmaya? fetişin üstün hayal gücü ve yaratıcılık gerektirmesi? http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/253/884/b47.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 HAIL TO THE KING ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ahaha WRPG vs JRPG olmuş Western Culture vs Far-Eastern Culture. Türk /v/ si diyordum buraya, şimdi içimde hiç şüphe kalmadı. Durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar