Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ios6 ile gelenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Telefon içeri odaya mı gidecekti abi, ayarlaman ve birilerinin araması lazım :p Ben de daha kullanmadım aktif olarak da, menüsünü kurcaladığım kadarıyla sessiz modun gelişmişi gibi bir şey. Gece sesli bırakıp DND'ye alıyorsun mesela, birisi 2-3 kere üstüste aramadığı sürece ses çıkarmıyor telefon.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

3G tarifimde ayde 4GB var, bunu kontrol edecek güzel bir program var mı?

Her ay General * Usage * Cellular Usage kısmını resetleyip oradan takip edebilirsin, ya da Turkcell Online İşlem'i yükleyip Tarifeler * Kalan Kullanımım menüsünden bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
turkcell 12 saatte guncelliyor bu arada. ama kota asim sms leri aninda geliyor gozlemledigim uzre.

yalniz turkcell overhead leri falan saymiyor heralde, telefonda cellular usage da yazan rakam her zaman turkcellin faturaladigi rakamdan fazla cikiyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
iPad var işte ama telefon numarasını filan bilmiyorum. Kendim almadım, iOS hakında fikirlerimi biliiyorsunuz zaten. Hediye.

Öğrenmeye çalışayım. Onları. Celcular Data yeri iyiymiş ama, şimdilik onu kullanırım.
Mesaj tarihi:
Koskoca app store'da illa ki cellular data usage diye app vardır. IOS kullanmadığım için bilemiyorum ama android ICS içinde build in geliyor, aylık data kullanım periodunu kendin seçebiliyorsun, hatta sınırlayabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
onlar yavaş yavaş oturcak şeylerde
apple böyle yapmak yerine kendi haritasını beta olarak çıkarıp oturmaya başlayınca tam olarak yayınlasaydı daha akıllıca olurdu bana göre.
Mesaj tarihi:
Patent patent diye ağlayan apple ın gidip android in özelliklerini çatır çatır çalmasına ve fanboyların koşup şu aleti almak için ekrana para atmaları tam bir felaket. İos7 yeni özellik iswipe
Mesaj tarihi:
3gs var bende. ios 6 yükledikten sonra voice memos açılmıyor ya :/ yeğenimin ses kayıtları falan vardı of. bilgisayardan değil telefondan update ettim ayrıca. son kayıtları da yedeklememiştim sanırım. var mı bu sorunu yaşayan veya çözebilen ?
Mesaj tarihi:
bir daha da bakmadan araştırmadan ios güncellemesi yüklersem ne olayım. beceriksiz apple ya. gmaps geri gelmezse ios6 tortanic styla gider.
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/404/123/339.jpg
bir açtım haritayı bizim buradaki caddeler sokaklar yokolmuş. püh tüküreyim sana apple.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Turkcell'in sim kartı şeyine eriştim, sms yollayıp şifre alın diyor ama bu aletle SMS yollanmıyor? Sadece Data diyor üzerinde, bir de numara var işte.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Donanımhaber'de iPad'den sim kartı çıkartıp, başka telefona takıp, şifre alın diyorlar. Bunun sim boyu değişik ama sanırım?
  • Yeni Oluştur...