xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Oooo arabadaki herkes ios6'ya geçtiyse yolları nasıl bulcez acaba :D Neyse ki harita var arabada :P Bi de benim telefonum var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 haters gonna hate B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 do not disturb ne işe yarıyor? açtım demin hiç bir değişiklik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Telefon içeri odaya mı gidecekti abi, ayarlaman ve birilerinin araması lazım :p Ben de daha kullanmadım aktif olarak da, menüsünü kurcaladığım kadarıyla sessiz modun gelişmişi gibi bir şey. Gece sesli bırakıp DND'ye alıyorsun mesela, birisi 2-3 kere üstüste aramadığı sürece ses çıkarmıyor telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Notification ve arama olaylarını engelliyor gibi sanırım. http://www.theverge.com/2012/9/21/3363060/ios-6-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi işte öbür telefondan aradım hemen, normal ötüyor. meşgule vereydi blacklist gibi ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dnd i actiktan sonra telefonu locklayin yukardaki tustan ekran acikken calismiyor dnd :D malmisin bakiyosun iste telefona derdin ne diye ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 3G tarifimde ayde 4GB var, bunu kontrol edecek güzel bir program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Turkcell'den et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Beyler soruna Londra'da cozum bulduk. Londra'da yasayan varsa uzulmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 GERGE said: 3G tarifimde ayde 4GB var, bunu kontrol edecek güzel bir program var mı? Her ay General * Usage * Cellular Usage kısmını resetleyip oradan takip edebilirsin, ya da Turkcell Online İşlem'i yükleyip Tarifeler * Kalan Kullanımım menüsünden bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 turkcell 12 saatte guncelliyor bu arada. ama kota asim sms leri aninda geliyor gozlemledigim uzre. yalniz turkcell overhead leri falan saymiyor heralde, telefonda cellular usage da yazan rakam her zaman turkcellin faturaladigi rakamdan fazla cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 iPad var işte ama telefon numarasını filan bilmiyorum. Kendim almadım, iOS hakında fikirlerimi biliiyorsunuz zaten. Hediye. Öğrenmeye çalışayım. Onları. Celcular Data yeri iyiymiş ama, şimdilik onu kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Koskoca app store'da illa ki cellular data usage diye app vardır. IOS kullanmadığım için bilemiyorum ama android ICS içinde build in geliyor, aylık data kullanım periodunu kendin seçebiliyorsun, hatta sınırlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 evvelden soyleyen oldu mu bilmiyorum da yeni mapdeki uydu fotograflarinda bazi avrupa sehirleri sadece buluttan ibaretmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 onlar yavaş yavaş oturcak şeylerde apple böyle yapmak yerine kendi haritasını beta olarak çıkarıp oturmaya başlayınca tam olarak yayınlasaydı daha akıllıca olurdu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 şimdi napıyoruz iphone 4s alıp ios 6 yükleyince iphone 5 imiz olmuş gibi mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 iphone 4 e ios 6 yüklesersem kasma filan yapar mı, var mı yükleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Patent patent diye ağlayan apple ın gidip android in özelliklerini çatır çatır çalmasına ve fanboyların koşup şu aleti almak için ekrana para atmaları tam bir felaket. İos7 yeni özellik iswipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 3gs var bende. ios 6 yükledikten sonra voice memos açılmıyor ya :/ yeğenimin ses kayıtları falan vardı of. bilgisayardan değil telefondan update ettim ayrıca. son kayıtları da yedeklememiştim sanırım. var mı bu sorunu yaşayan veya çözebilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bir daha da bakmadan araştırmadan ios güncellemesi yüklersem ne olayım. beceriksiz apple ya. gmaps geri gelmezse ios6 tortanic styla gider. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/404/123/339.jpg bir açtım haritayı bizim buradaki caddeler sokaklar yokolmuş. püh tüküreyim sana apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/247822_10151070398056840_1288841882_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Turkcell'in sim kartı şeyine eriştim, sms yollayıp şifre alın diyor ama bu aletle SMS yollanmıyor? Sadece Data diyor üzerinde, bir de numara var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Donanımhaber'de iPad'den sim kartı çıkartıp, başka telefona takıp, şifre alın diyorlar. Bunun sim boyu değişik ama sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar