Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Madvr çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Selam, Standart içerikte bir mkv'de de fark yaratır mı bu yapılanlar; illa ki 10bit media mı çekmek gerek? Malum elde mevcutlar var :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Kullandığın filtre ve codeclere bağlı olarak görüntü ve ses kalitesi değişebiliyor. Ama CCCP veya K-Lite Codec Pack yüklediysen kullandıkları filtreler arasında fazla fark olmuyor. chroma upsampling comparison http://i.imgur.com/ZKKmj77.png http://i.imgur.com/XfB1uHi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Renklerde de fark oluyor. Lav ve Madvr her şekilde kullanılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Selam, Hortlatmak gibi olacak ama kaliteli video izlemek için macOS üstünde yapılabilecek bir şey var mı? Bir de geniş codec destekli falan filan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 https://www.reddit.com/r/osx/comments/3uttwj/mpv_and_60_fps_playback_on_os_x/ gerge'nin yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Eskidi o: https://www.reddit.com/r/osx/comments/4ljbdq/mpv_tutorial_and_60_fps_playback_on_os_x/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Selam, Gözünü sevdiğimin windows'u! Ben ne anladım ki ne anlatayım adama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ya, o rehber flame interpolation ve üst kalite rendering için, çok da zor değil aslında kurulumu. Ben sıfordan anlatmadım ama daha karışık işlere girdiğim için orada. Kurcalamak istemiyorsan VLC kur geç, Windows ile aynı performans. Ama en iyi kalite için gereken anlattığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ya şu konuyu uplayacam. 10-bit HDR1000 diye bişi çıkmış. k-lite mega codec pack kurulu bende ve mpc kullanıyorum. mpc'de videoları şimdiye kadar hep default renderda izliyordum, shader, subtitle, screenshot felan destekliyor diye. HDR1000 yüzünden madvr denedim ve inanılmaz farkediyor. renkler daha doygun ve canlı. ancak madvr açıkken screenshot almaya kalksam (screenshot desteği gelmiş gözüküyor) sarı renkli bir resim çıkartıyor. bunun nedeni nedir, sorunu çözmek için yöntem nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 bu sefer cccp kurmak yerine manuel olarak madvr kurayım dedim ilk posta göre herşeyi yaptım ama altyazıları otomatik görmüyor mpc ben ne eyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 İngilizceni geliştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 cccp'i kaldır baya outdated oldu o, k-lite codec pack yükle. installation'daki son hali çok güzel olmuş. baya bi ayar çekebiliyorsun yüklerken. preferred audio/subtitle dili seçebiliyorsun. mphc'de de o ayarlar vardır muhtemelen gerçi bakmak lazım. ben normalde codec pack falan kullanmıyorum. potplayer'la gelen codecleri kullanıyorum ama deskscapes için mecburen k-lite yüklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) madVR ile 1080p videoları 1440p ekranda izlemek için ayarları napmak lazım arattım o kadar bulamadım ya. bilen var mıdır? bunu bilse bilse gerge bilir. en çok 1080p izliyorum nadiren 4k, çok çok nadir de 720p. chroma upscaling, image upscaling falan ne seçmek lazım hiç bilemedim. 1080p to 4k ayarlar buldum sadece @openyoureyes da bilgili bir abi gibi Mayıs 2, 2020 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Hiç bilmiyorum ya. Macbook ile mpv kullandım hep, onda yok bunlar. Yılalr önce kullanıyordum, 8 sene olmuş bu konuyu açalı ki açtıktan birkaç ay sonra Macbook Air'a geçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=259188 şu guide'a bakarak yaptım tüm ayarları. çok uzun sürüyor bas mpvyi geç. HDR de izleme ekran hdr değilse. uğraşmak isteyene kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) oncelikle DLNA kullanan varsa Serviio veya Universal Media Server, kodi kurmayin DLNA icin. macos icin IINA, pc icin potplayer+madVR. potplayer: https://linustechtips.com/main/topic/924659-potplayer-extensive-guide-for-best-video-quality/ 10bit artik problem olmamasi lazim, ekran kartsiz bile. Mayıs 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 guide'ın madVR kısmı eskimiş, NNEDI3 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 valla ben k-lite codec pack kullanıyorum. 10bit HDR videoları bile çalıştırıyor. MPC sağolsun eskimeyen güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 HDR içeriği SDR monitörde izlemiycen abi onu anladım karşılaştırarak. renkler ve parlaklık bozuluyor. monitor 2k, 4k içerikleri hep HDR yayınlıyolar. 1080p'ye devam edicem mecbur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar