pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hurriyet said: Sigara tiryakilerine kötü haber. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sigaraya bağlı hastalıkların önlenmesi ve tedavisi için her bir sigara paketinden 60 kuruş katkı alınmasını önerdi. uygulama hayata geçtiğinde yıllık 5 milyon kutu sigaradan 3 milyar TL gelir elde edilerek, sigaraya bağlı hastalıkların önlenmesinde kullanılacak. öneri uygulanır ve evet 60 kuruş alınırsa, 5 milyon kutuyla çarparsak yıllık 3 milyar TL devlete para geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Neden 60 kuruş? 1 lira alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Sigaramı bu adamların cesetlerinin ateşinde yakma hayalim var. geliyorum ergenekon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Daha fazla alsınlar bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 0.6 çarpı 5 milyon 3 milyar etmez ona dikkat çekmeye çalışmış arkadaş sanırım. Ancak Türkiye'de haftada 5 milyon kutu satılıyodur, hatta daha fazla. Orada da hata var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 99 kuruş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yıllık 5 milyon ney la. 500 milyon bile az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 gayet guzel bence ben bıraktım alkolun fiyatı dussun benzinin dussun sigara 10 tl olsun avrupa gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 adamlar bug buldu abuse ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ben de içmiyorum bıraktım ama bu neyin nefreti arkadaş? içen adam zaten dünya vergi veriyor her paket başına.zaten artık açık hava dışında hiçbir yerde de içilmiyor. cebine, sağlığına zararı kendine. benim arabam yok diye her benzin zammında ohh iyi oldu otobüse binsinler, yürüsünler, hem hava kirliği,ayrıca kilo da verirler benzin 10 lira olsun diyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sadece sigaraya yapılan bu uygulama iki yüzlülükten başka birşey değil. sigaradan bu paranın alınması ile ilgili bir derdim yok ancak biraz samimi olunması gerekiyor. hastaneye giden boy/kilo oranını tutturamayan herkesdende ekstra ücret talep edelim o zaman. benim sigara zaafiyetimden ne farkı var bunun? etin yağını çorba gibi içen, yemeğe tuzsuz girmeyen, günde 30 tane çayı şekerle içmek gibi iğrenç yiyecek alışkanlıkları türkiyede sigaradan daha büyük tehlike ve hastane masrafına sebep oluyor. sigarada günah keçisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 BAIIHAN haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bir sigara bagimlisi olarak destek verdigim uygulama ama onemli olan o paranin cidden saglik harcamalarina harcanmasi. Ama biliyorum ki yine bu parada bambaska bir yola sevk edilecek bir deprem magduru olarak bir yigin vergi verdik duble yol oldu Vana ve Simav a adam gibi yardim gitmedi ama multecilere krallar gibi kamp yaptilar ve yapiyorlar yine deprem bolgelerine sahsi olarak yardim gonderdim birde koordinasyon merkezinde ki sacma uygulamalar yuzunden bambaska bir rota kullanmak zorunda kaldim. Bu 60 kurus ile yine ayni uygulamalari yaparlarsa ki yapacaklar simdiden bol bol kufur etme hakkimi elimde tutuyorum illa sigara ile ilgili hastaliklara da ayirmasalarda olur kanserle mucadeleye butce ayirirler ne bileyim losemili cocuklar icin olur onemli olan yandas ihalelere kapkac olmamasi bu paranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 şöyle bir nedenden ki, sigaraya böyle bir şey yaparlarsa hiç tepki çekmezler, hatta çoğu kişinin (ben de dahil) desteğini alırlar ama onu yaparlarsa çoğunluğun öfkesini toplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Nefret edilmeyecek gibi değil ki hocam. Mereti sadece sen içmiyorsun çevrende olan herkes içiyor ki içmeyen adam çok daha hassas olduğundan sen 10 metre bile uzak olsan geliyor kokusu pis pis, üstüne üstlük bizim üstümüz de kokuyor. Zararından falan bahsetmiyorum bile yanında ki adama da içirmiş kadar olduğundan her türlü saçma bir şey yani. imamizer said: ben de içmiyorum bıraktım ama bu neyin nefreti arkadaş? içen adam zaten dünya vergi veriyor her paket başına.zaten artık açık hava dışında hiçbir yerde de içilmiyor. cebine, sağlığına zararı kendine. benim arabam yok diye her benzin zammında ohh iyi oldu otobüse binsinler, yürüsünler, hem hava kirliği,ayrıca kilo da verirler benzin 10 lira olsun diyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hükümet çok tatlı gelir kapısı buldu kendine, sağlığınızı düşünüyoruz ayağına sömürüyorlar işte yok 3 milyar sağlığa harcancakmış falanmış filanmış gidip duble yolları triple falan yaparlar o parayla(bknz. deprem paraları). Hakkaten sağlığa harcansa o para eyvallah derim de gidip oy avlayacaklar o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sigara kokusu sinmeyen bisi olsa herkez istedigi gibiicsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 En iyisi en ucuz sıgaranın 10TL olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bi sise bira da 15 kaat olsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 21. yüzyılda sigara içmek ne demek ya. Gerçekten pislik birşey kokusu, dumanı sadece sen değil içerken en az 10 kişiye rahatsızlık veren bir şey. Ne yapılırsa azdır da. Madem hükümet bu kadar rahatsız toptan yasaklasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yanımda bira içenin bana zararı yok, sıgara içenin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 iki,sigara dumani cekince hemen cigerleri tukurmezsiniz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 "Yanında birisi sigara içerse aynı şekilde sende çok kötü etkileniyorsun"cular da geldi. Haydi el ele. "Avrupada sigara 10 tl abi" cilerde gelmiş sdf. Uğraşamıcam eski postlardan falan bulup düşüncemi öğrenirsiniz. Bknz, Gayrisafi milli hasıla, avrupada golden virginia, samson'un 4 euro olması fakat türkiyede satılmaması, yanında sigara içen adamı 40 yıl boyunca göbeğinden bantlayıp, sürekli aynı sigara dumanına maruz kalmadıkça bir halt olmaması. edit: git istanbul'da trafik sorununa çözüm bul, uzun yaşamak istiyorum diyorsan. sigara rerörö yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 GERGE said: Yanımda bira içenin bana zararı yok, sıgara içenin var. bana var leş gibi kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar