KingV Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Exodous said: KingV said: şunu merak ediyorum; * WvW'ye oyuncu alırken, karaktere göre mi sıraya atıyor? yani mühendissin diyelim yanında savaşacağın tarafın mühendis adedine göre mi sıraya koyuyor? geçen akşam kardeşimle WvW'ye girmeye çalıştık. ben ondan önce sıraya girdiğim halde o 10dk'ya girerken ben 30 dk kadar bekledim. Hayır... Sıraya girdiğin serverdeki, senin ana serverinden kaç kişi bulunduğuna bağlı olarak seni sıraya atıyor. Diyelim sen X serverindesin. Y serverine sıraya giriyorsun ama Y serverindeki X serverli kişi sayısı fazla. Yani düşman serverlerindeki kişi sayısından fazla. O zaman eşitlik olması için seni sıraya atıyor. peki aynı serverda oynadığım kardeşimden eternal battlegroundsa daha önce tıkladığım halde ondan yarım saat sonra girmem? bu durumu anlamaya çalışıyorum. o kadar mı op bir oyuncuyum ki beni daha sonra alıyor acaba :P
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Evet bunun esprileri bizim aramızda da geyik olarak dolanıyor doğrusu. Biz de böyle şeyler yaşıyoruz ama sanırım bu bir bug'dı ve düzeltildiği yolunda açıklamalar yapıldı. Hatta, en son beş altı kişi aynı anda bastık ve hepimize aynı anda geldi sıra. Umarım gerçekten de düzeltilmiştir.
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Exodous said: ohyeah said: Yeni başlayacaklar, başlamayın abi. Özellikle hardcore oynayan bi adamsanız almayın sakın. 1 haftada oyun bitiyor. Pvp de 2 saat sıra bekliyorsun WvW'de. Yazık şu kadar güzel oyuna. En iyi UI ve grafikler bana göre. Ama bu kadar yalan edilmez. Bomboş oyun. Vualla sanırım bu değişmiş. Kapasiteyi artırmışlar gibi geldi bana. 15 dakikadan fazla sıra beklemedim hafta sonu. Dün gece 11 de girmeyi denedik 1 saat 15 dakika sonra girdik. Çok merak ediyorum nasıl l5 dakikada giriyorsunuz
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abi dün oynadım en son instant giriyordum neler diyorsunuz siz ya?
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Herkes farklı girer abi, sunucu yoğunluğuna bakar. Alman RP sunucusunda oynayan adam anında girer, EN Full çeken sunucuda oynayan adam 1.5 saat bekler. Herkes birbirini mi trolluyor ne yapıyor, anlamıyorum :D
trathias Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ohyeah said: Dün gece 11 de girmeyi denedik 1 saat 15 dakika sonra girdik. Çok merak ediyorum nasıl l5 dakikada giriyorsunuz eğer sıra beklemeye katlanamıyorsan low population serverda oynaman lazım. bizim guild ve alliance sağolsun unofficial eu rp server seçtiler sırf bu sebepten. primetime'da döktürüyoruz valla. ayrıca zerg olan kazanır diye bir durum söz konusu değil. dün guild olarak bir towerı 1 saat kadar tuttuk. tower kapısı ve 2 duvarı yıkılmış halde 1 saat rahat 1000 kişi kesmişizdir 25 kişilik guild grubumuzla. videoyu hazırlıyorlardır çıkınca koyarım buraya da. yani iyi organize olabiliyorsan bu oyundan keyif alabilirsin ama laylaylom gezeyim adam keseyim veya surlardan 2 aoe atayım diye oynuyorsan karşına organize bi grup çıkıp üstünden geçince 'zerg olan kazanıyo yaa' diye söylenmenin anlamı yok.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 www de taraf kotasını kaldırsalar fullzerg olur yani ne yapıcaklarki ona ?
photographer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 yeni başlayanlara bilgiler: 1-2 hafta oynanır...
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Eğlenmesini bilmeyen hardcore bir oyuncu için oyun max. 2 hafta , ama casual bir oyuncu için bu oyun pahabiçilmez.
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Aynen coni vaynen. Oyunun kölesi olmuyorsunuz; o sizin geyşanız oluyor. Canınız çektiğinizde açıp, eğleniyorsunuz . (:D
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 DeviantSun said: Herkes farklı girer abi, sunucu yoğunluğuna bakar. Alman RP sunucusunda oynayan adam anında girer, EN Full çeken sunucuda oynayan adam 1.5 saat bekler. Herkes birbirini mi trolluyor ne yapıyor, anlamıyorum :D ende oynuyorum desolotionda :) oynuyordum daha doğrusu :)
Cute Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 78 oldum beyler yeni sorularım var.Evet tek oynuyorum for fun. Bu event zonelardayım hababam event oluyor, karma farmlıyoruz herhalde başka esprisi yok değil mi ? 64k karma var...Armorsmithim oda 367 oldu Bu tier 3 racial silahi alayim, iyi duruyor daha iyisi var mi nasil harcayim karmayı. Armorsmithlede zırhı yaparım diyorum...Badge sayım az zaten invader setin gorunusunu hic begenmedim.80 lvld yeni birsey acılmıyor degil WvW vendorlarında. Yönlendirme plxXxor
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 gleoddyn said: Biriktirdiğin karmalarla templelardan set parçaları alabiliyorsun, tanesi 42k karmaya geliyor. Templelar straits of devastation, malchor's leap ve cursed shore'da. Zaten oraları açınca haritada büyük miğfer gibi, çan gibi işaret göreceksin. Eventler yapıldıkça buradaki vendorlar aktif oluyor. Bu arada zırhın tipine çok takılma istediğin gibi şeklini değiştirebiliyorsun.
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dün server transfer yaptım ve sonra 1 karakter sildim o zamandan beri hiç bir karakteri silemiyorum hata mesajı falan da vermiyor adını yazıyorum delete diyorum hiç bişi olmuyor acaba transfer hakkının açılması için gereken süre ile karakter silmenin bir bağlantısımı var ?
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Wolas said: dün server transfer yaptım ve sonra 1 karakter sildim o zamandan beri hiç bir karakteri silemiyorum hata mesajı falan da vermiyor adını yazıyorum delete diyorum hiç bişi olmuyor acaba transfer hakkının açılması için gereken süre ile karakter silmenin bir bağlantısımı var ? Genel bir sorun galiba , gün içinde düzeltirler.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 oyuna en son giriş yaptığın karakter silinmiyor. Başka bir karakterle girip, silmek istediğin karakteri 2 inci sıraya almak gerekiyor. Böyle birşeydi sanırım bu olayın olayı :P
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Aramaya cok usendim bi soyleyiverdirin: amerikadan alsam oyunu turkiyeye dondugumde oynayabiliyor muyum? Blizz oyunlarinda oluodu bu sorun galiba da ondan sordum.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 acaba bu oyunu bir şekilde banka kartıyla alma şansım var mı dijital olarak? şuan italyanın sardunya adasında ufak bir kasabada ikamet etmekteyim de :D
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/guild-wars-2-dijital-standart-edition-cd-key-eu-64891164 şuradan alsam mesela. güvenilir midir? edit: ulen bi garanti bankasıyla alınmıomuş. nasıl bir şans bu garanti lazımdı bana. tey allam.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 banka kartın varsa garantinin internet şubesine giriş yapabilirsin. Ordan sanal kart yarat kendine bi tane. Kredi kartı gibi kullan. Gerektikçe sanal kartına para aktarırsın
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sim kartım olmadıgından onu yapamıyorum :/ bir şey diyeceğim. oyunu direk kendi sitesinden kredi kartımla alsam, böyle italyada türk kartıyla fln almış olmaktan fln sorun olur mu? emin olamadım da.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hatta arkadaşlar direk yardımcı olabilirseniz olun alayım. kredi kartıyla alacağım ama gitti gidiyordan sim kartım olmadıgından alamıyorum. kod falan soruyo. böyle yurtdışından fln alabileceğim bir site var mı bildiğiniz kredi kartımla telefonuma mesaj gelmesi gerektirmeyen. diceksiniz kendi sitesinden al valla diğer yerlerde daha ucuza var ama hangisinden alsam bilemedim. ne bileyim türkiyeye dönerim çalışmaz falan? şurda 50 öyro mesela. alsam mı? sadece euodan oynanır diyo ama tr de dahil değil midir ona? 40 öyro oldu hatta neden bilmiyorum. oynanır diyosanız direk alcam. biri cvp yazsın lütfen :D
Öne çıkan mesajlar