Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 BabacumMostors said: evet 1. sayfada 200 kelime demiş yok ağa 200 kelimelik özgün metin düz yazı olsa bile 3 liradan başlar ben de her wot postumun başına 10 lira istiyorum forumdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 hakkın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 senin her wotun icin bize para vermen lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 imamizer said: ücret düşük olabilir. sonuçta alışveriştir 3. kişilere pek söz düşmez. mesela ben kalkıp yemeğe 50 liradan fazla hesap ödeyene laf ediyor muyum lan o kadar paramı verilir mal diye? ya da onu satan esnafa pii rezil, o nun ederi 10 lira, şurada 15 lira diye linç etmeye kalkışıyor muyum? hayır. alan razı veren razı. ha gerçekten emeğin karşılığını bu kadar düşünüyor, çalışan insanın hakkını bu kadar savunuyorsan bunu eleştirmeye 1 liradan makale satın alan adama sataşmakla değil, sistemi eleştirmekle başla. 4 kişilik bir ailenin devletin minimum maaş olarak belirlediği (aka asgari ücret) ücret ile açlık sınırının 200 lira altında yaşamaya mahkum etmesini bu kadar kabul benimseme. aynı ailede 2 kişi asgari ücretle çalışsa bile açlık sınırının az üzerinde, yoksulluk sınırının yarısına bile erişemeden yaşamak zorunda kaldığını, bunu çoğumuzun kabullenip kanıksadığını hatırlamak lazım. Sen şu yazdığını kendin anladıysan bizim anlamamıza gerek kalmadı zaten hacı ya scorch said: -Nae said: 10 senedir bu sektörün içindeyim. Muhtemelen hepinizin mutlaka 1-2 kerede olsa girmiş olduğu web sitelerine sahibim. -Nae said: Süreklide bu tarz ilanlar ile iş yaptırırım. Şu işe göre çok daha düşük rakamlara çok daha fazla vakit harcanan işler yapılıyor. Böyle bir işin zaman maliyeti 15dk'dır. Adam günde 1 saatini bu tarz bir işe ayırıp aylık 200 TL ek gelir elde ediyor. -Nae said: Zamanında burada fazla sunucularımı değerlendirmek için hosting sponsorluğu yaptığımda da bu denli komik yazılara maruz kalmıştım. Burada ki insanların bilmedikleri tecrübe sahibi olmadıkları konular hakkında bu kadar kolay atıp tutmasına alıştım o yüzden hiç sinirlenmiyorum. Allahın adını verdim sitelerinin adresini ver gözünü seveyim çok merak ettim lan kimin nesisin, burda gelip saçma sapan atar yapıyorsun haydar modunda ama kim olduğunu bilen bile yok byte israfı bir halde takılıyorsun. madem öyle 1 liraya adam bulurum diyorsun ver site adreslerini delikanlı gibi, görelim bakalım neymiş olayın ama işte ancak öyle rüzgar gibi esiyorsun sende biliyorsun ki ifşa edilsen rezil olduğunla kalacaksın. admin bey kural değişsin böle tipleride yörüngeleyin bu ne lan herif bildiğin çapulcu muamelesi çekiyor önüne gelene patide. sinirim kabardı 2004 entrylerinde "abiler abiler, güzel abilerim yardım edin abilerim" çekiyorken 2012ye gelince kimsiniz lan siz çeker olmuş vay babam vay. Ben yazmaya geldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 alıntı olmıycak özgün dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 CthuLhu said: Chiptech said: ya saçmasapan elinize otorite veriliyo diye gaza gelip mesaj siliyorsunuz, niye silindi kardeşim mesajım amatörce yönetmeyin şu forumu ya, zaten şunun şurasında kaç günlük ömrü kaldı. 6 cümlede 20 kere bok diyeceksen yazma boşa yok yeni yazacaklarını da gizlerim o manada. "bok" yahu, "bok". ne kadar ayıplı bir kelime olabilir ki? "bok" kelimesi yüzünden post silinmesi şu "2 bira içip eve geldim babam anlamadı, SO HARDCORE!!11" facebook postları seviyesinde hissettiriyor forumu. 9gag kafası NSFW seçeneği koyalım o zaman yani, hem 2002 deki çocuklar değiliz artık az biraz argodan bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Hos degil, bu sekilde israr etmen daha da hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ayip etmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Chip, abi hedef makaleci, adminler değil lan. Yanlış anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bırakın makaleciyi, asıl problemi kaçırıyorsunuz burada, neyse... Bilgisayar Diyet-Zayıflama Eğitim Erkek Genel Hayvanlar Alemi İnternet Kadın Meslek Müzik Otomobil Oyun Sağlık Seyahat Sinema-Dizi Teknoloji Yazılım Yemek Tarifleri konulara bak, çorba resmen lol. içinde bulunduğumuz 2012 senesinde hala mynet.com ile para kazanacağını sananlar var. sitenin adını söylemeye utanmış sanırım haha. p.s: "en komik itiraflar", "cinsellik", "kelebek galeri" de ekleyin daha da zengin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 burası olabilir: http://www.bilgimasasi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ya bide şu var abi, 50 tl diosun ayda. O parayı vermesen hak sahibine adam 50tl için dava açmaya falan da uğraşmaz, yatarsın emeğin üstüne. falan filan yani bide deneme varmış, oh göndersinler sen imzanı at paylaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Çöp blog olmama gibi bir olasılık vermemiştim zaten :) Sitene 10TL veririm -Nae sat banada kapatayım şu siteyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GERGE said: burası olabilir: http://www.bilgimasasi.com/ oha adam direk bulmuş sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GERGE said: burası olabilir: http://www.bilgimasasi.com/ kesin burasi. ben simdi kısa kısa 100 tane yemek tarifi yazıp 100 lira alabiliyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Aboww naptın. Şimdi bütün pati o adamın sitesine en az bir kere girmiş oldu. Adamın dediğine geldik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GERGE said: burası olabilir: http://www.bilgimasasi.com/ +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ooooo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 jonq said: Aboww naptın. Şimdi bütün pati o adamın sitesine en az bir kere girmiş oldu. Adamın dediğine geldik. :) zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 " © Tüm Hakları Saklıdır. Bu websitesi DMCA Protection ile lisanslanmıştır. Yazılar kaynak belirtilmeden kullanılamaz. " ahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu sitedeki gibi yazılar olacaksa aynısını 3tl den yazarım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abiii çok faydalı bi siteymiş ya asdfasd yasaklı sitelere giriş programı hadi bu neyse de şunlar nedir ya lol facebook şifresi nasıl değiştirilir? msn şifresi nasıl değiştirilir hele bi de diablo 3 wizard rehberi var ki akıllara ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Adam özene bezene yazmış o kadar. 1 TL'lik rehber bu kadar oluyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 zorla adamı savundurtuyorsunuz bana. size göre lol ama ciddi ciddi insanların aradığı şeyler bunlar. google'ı açtığında ilk bi kaç harfi girdiğin trend aramalar olduğu için öneri olarak çıkıyor. Aluriel said: abiii çok faydalı bi siteymiş ya asdfasd yasaklı sitelere giriş programı http://i.imgur.com/EKYCi.jpg Aluriel said: msn şifresi nasıl değiştirilir http://i.imgur.com/65vvX.jpg sanki ingiliz lordlar kamarası portalıyız. bizde de knayt online bölümü var yıllardır, sağda solda fetih reklamları falan. işinde gücünde parasını kazanan adama karşı neyin elitizmi bu anlamadım. hayır ben maç izlerken de mutlaka yenilen tarafı tutan adamım. burda da bu kadar adama yüklenince üzüldüm asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar