Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Sitesine Yazar Arıyoruz Ücretli

-Nae

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

ücret düşük olabilir. sonuçta alışveriştir 3. kişilere pek söz düşmez.

mesela ben kalkıp yemeğe 50 liradan fazla hesap ödeyene laf ediyor muyum lan o kadar paramı verilir mal diye? ya da onu satan esnafa pii rezil, o nun ederi 10 lira, şurada 15 lira diye linç etmeye kalkışıyor muyum? hayır.

alan razı veren razı.

ha gerçekten emeğin karşılığını bu kadar düşünüyor, çalışan insanın hakkını bu kadar savunuyorsan bunu eleştirmeye 1 liradan makale satın alan adama sataşmakla değil, sistemi eleştirmekle başla. 4 kişilik bir ailenin devletin minimum maaş olarak belirlediği (aka asgari ücret) ücret ile açlık sınırının 200 lira altında yaşamaya mahkum etmesini bu kadar kabul benimseme. aynı ailede 2 kişi asgari ücretle çalışsa bile açlık sınırının az üzerinde, yoksulluk sınırının yarısına bile erişemeden yaşamak zorunda kaldığını, bunu çoğumuzun kabullenip kanıksadığını hatırlamak lazım.

Sen şu yazdığını kendin anladıysan bizim anlamamıza gerek kalmadı zaten hacı ya

scorch said:

-Nae said:

10 senedir bu sektörün içindeyim. Muhtemelen hepinizin mutlaka 1-2 kerede olsa girmiş olduğu web sitelerine sahibim.

-Nae said:

Süreklide bu tarz ilanlar ile iş yaptırırım. Şu işe göre çok daha düşük rakamlara çok daha fazla vakit harcanan işler yapılıyor. Böyle bir işin zaman maliyeti 15dk'dır. Adam günde 1 saatini bu tarz bir işe ayırıp aylık 200 TL ek gelir elde ediyor.

-Nae said:

Zamanında burada fazla sunucularımı değerlendirmek için hosting sponsorluğu yaptığımda da bu denli komik yazılara maruz kalmıştım. Burada ki insanların bilmedikleri tecrübe sahibi olmadıkları konular hakkında bu kadar kolay atıp tutmasına alıştım o yüzden hiç sinirlenmiyorum.

Allahın adını verdim sitelerinin adresini ver gözünü seveyim çok merak ettim lan kimin nesisin, burda gelip saçma sapan atar yapıyorsun haydar modunda ama kim olduğunu bilen bile yok byte israfı bir halde takılıyorsun.

madem öyle 1 liraya adam bulurum diyorsun ver site adreslerini delikanlı gibi, görelim bakalım neymiş olayın ama işte ancak öyle rüzgar gibi esiyorsun sende biliyorsun ki ifşa edilsen rezil olduğunla kalacaksın.

admin bey kural değişsin böle tipleride yörüngeleyin bu ne lan herif bildiğin çapulcu muamelesi çekiyor önüne gelene patide. sinirim kabardı 2004 entrylerinde "abiler abiler, güzel abilerim yardım edin abilerim" çekiyorken 2012ye gelince kimsiniz lan siz çeker olmuş vay babam vay.

Ben yazmaya geldiydim
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Chiptech said:

ya saçmasapan elinize otorite veriliyo diye gaza gelip mesaj siliyorsunuz, niye silindi kardeşim mesajım amatörce yönetmeyin şu forumu ya, zaten şunun şurasında kaç günlük ömrü kaldı.

6 cümlede 20 kere bok diyeceksen yazma boşa
yok yeni yazacaklarını da gizlerim o manada.

"bok" yahu, "bok". ne kadar ayıplı bir kelime olabilir ki? "bok" kelimesi yüzünden post silinmesi şu "2 bira içip eve geldim babam anlamadı, SO HARDCORE!!11" facebook postları seviyesinde hissettiriyor forumu. 9gag kafası NSFW seçeneği koyalım o zaman yani, hem 2002 deki çocuklar değiliz artık az biraz argodan bişey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın makaleciyi, asıl problemi kaçırıyorsunuz burada, neyse...

Bilgisayar
Diyet-Zayıflama
Eğitim
Erkek
Genel
Hayvanlar Alemi
İnternet
Kadın
Meslek
Müzik
Otomobil
Oyun
Sağlık
Seyahat
Sinema-Dizi
Teknoloji
Yazılım
Yemek Tarifleri

konulara bak, çorba resmen lol. içinde bulunduğumuz 2012 senesinde hala mynet.com ile para kazanacağını sananlar var.

sitenin adını söylemeye utanmış sanırım haha.

p.s: "en komik itiraflar", "cinsellik", "kelebek galeri" de ekleyin daha da zengin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

zorla adamı savundurtuyorsunuz bana. size göre lol ama ciddi ciddi insanların aradığı şeyler bunlar. google'ı açtığında ilk bi kaç harfi girdiğin trend aramalar olduğu için öneri olarak çıkıyor.

Aluriel said:

abiii çok faydalı bi siteymiş ya asdfasd

yasaklı sitelere giriş programı

http://i.imgur.com/EKYCi.jpg

Aluriel said:

http://i.imgur.com/65vvX.jpg

sanki ingiliz lordlar kamarası portalıyız. bizde de knayt online bölümü var yıllardır, sağda solda fetih reklamları falan. işinde gücünde parasını kazanan adama karşı neyin elitizmi bu anlamadım.

hayır ben maç izlerken de mutlaka yenilen tarafı tutan adamım. burda da bu kadar adama yüklenince üzüldüm asdfadf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...