Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Bonjo said: Memphis said: cüneyt nie verilmedi bu maca varmı bilen gs lı oldugu için e tamam ıste verılmesı gerekıyordu neden verılmedı dıye soruyor adamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 applev0dka said: Flameoffear said: Ya neyse bi puan aldınız helal olsun diyorum. Zoru başardınız ki hepiniz de farkındasınız. Hakeme de bağırıp durmayın abi neredeyse her ikili mücadele de sizinkiler yerde kaldı kaç kere yok yere kesildi oyun. Bir ara basketbol kuralları mı geldi diye düşünmedim değil. ahaha canm kıyamam Neye kıyamıon hacı hakkınızı yiyen biziz sdfhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kusura bakmayında 3-2 öndeyken durmadan yerde yatacağına biraz top oynasaydı bjkli topçular. Ayrıca Bjk süper oynadı diyenler var.3 pas yapmaktan aciz bir takımdı ilk yarı. Açık ara 2-3 fark olurdu GS lehine. İkinci yarı hediye edilen gol uzun zamandır futbol oynamayan BJK'nin taraftarına iyi oynadık avutması oldu resmen. BJK den hiçbir halt olmaz. İlerleyen haftalar da açıkça görülecek. 3 gol var 3'ü de hediye. Bu kadar şanslı iken kimse hakkımız yendi diye ağlamasın. Bu arada GS defansı rezaletti. Semih ve Balta iki gol pası verdi. Penaltı ile bir puanı kurtardık. Oyun olarak BJK galibiyeti haketmemişti ancak biz öyle berbat defans yaptık ki bir puanı kurtaran taraf olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Flameoffear said: Ya neyse bi puan aldınız helal olsun diyorum. Zoru başardınız ki hepiniz de farkındasınız. Hakeme de bağırıp durmayın abi neredeyse her ikili mücadele de sizinkiler yerde kaldı kaç kere yok yere kesildi oyun. Bir ara basketbol kuralları mı geldi diye düşünmedim değil. Oyun sahada oynansa, böyle haysiyet fukarası oyuncularınız olmasa puanı alamayan siz olacaktınız farkındasındır herhalde. Hep Beşiktaş öndeydi canım. Git bir hava al gel sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Simofle said: Bonjo said: Memphis said: cüneyt nie verilmedi bu maca varmı bilen gs lı oldugu için e tamam ıste verılmesı gerekıyordu neden verılmedı dıye soruyor adamda :) cüneyt den daha iyi görevini yapacak birini buldukları için o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Beşiktaşın hakkı yendi mi yine sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 itinayla hak yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Fatih tlevizyonda forum cirkefleri burada cildiriyor gulmemek elde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 midenin kapasitesine kıyamıyorum canm benim, fakat sonradan gs'li oldgun gercegni görunce kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 vaperon said: Flameoffear said: Ya neyse bi puan aldınız helal olsun diyorum. Zoru başardınız ki hepiniz de farkındasınız. Hakeme de bağırıp durmayın abi neredeyse her ikili mücadele de sizinkiler yerde kaldı kaç kere yok yere kesildi oyun. Bir ara basketbol kuralları mı geldi diye düşünmedim değil. Oyun sahada oynansa, böyle haysiyet fukarası oyuncularınız olmasa puanı alamayan siz olacaktınız farkındasındır herhalde. Hep Beşiktaş öndeydi canım. Git bir hava al gel sen. Dostum sen hangi ilk yarıyı izledin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 applev0dka said: sabonis said: reampage said: eline carpmasa gogusune carpacak kesme yok yani Net penalti şunu izleyip bjkli'nin sol ayağının burağın sol ayağına müdahalesini görmeyen ya kördür ya fanatik ya da ikisi birden. ha ama sanki dışarıda gibi, o ayrı. bi ayak içerde bi ayak dışarda. top gelirken buragn agzna baktn mi ? aha dustm dusuyorum hoooop dustummmm.. yihuu modunda adam lan ne ayagi ne müdalesi, diger acıdan görmedn sanırm ? bildgn yere sürtuyor ayagni digerini de koyun :D şu bana cevap verenler, bu yukarıdaki link'e tıklayıp izlediklerinde, müdahaleyi görmüyorlar mı, gerçekten çok ilginç ya. ha kendini bıraktı burak tabii ki ama müdahale yok demek apayrı bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İlk goldeki eli göremedi hakemler karambolde. Penaltıya kadar da cidden ince ince dogradı hakem GSyi. Sürekli gereksiz fauller caldı, oyunu durdurdu vs. Ama penaltı ile nötrledi kendince. Ben GSli olarak yenilmeyi tercih ederdim söyle bir penaltiyla gol bulup bir puan alacagıma. Dipnot olarak diyeyim, Holosko bir tek GS maclarında oynuyor, onda da yıldız oluyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 souldarkorn said: kusura bakmayında 3-2 öndeyken durmadan yerde yatacağına biraz top oynasaydı bjkli topçular. Ayrıca Bjk süper oynadı diyenler var.3 pas yapmaktan aciz bir takımdı ilk yarı. Açık ara 2-3 fark olurdu GS lehine. İkinci yarı hediye edilen gol uzun zamandır futbol oynamayan BJK'nin taraftarına iyi oynadık avutması oldu resmen. BJK den hiçbir halt olmaz. İlerleyen haftalar da açıkça görülecek. 3 gol var 3'ü de hediye. Bu kadar şanslı iken kimse hakkımız yendi diye ağlamasın. Bu arada GS defansı rezaletti. Semih ve Balta iki gol pası verdi. Penaltı ile bir puanı kurtardık. Oyun olarak BJK galibiyeti haketmemişti ancak biz öyle berbat defans yaptık ki bir puanı kurtaran taraf olduk. bunu okuyan biri de sancakki gs golleri süper ultra organze ataklardi ahaha ona buna carpti önunde kaldi gol oldu ya bir git hava al gel at gözluklerni cıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Beşiktaşın 1-0 öne geçip Galatasaray'ın beraberliği yakaladığı bir ilk yarıyı. Sen hangi ikinci yarıyı izledin ben onu merak ediyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Biraz evvel TFF 2. lige dusurmedi diye laf ettim diye bana tepki gosterenler oldu. Buyur iste, Galatasaray buyuklugune erisemeyen takimlar, boyle abuk subuk bi pozisyona takilip 90 dakikalik macin sonucunu tek bir pozisyona baglarlar. 2 tane kupa alin da susun biz de rahatlayalim. Not: Tekrari izledikten sonra hala penalti diyen varsa ya gozde bir problem var, ya 1 gram objektif olmayi bilemiyor. Ha bu arada Hilbert cidden Cenk yerine oynayabilir. sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İlk goldeki Umut da oynar Cenk'in yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 applev0dka said: souldarkorn said: kusura bakmayında 3-2 öndeyken durmadan yerde yatacağına biraz top oynasaydı bjkli topçular. Ayrıca Bjk süper oynadı diyenler var.3 pas yapmaktan aciz bir takımdı ilk yarı. Açık ara 2-3 fark olurdu GS lehine. İkinci yarı hediye edilen gol uzun zamandır futbol oynamayan BJK'nin taraftarına iyi oynadık avutması oldu resmen. BJK den hiçbir halt olmaz. İlerleyen haftalar da açıkça görülecek. 3 gol var 3'ü de hediye. Bu kadar şanslı iken kimse hakkımız yendi diye ağlamasın. Bu arada GS defansı rezaletti. Semih ve Balta iki gol pası verdi. Penaltı ile bir puanı kurtardık. Oyun olarak BJK galibiyeti haketmemişti ancak biz öyle berbat defans yaptık ki bir puanı kurtaran taraf olduk. bunu okuyan biri de sancakki gs golleri süper ultra organze ataklardi ahaha ona buna carpti önunde kaldi gol oldu ya bir git hava al gel at gözluklerni cıkart Ben GS iyi oynadı mı diyorum. Okuduğunu iyi anla. Attığı 3 golün ikisinin pasını GS defansı vermiş bir tane de kendi kalesine atmış.Asıl sen gerçekçi ol. 3-2 öndeyken yerden kalkmayan oyuncuların yanı sıra hakeme su içir diye yalvaran topçular var. Maksat zaman geçsin biz top oynayamıyoruz hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Hakemin kendisi penalti aslinda hemde net. Ama iyi oldu bir bakima taraftarin takima guveni biraz gelmeye baslar insallah, gorduk ki milyor dolarlar eboyeler fark etmio. Edit Pektemek gg 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Ya vaperon allasen bişi demiom tamam. 90 dk ezdiniz bizi ibre hakem hakkınızı yedi. Troll modu kaparsak, penaltı felan değil pozisyon bariz. Burak atmış hakem de yemiş. Bilerek bilmeyerek bilemicez. Ama beşiktaşın oyunu oyun değil bizim defans da defans değildi bu maç. Hakan baltayı bulsam baltayı eklerim kafasına. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Hakeme su içir diye yalvardılar diye penaltı doğru mu oldu şimdi anlayamadım mantık zincirini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 souldarkorn said: applev0dka said: souldarkorn said: kusura bakmayında 3-2 öndeyken durmadan yerde yatacağına biraz top oynasaydı bjkli topçular. Ayrıca Bjk süper oynadı diyenler var.3 pas yapmaktan aciz bir takımdı ilk yarı. Açık ara 2-3 fark olurdu GS lehine. İkinci yarı hediye edilen gol uzun zamandır futbol oynamayan BJK'nin taraftarına iyi oynadık avutması oldu resmen. BJK den hiçbir halt olmaz. İlerleyen haftalar da açıkça görülecek. 3 gol var 3'ü de hediye. Bu kadar şanslı iken kimse hakkımız yendi diye ağlamasın. Bu arada GS defansı rezaletti. Semih ve Balta iki gol pası verdi. Penaltı ile bir puanı kurtardık. Oyun olarak BJK galibiyeti haketmemişti ancak biz öyle berbat defans yaptık ki bir puanı kurtaran taraf olduk. bunu okuyan biri de sancakki gs golleri süper ultra organze ataklardi ahaha ona buna carpti önunde kaldi gol oldu ya bir git hava al gel at gözluklerni cıkart Ben GS iyi oynadı mı diyorum. Okuduğunu iyi anla. Attığı 3 golün ikisinin pasını GS defansı vermiş bir tane de kendi kalesine atmış.Asıl sen gerçekçi ol. 3-2 öndeyken yerden kalkmayan oyuncuların yanı sıra hakeme su içir diye yalvaran topçular var. Maksat zaman geçsin biz top oynayamıyoruz hesabı. gs hem bjk den pas aldı hemde son golde hakemden.bosversene. gs nın hangı golu adam gıbı goldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 souldarkorn said: applev0dka said: souldarkorn said: kusura bakmayında 3-2 öndeyken durmadan yerde yatacağına biraz top oynasaydı bjkli topçular. Ayrıca Bjk süper oynadı diyenler var.3 pas yapmaktan aciz bir takımdı ilk yarı. Açık ara 2-3 fark olurdu GS lehine. İkinci yarı hediye edilen gol uzun zamandır futbol oynamayan BJK'nin taraftarına iyi oynadık avutması oldu resmen. BJK den hiçbir halt olmaz. İlerleyen haftalar da açıkça görülecek. 3 gol var 3'ü de hediye. Bu kadar şanslı iken kimse hakkımız yendi diye ağlamasın. Bu arada GS defansı rezaletti. Semih ve Balta iki gol pası verdi. Penaltı ile bir puanı kurtardık. Oyun olarak BJK galibiyeti haketmemişti ancak biz öyle berbat defans yaptık ki bir puanı kurtaran taraf olduk. bunu okuyan biri de sancakki gs golleri süper ultra organze ataklardi ahaha ona buna carpti önunde kaldi gol oldu ya bir git hava al gel at gözluklerni cıkart Ben GS iyi oynadı mı diyorum. Okuduğunu iyi anla. Attığı 3 golün ikisinin pasını GS defansı vermiş bir tane de kendi kalesine atmış.Asıl sen gerçekçi ol. 3-2 öndeyken yerden kalkmayan oyuncuların yanı sıra hakeme su içir diye yalvaran topçular var. Maksat zaman geçsin biz top oynayamıyoruz hesabı. geçen seneki galatasaray ??? ne cabuk unuttnz ebue nin yerde 35 takla atmasni 0-0 a yatmak icin kıvranmasini, benm izledgm macta veli ve olcayin asistleri vardi ? sen yanls kanal izledn sanrm ligtv 77 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 he o zaman eboue ye laf edip ulkeye irkciligi getirmicen. herkes vakit gecirebiliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Mustafanın caprazlar kopmus,5-6 ay demiştim ama hazırlıgıda dusunursek bu sezonu kapatır arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 valequenta said: he o zaman eboue ye laf edip ulkeye irkciligi getirmicen. herkes vakit gecirebiliyor yani. hee bunlar hala fuk you ebue yi maymun ebue duyduk diyorlar dimi,, biz niye bu kadar fanatik insanlarla tartısıyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar