aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 C:Users[kullanıcı adınız]AppDataLocalGoogle Şu dizin sizde ne kadar yer kaplıyo? Bende 1.2gb. Huzursuz oldum bu kadar yer kaplamasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 1.26gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Şöyle bir baktımda dosyaların yarısı backup mantığında. Opera 70 mb bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 chrome'un 6 ayda bir cache dosyalarını temizleyin yoksa baya bir büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 632'den 401'e düştü cache temizleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 1.47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 850 mb :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 maxthon çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 751mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 1.7GB oha o ney lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 1.4gbdi cache temizledim 500mb falan oldu, ne var lan bunun icinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 666 mb oha tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 pazardan aldim 1 tane, eve geldim 1000 tane nedir? chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 3.53GB. cache'i nasil temizliyoruz? Chrome içinde böyle bi fonksiyon mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 chrome u şu an bilmiyorum da, mozillada eskiden baya bi memory leak vardı. chromeda da olabilir tabi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Menüde kocaman duruyor Clear browsing data... diye, Tools'un altında. Nasıl kullanıyorsunuz siz bu programları, en çok kullanılan fonksiyonlardan bile haberiniz yok? Hâlâ IE8 kullanan teyzeler gibisiniz valla. Hatta klavyeden Ctrl+Shift+Del derseniz açılır otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 oha gerge'den çıkışa gel! ben yazdım sandım.. sakin ol gerge.. git bi şato lö gordöneeee şarap iç bi kadeh. ne bileyim siz enteller artık neler yapıyorsanız. onu yap. kindle'dan şömine başı hikayesi falan oku bu arada. sakin ol yiğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Hiç sinirlenmiyorsun diyorsun bir de. Benim de asabi olduğum günler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ayda bir falandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Laraken said: chrome u şu an bilmiyorum da, mozillada eskiden baya bi memory leak vardı. chromeda da olabilir tabi şimdi. memory leak ram'de oluyo ya başka bişi o. chromeda da oluyo ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 firefox oldu ya, helvasini yedik gomduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 o kadar yer kaplıyor mu ya bakma ihtiyacı edindim bir an. gerçi şöyle bir güzellik yaşadım yeni bilgisayar aldım chrome kurdum ve hiçbirşey aktarmadan google hesabını aktif ettiğim an eski bilgisayarımda ki gibi kısayollarımla vs ile karşıma çıktı hakkını yememek lazım ki günümüzde 1 gb nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 632 mb eheh her ay çerez temizliği şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 dalga mı geçiyorsunuz? "çok yer kaplıyor, temizlik lazım" vs falan derken? artık ortalama bir bilgisayarın harddiskleri toplam 1tb vardır en az, bunun içinde 1gb chrome kullansa nolur kullanmasa nolur? bu arada 2 sene falan hiç temizlik yapmamıştım 12 gb tutuyrodu chrome, size öle diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Benim alan sadece 110 GB. SSD. Herkeste tb'ler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar