Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece Gandarayı fena ezdik 4 level aldım sırf base alarak.Gandara Borderlande 3-4 tane baseimiz vardı başta en sonunda adamların portallarının kapısına kadar geldik eternal battlegroundsdada aynı şekilde.En son ben çıkarken bütün mapin %90ı falan bizdeydi.Baya organize oynuyo bizim adamlar team chatte sürekli şurası saldırı altında şurdan adam geliyo vs.Ki Gandara bütün orbları toplamıştı oyunun başında.

Hele biyerde bizim supply campe saldırdı gandaralar sona 1-2 kişi kaldık tam kaçıyorum böle köprüden arkamda 4-5 kişi var cripple falan yedim artık allah ne verdiyse döndüm saldırdım adamlara bi anda kaçmaya başladı herifler arkamı bi döndüm noluyo la diye bizden 30 kişi alla alala alala diye chargelıyo sdfs
Mesaj tarihi:
Allah ını seven üstüme party atsın.oyuna başladığım günden beri 1 kez bile partye giremedim.party ekranını merak ediyorum.

Rawulf Dratcza 15 level ranger.gelen arkadaş 15-16 levelde kullanılabilen güzel bir bow getirirse sevinirim vital blood falan veririm
Mesaj tarihi:
ahah abi süperdi wvw deki party.bir tarih belirleyelim guilddeki herkes katılsın kale falan alalım

bu arada desolation şuanda haritanın %70ine hüküm sürüyor
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Sabah 6'da fulldu valla.
Gece de 1 gibi çıktım, yine fulldu.

Yakalamak lazım bitmeden de işyerinde zor.

dün soruodum ya arkadaş için

2 civarı bi baktım high oldu hemen arkadaş geçirdi karakteri

bu akşam bi bekle 2 ye kadar kesin geçirirsin. veya mesela şu an şu saatlerde de highdır kesin. Evde birisi varsa ara girip geçirsin hehe
Mesaj tarihi:
Gizli said:

ahah abi süperdi wvw deki party.bir tarih belirleyelim guilddeki herkes katılsın kale falan alalım

bu arada desolation şuanda haritanın %70ine hüküm sürüyor

yaparız bu hafta sonu bi toplu wvw
ödünç ventimiz de var ^^
  • Yeni Oluştur...