tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 baya bos cikmisti da nihilus iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 restored contentte çok fazla düzeltme geliyor oyunun her yerine, rcm ile oynamadıysanız bu yorumlar yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Abi sith dediğin darth bane'dir, darth plageuis'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kreia o sithlerle yeri süpürür ve restored content candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 La bırak kreia'yı, fitneci fesatçı kadın.ANca nifak tohumları ekmeyi sever manyak. Visas nası ama visas :D Efsane karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Restored contentte visas'ı öldürüp nihilusla kavga etmeden önce ekstradan zarar vermek bile mümkün lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Namessar said: Sparkcaster said: kotor 1 de korkunç kötü ya 2nin yanında 1 in hikayesi de ortamları da questleri de 2 den daha iyi gelir bana hep, niye bilmem. kotor u severim, ama konsol kırması rpg furyasını başlatan oyun olduğu için de kızgınım kendisine. bana da öyle geliyor, bastila da var ayrıca, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bastila tam evlenmelik kızdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Türk olunca kezban çekiyor tabi. Alışkanlık hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bastila iyi kızdı ama etrafı kötü, ondan hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 1'in sonunda bastila'yı harcayan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bastila'nın kızı efsane aslında, Satele SHAN. Nal toplatır naaal. Oyundaki diğer ilginç karakter de bao-dur. Jedi yapmak istiyorum bu defa, ne yapmam gerekiyo adamı jedi yapmak için? Özel bişey lazım mı?Hep huyuna gitmek lazım anladığım kadarıyla.O karizmatik koluyla efsane jedi olur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Üzerinde influence kazanmak önemli tabi ama bao dur iyi karakter diye sith oynamayacaksın gibi bir şey yok. Kötü karakterle adamı da sithleştirerek oynamak mümkündü. Influence kazan, bir iki yerde kilit dialoglar çıkması lazım. Onlarda doğru gidince çoğu karakteri eğitebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 axedice said: Türk olunca kezban çekiyor tabi. Alışkanlık hep Öptürtmedi diye mi bu kin? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Yok lan öptürüyordu. Ama sonra, bu bir hataydı, diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bastila candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 just shut up and kiss me you fool burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 battle meditation opperational kummendır.. en son rome 2'de ability koymuşlar aynı battle meditation ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 nerden yükledim bu Restored Content modu ya.Anam ağladı yemin ederim. Normalde jedi ı GoTo ele geçiriyor.3 kişilik partimizle de biz gözümüzü açıyoruz (benimki atton-mira-T3), önümüze çıkanlarla savaşarak refugee landing pad e gidip Tienn'e ebon hawk ın ID sini değiştirtmemiz lazım. Eskiden direk oraya ışınlanıyoruz diye biliyordum. RCM ile bu değişmiş sanırım, refugee landing pad e bir giriyorum hayvan gibi 4-5 mob var ve yenmem mümkün değil.Titriyorum resmen. Benden aradan T3 ü kaçırdım tienn in oraya, ID yi değiştirdim.Cutscene giriyo sonra ebon hawk uçuyor GoTo nun oraya doğru. Oyun diyor ki 2 tane kişi seç, gotonun gemisine onlar çıkacak jedi yi kurtaracan. Tamam onları da seçiyorum. Taaak bi bakıyorum sonra mira T3 ve atton ile refugee landing pad deyim.Gene T3 ü aradan ebon hawk ın oraya götürüyorum, ID yı değiştirmeden buradan gidemezsin diyo. Neyi yanlış yapıyorum ?Yoksa nasıl bir bugdur bu?Lanet olsun çok gerildim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 gene oynuyasım geldi ama kusura bakmasınlar 8senelik oyuna 10dolares veremicem fakir versiyonu denicemde biraz mod falan yüklüyeyim diyorum görüntüler kendine gelsin acık diyorum var mı öneriniz gerge baya yazmış birşeyler gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 2,5$ oluyor zırt pırt, sonbahar indirimi yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar