Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://store.steampowered.com/app/208580/ Sonunda dijital olarak alınabilir olmuş. Bunu da yüklemeyi unutmayın: http://www.moddb.com/mods/the-sith-lords-restored-content-mod-tslrcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 cut content yükleniyo mu buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ben aldım şimdi, dener ve haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 eğer yükleniyorsa, biraz daha ucuzlarsa alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 10 dolares fazla şimdilik. Steam'e geldiyse elbet indirime de girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 daha ne ucuzlicak yav ? gidin dr'den 15 liraya alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Şu cut content ile hiç bitirmedim. Baya fark ediyor mu? Baştan cut content'i de ekleyerek oynamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 çoğunluğu eklenen dialoglar zaten cut contentin, bide bug fix var tonlarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 İniyor işte, 1-2 saat sonra açar bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 cut contenti KOTOR 2′s Steam App folder a kopyalamak yetiyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 cut content oyunun %50si felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Daha önce oynamamakla hata etmişim. Çok iyi oyun. Ama belki de doğru ettim, cut content paketi yeni tamamlanmış ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kesik hali ile bile 1den iyidir 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 widescreen çalışıyor mu bu steam versionu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Çalışıyor. Ama kasman gerekiyor. Anlatayım: Önce bunu indir, yamayı boşver, exe dosyasını değiştir. Sonra bunu indirip Kotor II klasörünü göster. Çözünürlüğünü yamala programla. UI fixini indirip Override (ya da böle bişiydi, görürsün) klasörüne at: 16:9 - 16:10 Çözünürlük olarak da her çözünürlük çalışmıyor. Önce kendi monitörünün native çözünürlüğünü dene, çalışmazsa (çalışmaz ile dialoglar görünmezseyi kast ediyorum) 10 aşağı, 20 yukarı oyna çözünürlükle. Mesela ben 720p ekranımda ancak 1280*768 oynayabildim. 1366*785'di ondan sonra en iyi çalışan. birazını görmemek yerine kenarlarda 40'ar piksel boşluk bırakmayı tersih ettim. bir pattern aramaya çalışmadım ama arasak bulunur kolayca. Steam'e güncelleme demeyi ve cut content yamasının 1.8 versiyonu yüklemeyi de unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 GERGE said: Daha önce oynamamakla hata etmişim. Çok iyi oyun. Ama belki de doğru ettim, cut content paketi yeni tamamlanmış ne de olsa. cut content ile alakası yok. oyunun kendisi tamamdı zaten. çok güzel bir senaryo ve dialoglara sahipti, o dönem oynamamissan yazık olmuş. çıkartılmış kısımlar birkaç mission bolgesiydi, o zamanlar dlc olayı olsa dlc halinde cikarirlardi. onun yerine fanlar restore etmeye çalışmıştı. gerçi yeni çıkan restorasyon pakedinde ne tip yenilikler var bilmiyorum da ana senaryoyu çok etkilediğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Yok abi araştırdım ben, çoook şey değişmiş: content such as extended conversations, alternate endings, deeper subplots and the HK Manufacturing Plant are being restored. Additionally, the mod fixes a number of bugs in the game. Yeni cutscene'ler, hiç olmayan dialoglar filan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 eskisinden ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 eskisini oynamadım. oynayanların dediğini söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Oyunun orjinalinde nelerin eksik olduğunu farkediyordun zaten. Dialoglar, bir anda ortadan kaybolan karakterler, gezegen! vs. vs. Oyunu daha önce yapmadığın bir buildle oyna bitir işte. Uğraşamam o kadar diyorsan zaten enchanted editionda sarmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bu cut content de tam ne ekleniyor. yeni gezegen ekleniyor mu harbi yuh lol. ah ah bi kotor 3 gelseydi şu swtor yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 swtor zaten kotor 3-4-5 gibi birşey heh, f2p olunca geniş geniş oynanır her storyline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yok be abi hikayeler güzel değil ki. yan hikaye diye bir şey yok zaten kulak toplama görevlerinden başka. nese konu dağılmasın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yok iyi ya, gene yüzüncü kere jedi olmak yerine diğer karakterlerin gözünden bakabiliyoruz olaya. jedi oynarken de evil gitmeye çalışmak yerine adam gibi sith oynanabiliyor. ilk defa keyifle, karakterin üzerinde sırıtmadan evil sw karakteri oynayabildim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar