Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knights of the Old Republic II

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Çalışıyor. Ama kasman gerekiyor. Anlatayım:

Önce bunu indir, yamayı boşver, exe dosyasını değiştir.

Sonra bunu indirip Kotor II klasörünü göster. Çözünürlüğünü yamala programla.

UI fixini indirip Override (ya da böle bişiydi, görürsün) klasörüne at: 16:9 - 16:10

Çözünürlük olarak da her çözünürlük çalışmıyor. Önce kendi monitörünün native çözünürlüğünü dene, çalışmazsa (çalışmaz ile dialoglar görünmezseyi kast ediyorum) 10 aşağı, 20 yukarı oyna çözünürlükle. Mesela ben 720p ekranımda ancak 1280*768 oynayabildim. 1366*785'di ondan sonra en iyi çalışan. birazını görmemek yerine kenarlarda 40'ar piksel boşluk bırakmayı tersih ettim. bir pattern aramaya çalışmadım ama arasak bulunur kolayca.

Steam'e güncelleme demeyi ve cut content yamasının 1.8 versiyonu yüklemeyi de unutma.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Daha önce oynamamakla hata etmişim. Çok iyi oyun. Ama belki de doğru ettim, cut content paketi yeni tamamlanmış ne de olsa.

cut content ile alakası yok. oyunun kendisi tamamdı zaten. çok güzel bir senaryo ve dialoglara sahipti, o dönem oynamamissan yazık olmuş.

çıkartılmış kısımlar birkaç mission bolgesiydi, o zamanlar dlc olayı olsa dlc halinde cikarirlardi.
onun yerine fanlar restore etmeye çalışmıştı.
gerçi yeni çıkan restorasyon pakedinde ne tip yenilikler var bilmiyorum da ana senaryoyu çok etkilediğini sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok abi araştırdım ben, çoook şey değişmiş: content such as extended conversations, alternate endings, deeper subplots and the HK Manufacturing Plant are being restored. Additionally, the mod fixes a number of bugs in the game. Yeni cutscene'ler, hiç olmayan dialoglar filan varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...