moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 i am back said: A drug cartel leader busts out of a courthouse and speeds to the Mexico border, where the only thing in his path is a sheriff and his inexperienced staff. canı sıkılan arnıldın filmi http://www.youtube.com/watch?v=su-pEmY28qs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://dailypicksandflicks.com/wp-content/uploads/2011/11/Ill-be-Bach.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.traileraddict.com/content/lionsgate/last_stand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 abi minigunın başındayken surat ifadesi nedir öyle bitsede gitsek,ne işim varlan benim burda ifadesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Red said: abi minigunın başındayken surat ifadesi nedir öyle Not a single fuck giving that day bakışı Bu arada şu konuşmada -How are you scherrif? -Old Çok tatlı old demiyor mu adam dede kıvamına gelmiş sert biri gibi bakamıyorum göbişini tokatlarım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bi an x men sanip heycanlandim ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 oo arnılddan babam çıksa yerim. seviyorum amcayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 valilik işini bırakıyor mu? nasıl başrol oynuyor uzun metrajda? siyaseti bıraksın adam gibi kolpa filmler yapsın. biraz da yaşlı izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 HE ISN'T TOO OLD FOR THIS SHIT! of nasıl izlerim bunu var ya. gatling var, arnılt var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 goldbären said: valilik işini bırakıyor mu? nasıl başrol oynuyor uzun metrajda? siyaseti bıraksın adam gibi kolpa filmler yapsın. biraz da yaşlı izleyelim Adam gecen sene birakti valiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 iki dönem valilik yaptı zaten azami sınır o. tapusunu alamıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ooo Forest Whitaker ve Peter Stormare abilerimiz de varlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oc0x-jiewTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 GwindonSurion said: http://dailypicksandflicks.com/wp-content/uploads/2011/11/Ill-be-Bach.jpg Kuzenimi daha iyi anladim su an Ahahahhahahahahhajahahhahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Expendables da atamadığı aksiyon hevesini burda atmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bayağı keyifli olacağa benziyor film ya. :) "OLD." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Gatling var dediniz geldik hani nerde gatling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 GwindonSurion said: Bu arada şu konuşmada -How are you scherrif? -Old Çok tatlı old demiyor mu adam dede kıvamına gelmiş sert biri gibi bakamıyorum göbişini tokatlarım onun - how are you scheriff? - owned sdşflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bp5jWGBPiPg&feature=g-u-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bugün Almanya'da vizyona girdi. İlk günden gittim izledim. Klasik action sevenler için harika. Araçlar, silahlar güzel. Arada güldürüyor. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Özel bir senaryo falan beklemiceksiniz tabi. Sırf basit action. Ama iyisinden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 DÜŞTÜ trde 19 nisanda girdi, dün de düşmüş. kişisel fikrim boşuna para vermeyin mmhh indi bile 1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 trye geldiği an bluray düştü za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar