valequenta Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ortega - His nickname is "El Burrito" ("The Little Donkey"), thus he is called "Burrito Ortega". Galatasaray fans called him 'Commandante' (The Commander) and the Romanians called him 'Regele' (The King). Nicknamed "The Maradona of the Carpathians", Biri esek biri kral. Haci sen ne anlatiyon yorma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ortega ne ya pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 biz ortegayı satmadık yalnız kaçtı gitti davalık oldu bizimle. anelkaya sözüm yok ama ortegayı getirttiğimizde adam dünyada yeni maradona olarak gösteriliyordu, herkes dünyanın en iyi orta sahalarından biri diyordu ortega için inanılmaz bilekleri golleri hareketleri vardır biraz araştırmayla bulabilirsiniz. ailesine olan tutkusu adamın avrupada sıçıp sıvamasına neden oldu kaçtı ülkesine daha sonra. gitmesinde lorantın da çok etkisi oldu tabi sen öyle müthiş egolu bi adamı kulübeye hapsedersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hagiyi beğenmiyodum, ortega>hagi mi dedik olm neyin kafasındasınız lan hala. hagi kariyeri itibari ile ezip geçmiştir herkesi alex bile başaramadı haginin yaptıklarını burda. transfer diyorum transfer abi neyi anlamıyosunuz ya nasıl anlatabilirim siz hagiye bonservis bile ödemediniz barçadan ayrıldı sizle sözleşme imzaladı, 32 yaşındaydı kimse ilgilenmiyodu bile hagi ile. geldi türkiyenin büyük ihtimalle bir daha göremeyecği nefis bir performans koydu ortaya gitti. bunları red mi ediyorum bu kadar mı gözünüz kör anlamanız kıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 spamın da kralını yapıyorum cons gibi oldum, biz de böyle, büyük transferi biz yaparız gelir biz de yatar, gs ufak-orta transferleri üst seviyeye çıkartır. gs de transfer deyince ben bi kewell bi elano derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Zamanında biz nasıl asrın kazığıyla Fener'e Sabin Ilie'yi kakalayıp Adrian Ilie'yi aldıysak galiba bu sefer de bizim başımıza benzeri gelmiş, yanlış Sneijder'i mi aldık, kardeşini mi getirttik naptık :D https://twitter.com/RodneySneijder/status/288752917966626816 Bu arada ben geleceğine çok ihtimal vermiyorum, zaten menajeri de haberim yok demiş. Ayrıca "Ancak Avrupa'nın sayılı birkaç takımında oynar Sneijder" demiş. Zor. Bir dalavere çevirdiler heralde, başka bir şeyler deneyecekler. Tahminen bir alt klasman başka bir adamı getirtecekken adam veya kulübü çok ücret isteyince ücretini kırmak için "Bak indirmezseniz Sneijder'i alıyoruz ha" diye bunu yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu arada menajer kolpalıyor. İki gündür menajeri ile pazarlıklar sürüyormuş. Bonservis 10 milyonun altında ve üç yıl taksit deyorlar. Ünal başgan reis yaa adam İtalya'ya gidiyor. Haberini alan Milan başkanı arayıp vay sen burdamıydın bir kahve içelim diyor. Aziz Yıldırım Avrupa'ya gitse kim sallar. Anca işte Giresun'a Sivas'a felan gitse arar kulüplerin başkanları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Liebe said: biz ortegayı satmadık yalnız kaçtı gitti davalık oldu bizimle. anelkaya sözüm yok ama ortegayı getirttiğimizde adam dünyada yeni maradona olarak gösteriliyordu, herkes dünyanın en iyi orta sahalarından biri diyordu ortega için inanılmaz bilekleri golleri hareketleri vardır biraz araştırmayla bulabilirsiniz. ailesine olan tutkusu adamın avrupada sıçıp sıvamasına neden oldu kaçtı ülkesine daha sonra. gitmesinde lorantın da çok etkisi oldu tabi sen öyle müthiş egolu bi adamı kulübeye hapsedersen.. Biz de Carrusca'yı aldığımızda adam yeni messi olarak gösteriliyordu.. Dalga mı geçiyosun arkadaş Ortega dediğin adam, River-Valencia-Sampdoria-Parma-Fenerbahçe-Newells diye giden bi kariyere sahip. Beşiktaş'ın Quaresma transferi bile daha büyük transfer Ortega transferinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 serjuhan said: Bu arada menajer kolpalıyor. İki gündür menajeri ile pazarlıklar sürüyormuş. Bonservis 10 milyonun altında ve üç yıl taksit deyorlar. Ünal başgan reis yaa adam İtalya'ya gidiyor. Haberini alan Milan başkanı arayıp vay sen burdamıydın bir kahve içelim diyor. Aziz Yıldırım Avrupa'ya gitse kim sallar. Anca işte Giresun'a Sivas'a felan gitse arar kulüplerin başkanları :D O da sivasla fln ortak şike tarihleri olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 twitterda bilimum habercilerden bitti bilgisi gelmeye başladı. yattı transfer kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahah aynı şeyi düşündüm. en son ersin düzen de bitti dedim hay ak çektim kapadım twitterı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Liebe said: hagiyi beğenmiyodum, ortega>hagi mi dedik olm neyin kafasındasınız lan hala. hagi kariyeri itibari ile ezip geçmiştir herkesi alex bile başaramadı haginin yaptıklarını burda. transfer diyorum transfer abi neyi anlamıyosunuz ya nasıl anlatabilirim siz hagiye bonservis bile ödemediniz barçadan ayrıldı sizle sözleşme imzaladı, 32 yaşındaydı kimse ilgilenmiyodu bile hagi ile. geldi türkiyenin büyük ihtimalle bir daha göremeyecği nefis bir performans koydu ortaya gitti. bunları red mi ediyorum bu kadar mı gözünüz kör anlamanız kıt? ribery de geldi bize ona nedıon dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Liebe said: spamın da kralını yapıyorum cons gibi oldum, biz de böyle, büyük transferi biz yaparız gelir biz de yatar, gs ufak-orta transferleri üst seviyeye çıkartır. gs de transfer deyince ben bi kewell bi elano derim. Bide riberi var... Utopia diye bir browser oyunu vardı. Ki hala var. Neyse. Orda Portekizli Carlos bilmem ne diye bir arkadaşımız vardı. Deliler gibi futbol takip eden ufak çapta kırık bir adam(Garibim Gençlerbirliği'ni okuyamıyodu bana sormuştu). Riberi Bayern'e gittikten bi kaç ay sonra msn'de karşılaştık. Napıyon neediyon muhabbeti ederken konu futbola geldi. Adam Riberi'yi biliyomusun dedi bana. Evet biliyorum FerraRiberi diye Galatasaraylılar lakap takmıştı falan dedim hatta. Galatasaray'da oynadığına inandıramadım. Marsilya'dan öncesini bilmiyomuş. Tam bir Porto'lu kafasıyla "Marsilya'dan çok para koparmışsınızdır ha" falan dedi. Adama Riberi'nin 500k'lık maaşını veremediğimizden beleşe gittiğini anlatmaya çalıştım. Ama adam inanmadı. Dalga geçtiğimi, bunca yıllık arkadaşlıktan sonra neden kendisiyle alay ettiğimi falan sordu. Alındı. Sonrada küstü. Bu ülkeye yapılmış en iyi transfer benim gözümde Hagi, Ortega, Anelka falan değil hacıt. Riberidir. O yaşta, o maliyetle bir Dünya yıldızı transferi olmadı bu ülkede. Aah Riberi ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Riberi de ilk golünü fenere yaslamıştı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bck said: Liebe said: hagiyi beğenmiyodum, ortega>hagi mi dedik olm neyin kafasındasınız lan hala. hagi kariyeri itibari ile ezip geçmiştir herkesi alex bile başaramadı haginin yaptıklarını burda. transfer diyorum transfer abi neyi anlamıyosunuz ya nasıl anlatabilirim siz hagiye bonservis bile ödemediniz barçadan ayrıldı sizle sözleşme imzaladı, 32 yaşındaydı kimse ilgilenmiyodu bile hagi ile. geldi türkiyenin büyük ihtimalle bir daha göremeyecği nefis bir performans koydu ortaya gitti. bunları red mi ediyorum bu kadar mı gözünüz kör anlamanız kıt? ribery de geldi bize ona nedıon dostum ribery müthiş bir futbolcuydu gerçekten. ama gelmeden önce bir yıldız değildi.kumaş varmış adamda, inanılmaz bir scout başarısıdır ribery geldi yıldız oldu ve biraz sizin mallığınızdan adam yitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 https://twitter.com/atakankurt2/status/288767520456974336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Aceace said: Liebe said: spamın da kralını yapıyorum cons gibi oldum, biz de böyle, büyük transferi biz yaparız gelir biz de yatar, gs ufak-orta transferleri üst seviyeye çıkartır. gs de transfer deyince ben bi kewell bi elano derim. Bide riberi var... Utopia diye bir browser oyunu vardı. Ki hala var. Neyse. Orda Portekizli Carlos bilmem ne diye bir arkadaşımız vardı. Deliler gibi futbol takip eden ufak çapta kırık bir adam(Garibim Gençlerbirliği'ni okuyamıyodu bana sormuştu). Riberi Bayern'e gittikten bi kaç ay sonra msn'de karşılaştık. Napıyon neediyon muhabbeti ederken konu futbola geldi. Adam Riberi'yi biliyomusun dedi bana. Evet biliyorum FerraRiberi diye Galatasaraylılar lakap takmıştı falan dedim hatta. Galatasaray'da oynadığına inandıramadım. Marsilya'dan öncesini bilmiyomuş. Tam bir Porto'lu kafasıyla "Marsilya'dan çok para koparmışsınızdır ha" falan dedi. Adama Riberi'nin 500k'lık maaşını veremediğimizden beleşe gittiğini anlatmaya çalıştım. Ama adam inanmadı. Dalga geçtiğimi, bunca yıllık arkadaşlıktan sonra neden kendisiyle alay ettiğimi falan sordu. Alındı. Sonrada küstü. Bu ülkeye yapılmış en iyi transfer benim gözümde Hagi, Ortega, Anelka falan değil hacıt. Riberidir. O yaşta, o maliyetle bir Dünya yıldızı transferi olmadı bu ülkede. Aah Riberi ah. transfere o gözle bakılırsa kesinlikle haklısın, f/p performans olarak müthiş bir transferdir ribery. bir de elinizde tutabilseydiniz şimdi gs bambaşka bir yerde olacaktı belki de özhan canaydını 10 yaş yaşlandırdı ribery olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ribery ilk maçına yedekten bir rize deplasmanında girmişti. gündüz maçıydı galiba. oyuna girdikten sonra kendisine atılan bel hızasındaki topu stop edişi, önüne alışı ve kanattan sıfıra inişi ile daha o saniye bu adam topçu dedirtmişti. hatırlayanlar quote! gdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 neyse transfer mevzusuna iyi taşıdım topicinizi ileri hadi yeter bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 riberyi bu arada haim fresco evine gidip beyzbol sopasıyla tehdit etmiş fdşlbmöfdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 25 milyon avro ödemiş münih marsilyaya ribery için. vay anasını ya bir ribery daha geçmez türkiyeden daha da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi ribery geldginde o kadar büyük futbolcumuydu ya ? adam marsilyada oynamaya baslaynca aglamadı mı gs elimzden kacti diye, cunku cok büyük yıldız olarak gelmedi sonra inanılmaz bişeye dönüştü marsilyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Tabi canım geldiğinde hiçbişey deildi bizde parladı tutamadık herifi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar