Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Ortega - His nickname is "El Burrito" ("The Little Donkey"), thus he is called "Burrito Ortega".

Galatasaray fans called him 'Commandante' (The Commander) and the Romanians called him 'Regele' (The King).
Nicknamed "The Maradona of the Carpathians",

Biri esek biri kral.

Haci sen ne anlatiyon yorma beni
Sosyal ağlarda paylaş

biz ortegayı satmadık yalnız kaçtı gitti davalık oldu bizimle.

anelkaya sözüm yok ama ortegayı getirttiğimizde adam dünyada yeni maradona olarak gösteriliyordu, herkes dünyanın en iyi orta sahalarından biri diyordu ortega için inanılmaz bilekleri golleri hareketleri vardır biraz araştırmayla bulabilirsiniz. ailesine olan tutkusu adamın avrupada sıçıp sıvamasına neden oldu kaçtı ülkesine daha sonra. gitmesinde lorantın da çok etkisi oldu tabi sen öyle müthiş egolu bi adamı kulübeye hapsedersen..
Sosyal ağlarda paylaş

hagiyi beğenmiyodum, ortega>hagi mi dedik olm neyin kafasındasınız lan hala. hagi kariyeri itibari ile ezip geçmiştir herkesi alex bile başaramadı haginin yaptıklarını burda.

transfer diyorum transfer abi neyi anlamıyosunuz ya nasıl anlatabilirim siz hagiye bonservis bile ödemediniz barçadan ayrıldı sizle sözleşme imzaladı, 32 yaşındaydı kimse ilgilenmiyodu bile hagi ile. geldi türkiyenin büyük ihtimalle bir daha göremeyecği nefis bir performans koydu ortaya gitti. bunları red mi ediyorum bu kadar mı gözünüz kör anlamanız kıt?
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında biz nasıl asrın kazığıyla Fener'e Sabin Ilie'yi kakalayıp Adrian Ilie'yi aldıysak galiba bu sefer de bizim başımıza benzeri gelmiş, yanlış Sneijder'i mi aldık, kardeşini mi getirttik naptık :D

https://twitter.com/RodneySneijder/status/288752917966626816

Bu arada ben geleceğine çok ihtimal vermiyorum, zaten menajeri de haberim yok demiş. Ayrıca "Ancak Avrupa'nın sayılı birkaç takımında oynar Sneijder" demiş. Zor. Bir dalavere çevirdiler heralde, başka bir şeyler deneyecekler. Tahminen bir alt klasman başka bir adamı getirtecekken adam veya kulübü çok ücret isteyince ücretini kırmak için "Bak indirmezseniz Sneijder'i alıyoruz ha" diye bunu yaptılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada menajer kolpalıyor. İki gündür menajeri ile pazarlıklar sürüyormuş. Bonservis 10 milyonun altında ve üç yıl taksit deyorlar.

Ünal başgan reis yaa adam İtalya'ya gidiyor. Haberini alan Milan başkanı arayıp vay sen burdamıydın bir kahve içelim diyor. Aziz Yıldırım Avrupa'ya gitse kim sallar. Anca işte Giresun'a Sivas'a felan gitse arar kulüplerin başkanları :D
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

biz ortegayı satmadık yalnız kaçtı gitti davalık oldu bizimle.

anelkaya sözüm yok ama ortegayı getirttiğimizde adam dünyada yeni maradona olarak gösteriliyordu, herkes dünyanın en iyi orta sahalarından biri diyordu ortega için inanılmaz bilekleri golleri hareketleri vardır biraz araştırmayla bulabilirsiniz. ailesine olan tutkusu adamın avrupada sıçıp sıvamasına neden oldu kaçtı ülkesine daha sonra. gitmesinde lorantın da çok etkisi oldu tabi sen öyle müthiş egolu bi adamı kulübeye hapsedersen..

Biz de Carrusca'yı aldığımızda adam yeni messi olarak gösteriliyordu.. Dalga mı geçiyosun arkadaş Ortega dediğin adam, River-Valencia-Sampdoria-Parma-Fenerbahçe-Newells diye giden bi kariyere sahip.

Beşiktaş'ın Quaresma transferi bile daha büyük transfer Ortega transferinden.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Bu arada menajer kolpalıyor. İki gündür menajeri ile pazarlıklar sürüyormuş. Bonservis 10 milyonun altında ve üç yıl taksit deyorlar.

Ünal başgan reis yaa adam İtalya'ya gidiyor. Haberini alan Milan başkanı arayıp vay sen burdamıydın bir kahve içelim diyor. Aziz Yıldırım Avrupa'ya gitse kim sallar. Anca işte Giresun'a Sivas'a felan gitse arar kulüplerin başkanları :D

O da sivasla fln ortak şike tarihleri olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

hagiyi beğenmiyodum, ortega>hagi mi dedik olm neyin kafasındasınız lan hala. hagi kariyeri itibari ile ezip geçmiştir herkesi alex bile başaramadı haginin yaptıklarını burda.

transfer diyorum transfer abi neyi anlamıyosunuz ya nasıl anlatabilirim siz hagiye bonservis bile ödemediniz barçadan ayrıldı sizle sözleşme imzaladı, 32 yaşındaydı kimse ilgilenmiyodu bile hagi ile. geldi türkiyenin büyük ihtimalle bir daha göremeyecği nefis bir performans koydu ortaya gitti. bunları red mi ediyorum bu kadar mı gözünüz kör anlamanız kıt?

ribery de geldi bize ona nedıon dostum
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

spamın da kralını yapıyorum cons gibi oldum,

biz de böyle, büyük transferi biz yaparız gelir biz de yatar, gs ufak-orta transferleri üst seviyeye çıkartır. gs de transfer deyince ben bi kewell bi elano derim.

Bide riberi var...

Utopia diye bir browser oyunu vardı. Ki hala var. Neyse. Orda Portekizli Carlos bilmem ne diye bir arkadaşımız vardı. Deliler gibi futbol takip eden ufak çapta kırık bir adam(Garibim Gençlerbirliği'ni okuyamıyodu bana sormuştu). Riberi Bayern'e gittikten bi kaç ay sonra msn'de karşılaştık. Napıyon neediyon muhabbeti ederken konu futbola geldi. Adam Riberi'yi biliyomusun dedi bana. Evet biliyorum FerraRiberi diye Galatasaraylılar lakap takmıştı falan dedim hatta. Galatasaray'da oynadığına inandıramadım. Marsilya'dan öncesini bilmiyomuş. Tam bir Porto'lu kafasıyla "Marsilya'dan çok para koparmışsınızdır ha" falan dedi. Adama Riberi'nin 500k'lık maaşını veremediğimizden beleşe gittiğini anlatmaya çalıştım. Ama adam inanmadı. Dalga geçtiğimi, bunca yıllık arkadaşlıktan sonra neden kendisiyle alay ettiğimi falan sordu. Alındı. Sonrada küstü.

Bu ülkeye yapılmış en iyi transfer benim gözümde Hagi, Ortega, Anelka falan değil hacıt. Riberidir. O yaşta, o maliyetle bir Dünya yıldızı transferi olmadı bu ülkede. Aah Riberi ah.
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

Liebe said:

ribery de geldi bize ona nedıon dostum

ribery müthiş bir futbolcuydu gerçekten. ama gelmeden önce bir yıldız değildi.kumaş varmış adamda, inanılmaz bir scout başarısıdır ribery geldi yıldız oldu ve biraz sizin mallığınızdan adam yitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Liebe said:

spamın da kralını yapıyorum cons gibi oldum,

biz de böyle, büyük transferi biz yaparız gelir biz de yatar, gs ufak-orta transferleri üst seviyeye çıkartır. gs de transfer deyince ben bi kewell bi elano derim.

Bide riberi var...

Utopia diye bir browser oyunu vardı. Ki hala var. Neyse. Orda Portekizli Carlos bilmem ne diye bir arkadaşımız vardı. Deliler gibi futbol takip eden ufak çapta kırık bir adam(Garibim Gençlerbirliği'ni okuyamıyodu bana sormuştu). Riberi Bayern'e gittikten bi kaç ay sonra msn'de karşılaştık. Napıyon neediyon muhabbeti ederken konu futbola geldi. Adam Riberi'yi biliyomusun dedi bana. Evet biliyorum FerraRiberi diye Galatasaraylılar lakap takmıştı falan dedim hatta. Galatasaray'da oynadığına inandıramadım. Marsilya'dan öncesini bilmiyomuş. Tam bir Porto'lu kafasıyla "Marsilya'dan çok para koparmışsınızdır ha" falan dedi. Adama Riberi'nin 500k'lık maaşını veremediğimizden beleşe gittiğini anlatmaya çalıştım. Ama adam inanmadı. Dalga geçtiğimi, bunca yıllık arkadaşlıktan sonra neden kendisiyle alay ettiğimi falan sordu. Alındı. Sonrada küstü.

Bu ülkeye yapılmış en iyi transfer benim gözümde Hagi, Ortega, Anelka falan değil hacıt. Riberidir. O yaşta, o maliyetle bir Dünya yıldızı transferi olmadı bu ülkede. Aah Riberi ah.

transfere o gözle bakılırsa kesinlikle haklısın, f/p performans olarak müthiş bir transferdir ribery. bir de elinizde tutabilseydiniz şimdi gs bambaşka bir yerde olacaktı belki de özhan canaydını 10 yaş yaşlandırdı ribery olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...