Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 şu açıklamayı her hangi bir avrupa birliği ülkesinde yapsa 5 yıldan başlar hapis yatmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Aynen ama malesef bu eğitim ve kültür seviyesine sahip olan bir ülkenin bu kabusdan çıkması çok zor gözüküyor...Evet ümidim yok. He şu var kimleri gördü bu ülke bunlarda gelir geçer...ama insan sağcı solcu ortacı arkacı öncü olsun bu herif kadar zarar veremezdi. Benide özelleştirin abi en azından para ederim.Ölmeye bile vergi vereceğiz...Her rakam manipüle altında kalmış,ülkede bir tane araştırma gazetici kalmadı kısacası doğruyu söylecek adam yok ama ölecek adam çok. Üzülmeden edemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 O Mehmetlerin ve ailelerinin hepsinin ahı boynunuzdadır sayın bakan. Eğer konuştuğunuzun yarısı kadar müslümansanız, bunların hepsinin sizden fitil fitil çıkacağını biliyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 haha gerçek islama geliyor olay yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Keşke niccolomachiavelli gelse de bize doğru yolu gösterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 aluriel oturdum saydım. bu 48. gerçek islam içeren postun. ben olsam flooddan banlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 durduğun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 onu tarzı o. bi arada şu kafası bu kafasına taktıydı sgsdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 adam haklı tabi, başbakanımızın şık eşi bu kadar şehit olayından sonra sen kalk git myanmar a, birde yaşananlar için ağla, sanki ülkende bir şey olmamış gibi, kimsede demesin bu nedir diye adamda kendine vazife çıkarmış demek ki önemli değil diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sehitler filan kimsenin umrunda degil diycem gene kizicak millet, devletin umursadigi filan yok aksine memnunlar bu isten aileleri ve arkadaslari haric o genclere uzulen filan yok, filler tepisirken boku bokuna gittiler iste devletmi vatandas icin var? yoksa vatandasmi devlet icin? sonuncusundayken konusmak bos artik bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 konuyla pek de ilgisi olmayarak soruyorum; abi şimdi genel olarak baktığımızda, şu durumdaki bir ülkeye ben bir bağlılık hissetmiyorum uzun süredir.(milliyetçilik falan sıfır yani) normal değil mi bu? yani savaş falan çıksa hayatta gitmem, hatta ilk kaçan ben olurum. niye bir toprak parçasına ya da içinde yaşayan tek hücreli insanlarımıza bu denli salakça bağlı hissedeyim ki kendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kaybetmen lazım o hissi yaşaman için. öte yandan, toprak parçası güzel, içindekiler kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 işte "müslüman cumhurbaşkanı istiyorum" derken iyidi, şimdi kalsınlar kendi fillerinin altında, nasretin hoca fıkrası gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Feamer said: bunu yapmak istemiyorum ama böyle bir durum var adamın künyesinde: "Hüseyin Çelik, ( d. 5 Mart 1959 Gürpınar, Van) 59. Hükümet'te Milli Eğitim Bakanı, TBMM 22. ve 23. Dönem AKP Van, 24. Dönem Gaziantep milletvekillerindendir. Öncesinde 58. Hükümet'te Kültür Bakanlığı yapmış, 21. Dönem'de Doğru Yol Partisi'nden Van milletvekili seçilmiştir." eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://goo.gl/TtxfF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sağlam feedlemişler pkk'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Arinc ta durumu kurtarma moduna gecmis. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21222796.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 SenariouS said: ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'' ifadesini kullandı. Bu nasıl bir cümledir? nasıl bir şuursuzluktur? insan ister istemez söyleyenin çocuğu ölünce "Amaaan ne var topu topu öldü işte devam et" derlerse ne olacak merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Şunu akp'den bir millet vekili İlk iktidara geldikleri donrmde soylese yaşatmazlardi. Artık tam olarak sindirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25374036 Gündemi meşgul edecek o kadar önemli şeyler var ki, PKK bir kaç askerimizi öldürmüş alt tarafı, niye bununla meşgul olalım. PKK yanlış adamı kaçırmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ahlak ve şereften yoksun çıktık yine adamın laflarını çarpıttığımız için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bir rakamı var mı bunun ? bir limiti ? kaç şehit olsa açılır mesela,son 3 ayda 70 şehit verildi mesela 9 şehit/gün 10 ? 12 ? 15 ? hadi yuvarlak hesap 20 olsun ? kırmayın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 çocukları ölse dünyayı yerinden oynatırlar. umarım inş dinimiz amin ölürler, kendileri değil. sevdikleri ve yakınları. tek tek ölsünler, en son da kendileri ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Viktor said: sehitler filan kimsenin umrunda degil diycem gene kizicak millet, devletin umursadigi filan yok aksine memnunlar bu isten aileleri ve arkadaslari haric o genclere uzulen filan yok, filler tepisirken boku bokuna gittiler iste devletmi vatandas icin var? yoksa vatandasmi devlet icin? sonuncusundayken konusmak bos artik bu saatten sonra aslında şehitler halkın umrunda değil demek yanlış olur. umrunda ama arkasında farklı bisi var. hükümet halkı kin, öfke, şiddet olaylarıyla kontrol ediyo. aynen 1984 romanı taktiği uyguluyor. pkkyı istese bitirebilirdi ama onun yerine pkk sürekli daha güçlendi. akp de bunu istiyor zaten çünkü onları maşa olarak kullanıyor. geçen gün bundan bahseden bi yazı okumuştum ama kim yazdı nerdeydi felan unuttum. bir de bu çıkıp "altı üstü bir kaç mehmet öldü, bunun için meclisi toplamaya gerek yok, biz işimizin başındayız" aciklamasinin da arkasında farklı düşünceler saklı. halka kendilerini maço göstererek güçlü göstererek dik duruyor göstererek halkın gözüne girmeye çalışıyor. halk siyasetcilerin ne konuştuğuna, ne planladigina bakmaz, doğru mu yanlış mı onu da umursamaz. chp mesela ne kadar konusursa konuşsun sıkıcı bir üslup var. oysa akpye bakarsan tam bir sultan havası var. "biz burdayız biz yaptık asariz da keseriz de" pozları felan . hep oy için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Faydalı iş yapacak adamın mecliste işi olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar