Raylen Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=Xl6naUpAxiM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Bu arada WC için AE felan takılırsan yapamazsın. Truce boza boza yürüceksin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 şu dhimmi nekadar iyiymiş ya.en dandik toprakları bile avrupanın en yüksek tax geliri olan toprağına çeviriyor +33% tax bonusu ile. kanuni döneminde(1500-50 araları)nda gelen mimar sinanın verdiği -%10 üstüne economic -%20 üstüne merchantların loyalty bonusu -%10 farmlands -%5 ve valide sultanın verdiği -%10 development bonusu ile balkanlar ve rutheniayı 25 adm puanı harcayarak 8-9 taxa çıkardım tamamen,dhimmiye verdim.95 tax alıyorum lan şaka gibi 1570te. 1650lerde isveç ile hre kurmuştum,polonya ve rusya içine dahil olarak,onda bile 100-120 taxmı ne geliyordu. buarada osmanlı ile persleri historical rival yapmaları lazım.öbür türlü çok saçma,diplo-vassalladım herifleri.ordan baluchistan*gujarat-bahmanileri protectorate yaptım,seize land yapıp trade portunu aldım.trade idea aldım şimdi 4. ideaya,merak ediyorum nası para gelicek bide ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Beyler sohbet ederken kaçırdınız sanırım Mandate of Heaven genişleme paketi geliyor. Çin, Kore ve Japonya adam ediliyor. Çin 2. Hre oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Biri bana Sulu'yu alınca castile nasil AE alıyor anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 very hardda ai ne güzel oynuyo ya.etrafta genişleyebileceğim heryere garanti atmışlar afrikaya dahil,her savaşımda düşmanıma 20k condottieri gönderiyolar,gidip policy açmışlar %5 discipline veren falan. iyi güzel bonuslarda şu aşırı manpower-force limit-mp recovery bonusları %25 e falan inse çok zevkli olucak aslında.şu haliyle baya survivala döndü oyun sdfs. milan ile oynuyorum, fransa-ispanyayı iberian weddingten sonra biraz yiyip pu ya soktu.şimdi benim topraklarımı istiyor.hrenin yarısını ve macaristanı yutan avusturya her truce bittiği anda direk saldırıyor,kaldım ortada öyle.ilk kez bi oyunda mercenary limitini doldurdum bide.hep ne gereksiz şu merc arttıran idealar derdim sdfs.ingilizler hariç allyım olucak kimsede yok.onlarda bi işe yaramıyor zaten. oyunun özeti fırsat bu fırsat diyip avusturya osmanlı ile savaştayken saldırıyım dedim avusturyaya.anında savaş açtığım gibi bi iki toprak kaybetme pahasına barış yaptı osmanlı ile bana yoğunlaştı.tam manpowerım bitti,para ödeyip barış yaptım avusturya ile busefer fransa saldırdı.dağlarda tuttum mercler sayesinde ama çok uzadı savaş bu sefer avusturya ile truceum bitti,anında saldırdı sdfs loop'a girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Bugün dlc çıkıyor, indirim de gelir eski dlc'lere almayı planlayanlar için iyi fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 indirim de gelmiş steam'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yeni çıkan dlcyi alan oldumu? asya ile pek oynamıyorum,çok fazla ilgimide çekmiyor ama şu age sistemi hoşuma gitti,kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 age sistemi free patch sanırım. Ben indirim bekleyeceğim yeni paket için zaten çekik gözlü ülke ile eu mu oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Yeni yama ve dlc ile Osmanlı Devleti oynamak adeta bir masalı yaşamak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paradox'u Tayyibe şikayet edicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 oyun baya değişmiş ya. yeni oyun oynar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 hadi dedim ironmande kasayım dedim alayım osmanlıyı öttürem dedim bizansı almışım venice truce bitmesini bekliyorum çotank diye heirsiz padişah öldü! alt+f4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 noldu 1-1-1 falanmı geldi sonra? jannisary decadence yemediysen problem değil okadar, 35ine kadar bekle sonra indir tahtan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Sizde en cok ne kadar gecikiyo bu institution spawnlar? Bende Global Trade 12 yildir spawn olmadi. Hayir bisey degil allahin zululari Italyan devletlerini yakalayacak teknolojide boyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yakalasınlar zaten çok aptalca bir sistem. kolonicilik olunca nasıl daha iyi top dökebiliyorsun akıl alır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 22 yil sonra triggerlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 http://i.imgur.com/Z8vxKkB.jpg yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Holy Roman Empire'ı kurmaya çalışyırum fakat; 1. Free cityler hepsi heretic oldu savaş açamıyorum -3 Stability veriyorlar. 2. Hetericlere holy var neden açamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 emperor freecitylere savaş acamıyor ama 20yıldır oynamıyorum belki dildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 8'i de protestan oldu 0.00 artıyor otorite... Yok mu bir yolu? (yani ally'ına savaş açma dışında.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 toprak ver freecitylikten cıksın : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Lan yine gitti saveler Pek de anlamadim bu patchin olayi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar