Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ya zombi öldürdüm 1 tane su düştü. Zombiler ölmüyor embesilce hareket ediyorlar bi waypointte takılıyorlar sonra vur dur kafasına ama 2 tane gelince gg oldum.Birde eğimli yolda giderken bi anda hp gidiyor benden safe fall olayı ne salakmış bu oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 dayz oynayan kimse var mı bilmiyorum ama arma 2 combined ops u alırsak, dayz standalone'u beleş yada indirimli verme gibi bi durumları varmı? GOG'ta 15$ şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 fakir versiyonlara 3 guest key eklenmiş önceden alanlara yokmu yani şimdi? :X WarZ Package Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yılbaşı indirimlerinde Dayz mi alıyoruz Warz mi ? Pati Ahalisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sınırsız sorgusuz warz tavsiyemi naturele çevirdim şuan tavsiye edemiyorum beklemedeyim gidişata göre karar verilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 WarZ'ler satılıp DayZ alınıyor tabiiki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bugün 5-6 saat oynadık 4 kişi girip. 350 tane zombi öldürmüşüm, güzel de loot aldık ama bi çatışmaya giremedik ya arkadaşların yanlışlıklar birbirini vurması dışında sdfz. ve zombiden large backpack almak ohş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 GreenPeace77 said: sınırsız sorgusuz warz tavsiyemi naturele çevirdim şuan tavsiye edemiyorum beklemedeyim gidişata göre karar verilcek. http://static1.fjcdn.com/thumbnails/comments/There+s+9+instances+of+dubs+in+a+series+from+00+_6ca3e10702999a7dca789c5d683f14c6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 2 side alınacak. Dayz den sıkılınca warz ye girip 2 adam vurursunuz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hayvan gibi silah ve armor stoğum oldu. n00b ganklere başlayacağım zamana saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 keke beni vurma sakın. nüp nüp geziom daha zompi öldürmeyi bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 takiplisi varsa oyunun satabilirim. pst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben oyunu satın aldım 15 20 dk. oynadım. peşime takılan zombilerden nası kurtulcam? birde civardaki evlerin içine girebiliyo muyuz? şehir merkezine ulaşmak nasip olmadı henüz. son olarak görev sistemi aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 depar at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bi yere kadar depar atabilion sonra yoruluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gercek hayatta nasil yapiyorsun anlat bana bi. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 zombilerle başı dertte olanlar; oyunu 1 gün sadece melee silahla hayatta kalma olarak deneyin zombilere yakalanmama kaçma ve imha olarak 3 farklı aşamada hareket edin işe yarar plan dır tavsiye (tu) etrafta zombi varken depar atarsanız çok daha fazla sayıda toplanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Depar atın. Daha sonra birşeylerin üzerinden hoplayın zıplayın. Zombiler bir şekilde stuck yiyor ve gelemiyor. Yada yolu uzatıp gelmeye çalışıyorlar ama, sizin tam o an bulunduğunuz noktaya geliyorlar. Eğer o yeni geldikleri noktadan, size yeniden koşacakları bir yakınlıktaysanız, yeniden görüp geliyorlar. Ben zombileri en son takmıyodum açıkcası. Sinsi sinsi birini öldürmeye gitmiyorsam, zombiler arkamda gidiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 güzel görünüyor böyle olunca crowd http://i46.tinypic.com/2zqudxd.jpg http://i46.tinypic.com/2f06t6w.jpg http://i50.tinypic.com/b3vg4l.jpg http://www.youtube.com/watch?v=t4VEu-9ugro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 oyunun solo günleri bitti beyler, ağzına sıçıyor zombiler adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sanırım test ediyorlar daha fazla zombi olması durumunu. PvP'yi de öldürüyor bu durum haliyle, saklana saklana gitmek artık pek mümkün değil. Feedback gelsin bakalım bir düzelteceklerdir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 düzeltmesinler zaten gayet ii böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Third personda crosshair gelmiş abi, yakında lootu da kaldırır bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 3 üncü bakışı kaldırmaları gerekiyor abi. Ne öyle kamerayı çevirme, köşelerden kontrol etme felan. Köşeye yakın olan avantajlı. Ayrıca croshair pek bi anlam ifade etmiyor. Her türlü yeri ezberleniyor veya ekrana işaret konuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Densiz said: 3 üncü bakışı kaldırmaları gerekiyor abi. Ne öyle kamerayı çevirme, köşelerden kontrol etme felan. Köşeye yakın olan avantajlı. Ayrıca croshair pek bi anlam ifade etmiyor. Her türlü yeri ezberleniyor veya ekrana işaret konuluyor. crosshair e çözüm zor, xhair dünya uygulama var nette kaldırsalar nolucakki bende kullandım halende kullanıyorum farklı icon çeşitleride bol ohhh mis gibi:D evet 3. bakış açısı işi bozuyo onu kaldırmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar