Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 1 clan alıcak sonra heep ondamı durulucak. bu akdar temel bir fonksiyona fazladan para almak edepsizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 War Z FAQ said: http://www.thewarz.com/faq.html "Is the game free to play or is there a subscription model? Neither. The game will be available at launch as a single-purchase download with no payments required to play after that. No subscriptions or hidden fees. You'll be able to spend money in the game for items of convenience or to rent game servers. direk şu dediklerine ters bişey yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 anlamadım neden bu kadar dert oldu size clan kurmak için GC gerekiyo, ileride zombi kesip gc biriktirebilirsin ya da satın alabilirsin bu kadar basit para vermek istemiyosan zombie harrasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 BioHazarD said: War Z FAQ said: http://www.thewarz.com/faq.html "Is the game free to play or is there a subscription model? Neither. The game will be available at launch as a single-purchase download with no payments required to play after that. No subscriptions or hidden fees. You'll be able to spend money in the game for items of convenience or to rent game servers. direk şu dediklerine ters bişey yaptıkları item of convenience iste clan. arkadaslarinla kolay chat icin clanchat ve birbirini vurmamak icin digerlerini gorme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 RRa said: millet nie ağlıyor anlamış değilim. 30 kişilik clansan zaten hepsi surviver bile almış olsa, adam wipedan sonra nerden baksan 1.5k filan gc verecek. 45k gc ile 100 slotlu clan kurarsın üstünede paran artar millette mi bi problem var bende mi bi sıkıntı var, çözemedim bizde kurduk clan, 2 3 kişi slot arttırdı, oldu bitti, nedir yani ağlamak demiyelimde söyleki, tepkimizi koyalımda ilerde para sıcak gelmeye başlamasın arkadaşlara, her şeyede oki olmasın, oyuna para vermişim itemde alıyorum market den, yeter orda kalsınlar, yok ilerde ability skill e zart zurt a hele hele apb deki gibi her türlü silah a coin derlerse benden GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Öle olucak zaten şu haberle benimde güvenim azaldı neyse 25 dolarlık oynarız bırakırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 para verdiğin birşeye içinde var olan bir özelliği kullanmak için -hediye olarak verilse bile o gc- tekrar para vermek mantıksız anlamsız hatta ayıp. F2P olsa anlarım da bu hoş olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 işte o yüzden tepki verilmesi gerekiyor forumlarda stream lerde adamlarda eşek değildir heral düşünürler bu yaptığımız tepki topladı diyerek uygun çözüm üretilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 clan arkadaşlarını görme biraz tırt ya.. duvar arkasından felan görmeyelim mümkünse. adama nişan aldıktan bir süre sonra çıksın ikon felan ne bileyim. Köşeyi döner dönmez bi anlık REFLEX ile yanlışlıkla vuralım bence :D. az önce arkadaşla gidiyoruz. Arkadaş dediki "şu ormanda bi çatışmaya girsek ne güzel olur". Biraz yürüdükten sonra arkadaş tepe bir yerin ucunda durduğu için (diğer tarafında gökyüzü var). Birisi bunu görmüş (pek detay vermedi, dürbün ile şehre baktığını düşünüyorum :P). Daha sonra PAT diye bir ses. "birisi ateş ediyor" dedi. Bir kaç saniye sonra ses tekrar geldi, arkadaş öldü. Neyse yerini söylediği için bana, uçurum kenarlarında öldüğü yeri bulmaya çalışırken adamı buldum ve ateş ettim. Daha sonra oyun göçtü. Neyseki adam ölmüş. Yeniden girip, 2 sinin lootuda aldım. buradan çıkarılacak ders : "ne dilediğine dikkat et" :P hani olayın hikayelik bir durumu yokta. Böyle bir şey olsa dedikten 1 dakika sonra vurulunca biraz komik oldu :D konuya bağlı olarak; $ ile insanların drop olarak çıkan şeyleri satın alması benim için sorun değil. Nede olsa vurulduklarında düşecek. Yeterki "very rare" ve üstü birşey satmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Oyunun release hali diye düşünenler var aramızda ya hala KLANA PARA VERİYOZ diyorsunuz. Klan GC ile açılıyor, GC şu anda gerçek para ama ileride oyun içinden de toplanabilecek, bunu kavramak ne kadar zor gerçekten çok merak ediyorum. Eğer klan kurucam ben çok istiyorum diyorsan adam sana buyur kur ama şu anda sadece "OYUNU SATIN ALIRKEN BENİM SANA VERDİĞİM GERÇEK PARANIN YANINDA SANA BİRAZ DAHA GERÇEK PARA VERİYORUM GİT ONUNLA KUR" seçeneği sunuyor. Ya da o parayla git bere al don al, stem cell olayı gelince onu farmlayıp klanınızı kurarsınız diyor. Klanların da chat ve cosmetic adjustmentlar dışında bir tag olayı, bir isim indikatörü falan olursa oynamam oyunu, bütün hardcoreluğu kaçar tam cookie cutter olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Nolur oyna oyunu dediğinizi duyar gibiyim, ama yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 olay "kılana para veriyok pampaa" değil baştan söylenmeyip sonradan çakallığa yatılması. kırk kere söylenebilirdi parayla olcak diye. üç beş kuruşunda değil insanlar yoksa. proximity içinde kafanda ok çıkıyo ve adama line of sight'ın varsa hedef aldığında ismi de çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kötü ya P:. karanlıkta insanlar hata yapabilmeli :D. Heyecanlı adamlar direk sıkar keh keh. böyle "ikon yok vur" oh ne ala. bugün bir yerde giderken arkadaş nere olduğumu sordu. Yerimi söyledim. sonra bana "bende dışardayım" dedi. Köşeyi bi döndüm, çekici 2 salladım "HOOP HOPP benim ben" dedi. "hani dışarıdaydın?" diyince, dışarıdaydım içeri girdim dedi. Oysa dışarı felan değil orası. bildiğin içerisi yani. böyle problemlerin çıkması güzel bence, ayrı bi heyecan :D. "bu senmisin zıpla" yerine. EMOTE getirseler. Karakter OKAY felan yapsa. Ne bileyim, böyle bir iki el hareketi :P. Çok daha kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 üzerindeki giyside armpatch falan olsa veya kaskında amblem falan daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 flash thunder ikilisi abi passın olcak işte oyun içi voip kullancan bi tek pusulan olucak saat 6 yönünde zombie dicen saat 10u 5 geçede sniper var dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 beyler bu arada campos üstünde ki safedeyim varmı oynıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 WarZ oynayacak arkadaşlar için ts adresi vereyim. TS.TRSERV.COM Paticik kanalları aşağıdadır, bekleriz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 15 dolar için refund etmeye değmez belki 1-2 yıla güzel oyun olup çıkar. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://forums.thewarz.com/showthread.php?68079-FREE-CLANS-are-coming klanlar ücretsiz oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 asdgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 adam olsunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 community karşısında hemen gardlarını düşürüyorlar, bende bundan rahatsız oluyorum. ilk başta da zombiler çok iyidi, oyuncak ayıya çevirdiler zombileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bu patch de zombiler biraz daha akıllı gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 rus abi adamlar ahah hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 RRa said: community karşısında hemen gardlarını düşürüyorlar Şu dediğin o kadar yazdığın beta bu oyun daha kelimelerine aykırı yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar