Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 evet, orda ben de bulamamistim hicbirsey. sansima bi adam cikmisti full techizatli da onu vurup almistim yemeklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 boulder city'nin solunda kalan kırık köprüde deli yemek lootu oluyo. bütün şehrin lootunu oraya atmışlar sanki. silah milah az da olsa çorbadır cipstir gani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 dedigin yere geldim abi bir tane cikolata bar cikti simdi baska server a girip bakicam iyi oldu orasi valla sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 heli crash nerf mi yedi? yani nereye baksam, orayı anlatıyorda. 5-6 tane server gezdim, hep boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 beraber takılalım diyen var mı? tek başına hep avladılar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 charin birini elinde m4le camposdaki kirmizi binada biraktim. oyuna girince instant olucem buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Oyunda lootlanacak en iyi yerlerden biri boulder city'nin sonundaki kırık köprü yolu, arabalarda ve yerde birçok item oluyor ve burayı çok bilen olmadığından genelde ellenmemiş oluyor, bir karakterim hep orada benim, boş zamanında birkaç server dolaşıp baya bir silah, yiyecek vs. topluyorum, yolun başındaki 2 hammer'ın yanında da güzel askeri itemlar çıkıyor aynı şekilde kırık köprü üzerindeki polis arabasında da. Ayrıca Boulder City'nin ortasındaki helikopter kazasının olduğu yerde çok iyi bir loot yeri. Biz dün 3 arkadaş campos'taki o 5 katlı tuğla binaya gittik, içerde dünyanın çatışması olmuş ve sanırım kimse kalmamış çünkü rastlamadık, yerde hayatımda görmediğim kadar silah vardı, herşeyi lootladık, large backpacklerde yer kalmayacak şekilde silahla dolu olarak safe zone'a giderken adamın biri üçümüzü de vurdu. İrlandalı bir eleman, sonra adam lootlamaya geldi ben de silah üstünlüğünden nefret ediyorum dedim adama sonra adam cesedimin üzerine silah bırakmaya başladı bunları kullanın diye :) Sonra muhabbet ilerledi, biz adamla baya kanka olduk, skype'a davet ettik, 2-3 saat takıldık, önce safe zone'da bizi donattı, sniperlar bir sürü itemlar verdi, ben oyunu oynuyorum sanıyordum meğerse biz emekliyormuşuz daha.. Sonra gece görüşü taktı 4 kişi hareket ettik Campos'a, Campos'ta 3-4 dolu kişiyi vurduk sonra safe zone'a döndük. İlk başlarda birkaç silah lootladım sonrasında hep adam vuruyorum dedi, sürekli lootlayarak bu iş zor ama adam vurunca zaten otomatik olarka bir sürü itemın oluyor dedi. Bir guildi varmış 7-8 kişi Campos kamp ediyorlarmış hep. Kimseyi sokmuyoruz genelde dedi. Bu arada glitchleri vs. herşeyi biliyor. Mesela Campos City'deki o tuğla binanın 5. katından 4. kata pencereden atlattı bizi, 4. kattaki oda safe room, iki tarafıda kapı ile otomatik kapalı olan oda :) Onun içine atlayıp orada log ediyormuş, girince de buradan 3. kata atlayıp devame diyorum vs. diyor. Yine 3. katta sol çapraz odanın balkonunda yangın merdiveni var, 2 kat yukarıya çıkıyor o yangın merdiveni, 5. kattaki o odaya tek ulaşımda o yangın merdiveni mesela.. O merdiveni kamplasanız yeter odanın içerideki diğer kapıları kilitli. İyi ki adam bizi vurmuş dedik sonra, iyi bir arkadaş kazandık bu sayede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bence adam developer abi. o ne öyle oyunun içini dışını öğrenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 loot mantigi cok saglikli gelmedi bana. Haritada belirli noktaya git sonra surekli bos serverlari gez loot topla. surekli gir cik diabloya donuyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Nekro said: loot mantigi cok saglikli gelmedi bana. Haritada belirli noktaya git sonra surekli bos serverlari gez loot topla. surekli gir cik diabloya donuyor oyun aynen server arası gırme cıkmaya bir süre olması lazım aynı karakter oldugu zaman 1 saat gırememek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 server kiralama olayı güzel olur kanımca çoklu kapışmalar la zevkli olur oyun, kaç kişilik olucak acaba o server lar ? bandits tayfaları vs rick's LAW tayfaları :D birde o serverlarda drop olmaz gibime geliyo yada silah düşmez, yoksa bi kaç kişi server kiralar safe modda bütün itemleri dizerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 o konuda henüz bir karar vermediler. ya private serverlarda full loot olacak ama bankaya erişim olmayacak yada rare loot olmayacak, normal loot olacak ama bankaya erişim olacak. henüz karar vermedik, acele etmiyoruz demişlerdi en son. private serverlarda map genişliklerine göre olacak. legenderylerin açabildiği serverlarda 15 kişilik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Serverlar arasında dolaşma ve aynı servera başka karakterin öldüğünde diğeri ile girme olayına mutlaka bir yerde son vereceklerdir. Bu şekilde olmaz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 private server da loot olmamalı bence sadece pvp amaçlı olmalı. öbür türlü al serverı.koy şifreyi.sömür sömür lootları clanca başka player tehdidi yokken sonra başka serverlara ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 euserver 172 gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben giricem birazdan. kuzey/guney ne taraftan gireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 guest key falan var mı denemek istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 pati olarak bir server belırlesek ya sureklı oraya gırerız daha eglencelı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 cok kan dokulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 beyler oyanyan varmı campos civarındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hangi serverdasınız? grup kuralım wipe gelmeden keyif çatalım :D EU 172 deyim biomax benzeri nick olan karakterlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 okurken bile heyecan yapıyorum amma ballandır ballandıra anlatıyorsunuz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 usta sen bide oynarken gör nasıl adrenalin bildiğin, arada yusuf yusuf tabe itemler gidincede küfür gani B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 19 papele inmeyecekmiydi bu oyun? batık oyunlara yeterince para döktüm almaya değer mi emin olamadım. ya da guest keyi falan olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 cuma günü 15$'a inmişti artık inmez heralde pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar