tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 DarKRideR said: aldım bende ama çok sıkıldım, birlikte oynama imkanımız var mı :D beyzbol sopam var sadece gerçi asfsd bu paranın kaynağı nedir? her oyunu aldın 1 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ilk zamanlarda daha da fazlaydı o cırcır böceği sesi özellikle. başlarda benimde kafam şişiodu artık duymuorum valla. :p Quo-Vadis said: Arkadaş bu nasıl iş , canlı kalamıyorum oyunda resmen. Survival skill = Zero , hamlamışım iyicene, Zombilerin karnını doyuruyoruz. Dolu serverde Playerler gebertir bizi ,boş servere girip takılıyorum item filan toplarız diye, orada da zombie lere yem olmaktan kurtulamiyorum. Zombie lerde mubarek ,Usain Bolt gibi koşuyor , antrenmanlı Zombie. Bir de sorum olacak bu kuş ,böcek,rüzgar,su sesi ve benzerlerini kapatmanın(diğer sesleri kapatmadan) bir yolu var mı ? ciddi ciddi başım şişti kuş böcek sesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 zombieleriden kacmanın en iyi yolu yuksek bi yere cıkmak bir süre sonra aggro kesbiliolar yada bi sekilde kurtulabiliosun. eger silah yoksa hiç. Bence mapten heli crash site bulun abi yukarlarda biraz gidiin onu bi 15dk farmlayın hop hop en az 3-4 cesit güzel silahınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 o yüksek yere çıkmayı fixlemişlerdi araba gibi mesela. eskiden arabaların çatısına çıkınca duruyorlardı mal mal yanında. kafasına vurup öldürüyordun. ama baya bir önce fixlendi o. kötü bir şekilde tecrübe etmiştim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben 5 sn once bi heli crash site de birini cekicledim. hopluyodu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 şehrin ortasında spawn oldum zate 5 saniye geç yüklüyor o arada zombilere yem oldum. ne kadar salakça iş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 spawn noktları zombielere uzak halbuki bug olmuş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ya bu nası oyun arkadaş dünya silah vardı kala kala 2 rifle kaldı pff >:D< varmı oynıyan bütün gün oyundayım takım kurabiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dün bir loot kaybettim bulan adma zil takıp oynamıştır içim yanar içim kanar isyean... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 tiLi said: DarKRideR said: aldım bende ama çok sıkıldım, birlikte oynama imkanımız var mı :D beyzbol sopam var sadece gerçi asfsd bu paranın kaynağı nedir? her oyunu aldın 1 aydır Şampiyonlar ve Avrupa ligleri sağolsun, hafta sonu da Beşiktaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 darkrider'ın babasının iddaa bayiler zinciri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 5 online var serverda bense 2 kişinin ortasına spawn oluyorum ne diyebilirimki :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dün clearview da 2 kişi mehtapta uçarak post office e indi birini vurdum ötekisi beni öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 monitörde crosshair overlay yapıyolarmış nasıl oluyo bu ? 3. part programmı yapıyo bu işi ? game client e müdahele oluyorsa gm ler farkedemezmi bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ekrana bant yabıştırıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 @reampage aldim warz. oyunda seni nasil bulucam. gofret vericem dedin. gelir seni bulur kulagini isiririm. yaparim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GreenPeace77 said: monitörde crosshair overlay yapıyolarmış nasıl oluyo bu ? 3. part programmı yapıyo bu işi ? game client e müdahele oluyorsa gm ler farkedemezmi bunu ? apb`dede yapiyolar aynisini. 3rd party oluyor ama komik de olsa silinebilir markerla da aynisi 3rd party olmadan yapilabilir. grey zone dedikleri seylerden biri, yasak ama cezalandirilmayan turden. dogrusu `crosshair` feature u oldugu icin warz de banlanma sebebi olabilir. tabii detect edilemeyecegine 99.9% eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 kurşunsuz pompalı ile terör estirdim oyunda ya ahaha. şansıma da silahsız tipler geldi, sudur çikulattır cipstir haraç kestim fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 gefore 9400m kaldirirmi oyunu acaba cok kararsizim guest key verenin ruhuna fatiha okucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ahahah oyunda optionsda communications volume secenegi var bu arada, proximity chat gibi proximity voice chat falan gelse mukemmel olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 "hadibea" o kart çok eski şüpheliyim en düşük ayarlarda bile online fps olan bi oyunu gerekli fps değerlerde oynıyabilirmisin 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 8 fps ile oynuyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 oyuna girdim ormandan sehire dogru yürüyordum bir yerlerden ates ettiler. yari canim gitti. korktum kapadim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bu başka servera atlayıp aynı bölgedeki itemları sömürme olayının çözülmesi lazım. yoksa o hayatta kalma savaşı bitiyor sıradan fps oyunlarına dönüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar