RRa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Clan sistemi bu hafta geliyordu ama şerefsizlerle uraşmaktan şu anti cheat sistemine yöneldiler, 3 hafta gecikecekmiş clan sistemi patchinin gelmesi ha geldiğinde nasıl bir clan sistemi olacak, o konuda çok bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 RRa said: anana ver, al gönlünü, malum bütüngün kulakları çınlıyor senin yüzünden ah sen yok musun sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 maske takın toplu operasyonlarda. felaket zevkli oluyor ahah dün şeye çok güldüm. yağmaladığımız kasabanın birinden geçerken elemanın teki geldi >DONT SHOOT. I'M FRIENDLY zıbam >We are not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 o olay ilk dayzde başıma geldi voipten please dont shoot me dedi adam öle dona kaldım voipten dediği için. 10 dk sonra o beni vurdu ipne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hahah ya aldım dün çok eğlendim ama asıl olay benim biladere oldu çat diye bi şehirde başladı karşıdan 4 tane eleman gelmiş aha dedi vuracaklar dont shoot yazdı proximity den. adam buna get down dedi yattı bu. yemek var mıd iye sordu. bu da yok dedi. vuracağım o zaman seni dedi emin misin dedi yok dedi. arkadan bir arkadaşı geldi sen buna bakma pisliğin teki dedi. bırak adamı yeni başlamış görmüyor musun dedi. buna bi tane çekiç yemek meyve suyu birde maske verdi. bir de dikakt et kırmızı giymişsin bir daha kırmızılıyı seçme 60 milden farkettik seni dedi. şimdi git burdan başına gelmeden dedi. ahhaahh. adamın başlangıçta maskesi çekici oldu ben hala yet gibi geziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Clan/party sistemi gelirse de ben sanmıyorum nametaglerin gözükeceğini, direk serverda kapalı çünkü nametag olayı. Belki büyük mapte adamın yerini görürsün ama onun dışında oyun içinde baktığın adamın senin arkadaşın olduğuna dair bir indicator bütün keyfin içine eder. Onun yerine daha kapsamlı bir character customization getirseler, herkesin unique tipi olsa, ona göz aşinalığı olsa da öyle çıkarsak her zaman daha güzel olur. Ya da loot olarak gps tracker vs. gibi bir şey koysalar oyuna, takıp syncleyince öyle gözüksen haritada falan. Oyun doğallığını korusun istiyorum ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ciplak gezin abi, olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Abi maske en realist, oyunun ruhunu kırmayan çözüm, çok wishful thinking olsa da benim tercihim logo çizilebilmesi yeleklere ve kasklara. O customize classına ulasır umarım oyun, APB bu konuda çok iyi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 clan logosu vs olsa guzel olur cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sadece party kurma ve kendi party deki elemanları anlayacak bir özellik gelse yeter, ona buna zıpla demekten kurtuluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ya bu bandit, hero muhabbetinin ileride perkleri falan olacak ben asıl onu merak ediyorum. Bandit banditi vurunca hero mertebesine yaklaşıyor, aynı şey hero için de geçerli. Banditi herodan ayırt edecek bir özellik koymamaları gerekiyor kesinlikle, kime güveneceğini bilmeme hissiyatını öldürür yoksa. Hero olacaksan öldüreceğin adamı stalklayıp niyetini öğrenip öyle öldürmen lazım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Asıl şey sıkıntı, bandit olmamış neutral olan birini gördün, birini öldürdü random, bandit olmasa da bi timer çıkmalı ve o sürede öldürürsen survivor kill almamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Crim olması lazım bir süre işte bence de, o süre içinde öldürürsen de ne bandit ne survival kill olarak geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://i.imgur.com/pJ86Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 cesitli pleblerin bu oyunu oynadigi gordukce meraklanmadim degil. indirmeye deger diyosunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 denodan 138 derece dönüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Oyunda ilk başlarda el fenerim vardı , fakat 3-5 kez öldüm. Ardından yeni karakter açtım. Ama şuan hiç bir weapon yok elimde. Inventory'de boş , Global Inventory'de. Normal mi bu ? Yani el feneri random gelmiyormuydu ? Ne yapcam ki bu şekilde hiç weapon olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 normal janis. vallahi büyük şehirlere uğraşam, küçüklere git önce bulursun çekiç fener vs. ki fener kullanma zaten, direk yerini belli ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 guest pass : MLRXS-GTHJA-AVD2U-ZVJJ4-NEN8B ilk gelen kapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aldım ben de şimdi ama en ucuzundan.deneyelim bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aldim bakalim ne zaman bitecek DL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 çok mu güzel lan oyun, eşcinseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kaptim kaptan eyvallah. YUH UPDATING 1452 MB LEFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 dur bi guzellik daha yapayim :D DCFXK-WNYS4-WEKHE-MA85H-CVFP6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ya yokmu bi pati vent/ts orda toparlaşıp 3erli gruplara bolunsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar