Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben de kararsızım ya biri key yollasa da takılsak azcık, yok mu hayır sever biri en azından 1 tur binsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bizden kimsede kalmadı key, ama guest giren herkes oyunu full alıp devam ettiler şu zamana kadar gördüklerimiz. Oyun gerçekten özellikle 3 kişi falan oynayınca efsane eğlenceli hiç şüpheniz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 5 kisi oynayinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 guild muild kurma var mı oyunda PaTiCiK SuRvİVal gültü kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 akşam gaza gelirsema lırım belki. o değil 1 yığın oyun var işten güçten zaman bulup oynayamıyorum sonra pişman oluyorum ya. bide day-z daha güzel olursa çok pişman olacakmışm gibi geliyor. ne bilim. harbiden myshin in dediği gibi bi tur binseydik iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dreagloth said: ya 7 Geçen gün denedik işte millet ya birbirini vurdu ya bizden bu sanıp düşmana öldü. Customization daha detaylanmadan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya beyler ben 2 gundur ara ara oynuyorumda tek basıma pek keyif almıyorum, grup oynayan varsa öm atarmısınız skype vs vent gelirim , aim saglam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bende tek başıma çok acı çekiyorum varsa öyle bir grup falan ben de dahil olmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 asıl olay tek başına olur ya o yalnızlık hissi.al sana survival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sopa bile bulamayan adamın dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi yalnızken tamamen şansa yaşıyorsun oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Red said: asıl olay tek başına olur ya o yalnızlık hissi.al sana survival off ne bunalmistim o filmi izlerken ya.. yalniz dolasmayin :( oyuna girmesemde ben skypedan falan size konusur eslik ederim yaziktir o adamin yasadiklarini yasamayin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dayanamayıp aldım bende asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aldım valla dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 guestpass pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi bu oyunu yalnız gece oynarken çok korkuyorsun üstünde loot varsa. Harika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 guest pass atanın 40 yıl kölesi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 filmi izlemeyen açmasın abi adamların evinde yerdeki bölmeye girdiklerinde çıplak insanlar üstlerine doğru geliyordu ya ne tırsmıştım ya çok fena sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arma faciasından sonra hiç bakmıyorum lan bu başlığa zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bu film neydi yahu? kanal d de rastlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 spompas said: bu film neydi yahu? kanal d de rastlamıştım the road Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Myshkin said: filmi izlemeyen açmasın abi adamların evinde yerdeki bölmeye girdiklerinde çıplak insanlar üstlerine doğru geliyordu ya ne tırsmıştım ya çok fena sahneydi last of us lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 var mı şu an oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar