Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben de kararsızım ya biri key yollasa da takılsak azcık, yok mu hayır sever biri en azından 1 tur binsek
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bizden kimsede kalmadı key, ama guest giren herkes oyunu full alıp devam ettiler şu zamana kadar gördüklerimiz. Oyun gerçekten özellikle 3 kişi falan oynayınca efsane eğlenceli hiç şüpheniz olmasın.
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 guild muild kurma var mı oyunda PaTiCiK SuRvİVal gültü kuralım
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 akşam gaza gelirsema lırım belki. o değil 1 yığın oyun var işten güçten zaman bulup oynayamıyorum sonra pişman oluyorum ya. bide day-z daha güzel olursa çok pişman olacakmışm gibi geliyor. ne bilim. harbiden myshin in dediği gibi bi tur binseydik iyiydi
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dreagloth said: ya 7 Geçen gün denedik işte millet ya birbirini vurdu ya bizden bu sanıp düşmana öldü. Customization daha detaylanmadan zor.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya beyler ben 2 gundur ara ara oynuyorumda tek basıma pek keyif almıyorum, grup oynayan varsa öm atarmısınız skype vs vent gelirim , aim saglam:)
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bende tek başıma çok acı çekiyorum varsa öyle bir grup falan ben de dahil olmak isterim.
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 asıl olay tek başına olur ya o yalnızlık hissi.al sana survival
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi yalnızken tamamen şansa yaşıyorsun oyunda.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Red said: asıl olay tek başına olur ya o yalnızlık hissi.al sana survival off ne bunalmistim o filmi izlerken ya.. yalniz dolasmayin :( oyuna girmesemde ben skypedan falan size konusur eslik ederim yaziktir o adamin yasadiklarini yasamayin :(
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi bu oyunu yalnız gece oynarken çok korkuyorsun üstünde loot varsa. Harika ya.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 guest pass atanın 40 yıl kölesi olurum
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 filmi izlemeyen açmasın abi adamların evinde yerdeki bölmeye girdiklerinde çıplak insanlar üstlerine doğru geliyordu ya ne tırsmıştım ya çok fena sahneydi
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arma faciasından sonra hiç bakmıyorum lan bu başlığa zorla
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bu film neydi yahu? kanal d de rastlamıştım
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 spompas said: bu film neydi yahu? kanal d de rastlamıştım the road
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Myshkin said: filmi izlemeyen açmasın abi adamların evinde yerdeki bölmeye girdiklerinde çıplak insanlar üstlerine doğru geliyordu ya ne tırsmıştım ya çok fena sahneydi last of us lolz
Öne çıkan mesajlar