kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ... Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde 49 yaşındaki V.Ç., 19 yaşındaki kızı S.Ç.'yi tecavüz edip kaçırdığı iddiasıyla kayınbiraderi 24 yaşındaki Ferit Subatan'ı polislerin arasında hastanede kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/08/08/tecavuzle-basladi-cinayetle-bitti-2507173.Jpeg millet sapıtmış işlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ulan o cumleyi kurana tecavuz etmek lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Bu katil mi tecavuzcu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Yaşına bakarsak katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 fotoğraf niye anlamadım. bıyıklı insanlar mı tecavüz edip öldürüyo demek istedin. bu tarz haberlere de alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 fotodaki tecavuz edilen kizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Agir tahrik varmis o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Öf be Şükrü. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 iyi yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 marjinalliğin de bir limiti var be abi. ülkece matematiği bozacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 YA NAAPCAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ülkemin erkeği ailede genç kız gördü mü dayanamaz hale gelmiş ya aşkı memnu dan sonra böyle oldu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aquila said: ulan o cumleyi kurana tecavuz etmek lazim aslinda. harbi lan, kızın dayısı kıza tecavüz etti sonra kızın babası kızı öldürdü sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bende diyorum ki kızı neden oldurmus afferim lan dogru adamı oldurmus en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Çok temiz iş yapmış adam, hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 we want idam back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bu nası başlık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 babası kızı öldürdü sandım ilk an, sonuçta lcd kafa her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 isin kotusu adamin kizi oldurmus olma olasiligini hic garipsemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aynen öyle başta öyle sandım, beklediğim şey oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yiğenine tecavüz eden dayıyı çoğu dünya memleketinde öldürürler diye düşünüyorum. elbette hukuk vs. de baba olmadan bilemeyiz evlat sevgisini hele hele böyle bir şey başına gelmiş kim bilir daha neler yapar insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ne aileler var, kimi tecavuz edeni olduruyo, kimi tecavuz etsinler diye odaya kitliyo. o yuzden bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 harbi nasıl bir ülke olduk yaw ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ağlanacak halimize gülüyoruz. Bu ülkede yaşamak istemiyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Başlığı dayı tecavüz etti baba da kızı vurdu gibi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar