Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 lordluk alalım bizde biyerlerden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Viktor said: said: “Ben, Sultan 2. Abdülhamid Han’ın 5’inci kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu. Af Yasası’ndan yararlanıp Türkiye’ye yerleşmiş ilk Hanedan ailesiyiz ve dünya genelinde yaşayan 17 sultandan biri olma şerefine nailim. muhtesem yuzyil izlemekten beyni sulanmis su salaga birileri hanedan gucten dustukten sonra dogan mensuplarin unvan kullanamiyacagini soylesin hanedan mensuplari bile lumpen ve cahil lan, zor bulunur bole ulke Murat Bardakçı o kadar pohpohlarsa yayında, çıkın lan torpağımdan da diyebilirler yakında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ben John Tzelepes Komnenos'un 132. kuşaktan torunu SULTANI SEZAR HAZRETLERİYİM hemen topkapı boşaltula ve bana ayrula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Viktor said: said: “Ben, Sultan 2. Abdülhamid Han’ın 5’inci kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu. Af Yasası’ndan yararlanıp Türkiye’ye yerleşmiş ilk Hanedan ailesiyiz ve dünya genelinde yaşayan 17 sultandan biri olma şerefine nailim. muhtesem yuzyil izlemekten beyni sulanmis su salaga birileri hanedan gucten dustukten sonra dogan mensuplarin unvan kullanamiyacagini soylesin hanedan mensuplari bile lumpen ve cahil lan, zor bulunur bole ulke hakkaten dedemin sarayı demiş bi de. halkın tepkisinden çekinmese kurutacaktı atatürk bu gereksiz soyu, hayatta olduğuna şükretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ahah cidden ya. Hanedan ailesi bile cahilin önde gideni ülkede xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Seni dedenin sarayının hareminde çatır çatır keselerim ben kirin çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 monarşi çok saçma ya. bunlar yönetecekti ülkeyi ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 vaybe dedesi koca saray bırakmış karıya, benimki anca 100m2 ev bıraktı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Gelir gelmez istekleri başlıyor arkadaş ünvanlar kullanmalar falan da cabası. Nihayetinde güç ve güç aşkı ruhlarına benliklerine işlemiş. Görkemli yaşam, itibar, güç saygınlık ve milletin efendisi olmayı kuşak farkıyla kaçırmanın yokluğu ile yetiştirilmesi sonucu böyle bir isteğin gelmesi şaşırtıcı değil. Atılan bir adımı, yapılan bir jesti algılayış şeklinden gerisinin nasıl gelebileceğini az çok tahmin edebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 adamlarin sayesinde ayasofyada namaz kiliosunuz, bi dügün cokmu geldi !11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ayasofyada namaz kılınmıyor billadr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Gelin bir yeralti kuralim ne kadar pislik varsa Ezio hesabi tak tak tek tek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Osman Osmanoğlu çok naif bi adamdı ya? Böle arada resimleri felan çıkardı Avrupai bi aile naif açıklamalar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 yalnız koskoca ülke şeklinde bir mirasları vardı çok koyar lan adama eehhe koskoca ülken var sonra yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Rerore said: yalnız koskoca ülke şeklinde bir mirasları vardı çok koyar lan adama eehhe koskoca ülken var sonra yok Aslında öyle değil. Vahdettin öldüğünde ülke çoktan yıkılmıştı. Osmanlı imparatorluğu bittiğinden doğal olarak Vahdettinden sonraki mirasçılara hiç bir şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Abi harbiden yani, ingiltere kralicesi ozel tren vs pahali geldigi icin normal trenle gider. Bizim ki mahalle krosu cikar iyi mi? Hayir isin komigi hanedan bunlar; http://g.mynet.com/i/95/429_0.jpg Adamlar tr ye en uzak olabilecek genlere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Hayir bi de osmanliyi sevmek bisi, osmanogullarini sevmek oha. Adamlar turklerden nefret etmis yani. Turk kelimesini bizim erdogan in kullandigi gibi gaza getirmek icin kullaniyo. Butun gelinler zaten ithal, sonra bakion hic biri turke benzemiyo, ki arastirmalara gore Dunya'da gen cesitliliginin, kendi genlerine en uzak toplumun Turkiye oldugu gercegi var. Ona ragmen sokakta gecse yabanci deriz bi coguna. Adamlar yeni ceriye bile turk almak istememisler, bozarlar duzeni diye :) Millet kendi cocugunu gayri muslim, gavur vs kaydediyomus, cocugu o egitimi alsin diye, en iyi egitim cunku ulkedeki. Yaptiklari dogrudur yanlistir, oyle bi toplumda turkleri dislamak gereklidir bile diyen bizim islamcilar cikar, sirf osmanogullarini koruma adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Sparkcaster said: lordluk alalım bizde biyerlerden ya hendekli şatomu yaparım ama pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 dedenin sarayı dedenin toprakları siz her şeyin içine sıçtıktan sonra bize aittir bebeğim. bu arada yok illa orada yapıcam düğünü diyorsan. dedenin bize attığı kazığın borçlarını öde canım benim. bi tanem. atalarımın göz nuru. http://www.measuringworth.com/ukcompare/relativevalue.php sitesine göre bana olan 1881'deki £106,000,000 borcun bugünün parası ile £8,340,000,000.00 to £124,000,000,000.00.arası bişi ediyor. Ben diyorum, keza bizimkiler ödediler bu borçları ay yüzlüm. Türkiyenin senelik nüfus sayımı 10yıllık ara ile şu şekilde 1960 28,160 1970 35,464 1980 44,105 1990 54,130 2000 63,720 2010 73,640 Toplamda 299,219 ediyor Bak bi tanem,hayatımın çiçeği... sizi o kadar çok seviyorum ki ülkenin nüfusunun artışı üzerine bi analiz yapıp aslında 1929'dan bu yana şu kadar adam doğdu, bu kadar adam öldü. Toplam sayımız budur da demiyorum, 60lı yıllardan öncesini de saymıyorum. Dahası her adamı 4kere falan saymış oluyorum Yetmiyor. bu rakamı da 300,000e yuvarlıyorum. 60lardan bu yana 300,000 türk yaşadı diye bi yalan atıyorum analayacağın. Şimdi hesap ediyorum ortalama değerden ((£8,340,000,000.00 +£124,000,000,000.00)/2)/ 300,000) Bana en iyi tahmin ile minimumdan dersek £27,800 ortalamadan dersek eğer £441,113 borcun var. Bu 78,200 ile 1,239,491 TL arası bir şey ediyor yani. Şimdi gel, dedenin borcunu öde gadasını aldığım. Bu direk bana olan borcun bu arada. diğerlerine de ayrı ayrı ödersin artık bi şekilde. şaka bi yana ne sevmiyorum lan bu gibi "dedemin şeyini istiyorum" tarzı şımarık çıkışları. bildiğin deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 öz dedem olan Malkoçoğlu Bali bey'den gelen haklarımı talep ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 dasaaa said: Türkiyenin senelik nüfus sayımı 10yıllık ara ile şu şekilde 1960 28,160 1970 35,464 1980 44,105 1990 54,130 2000 63,720 2010 73,640 Toplamda 299,219 ediyor Güzel yazmışsın da şimdi tekrar bakarken gözüme takıldı; Abi 10 yıl ara ile nüfusları niye topladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dedesinin dasaa gibi bir modu olaydı keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 xaty said: Güzel yazmışsın da şimdi tekrar bakarken gözüme takıldı; Abi 10 yıl ara ile nüfusları niye topladın? 1 kasmamak için 2 sayı bol çıksın. fazla adam çıksın diye said: sizi o kadar çok seviyorum ki ülkenin nüfusunun artışı üzerine bi analiz yapıp aslında 1929'dan bu yana şu kadar adam doğdu, bu kadar adam öldü. Toplam sayımız budur da demiyorum, 60lı yıllardan öncesini de saymıyorum. Dahası her adamı 4kere falan saymış oluyorum increment olarak dedim "salla abi 10yıl aralıkla" insan ömrü 70 yıl desen, gelen ölen falan dediğinde de herkes 3-4defa falan sayılmış olur. sayı fazla çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Lan şunu görünce yemin ederim sevindim hanedanlığın bittiğine. Sene 2012 heriflerin kafa hala aynı ya allahın yancısı. AKPnin ve fetullahın son zamanlardaki "BÖYÖK OSMONLO OMPROTORLORO" çıkışından nem almış hemen bıraksan hanedanlığı geri kuralım der heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 parasi neyse versin ciraganda yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar