Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 öncelikle söyliyim çok aşırı kilolu değilim. 69 kiloyum. ama son zamanlarda yoğun iş temposundan dolayı (masa başı) spor yapmayı çok ihmal ettim. 2 yıldır doğru dürüst spor yapmıyorum ve göbek denilen olgu ile tanışmış bulunuyorum. hayatında ilk kez tanışan biri için korkunç bir duygu. bu göbek denilen vücut troll'unu daha fazla beslememek için (dont feed the troll) yemek yememeye karar verdim ama eminde olamadım yemek yemeyerek yağ yakarmıyım yoksa kaslarımmı erir önce bilemiyorum. yemek yemeyerek derken hiç yememek değil tabi. dün mesela hafif kahvaltı ,2 dürüm tantüni,ayran ve 2 armut 1 şeftali yedim. kola içmemeye çalışıyorum. çaya çok şeker atardım (4 kaşık) yarıya indirdim. bu koşullarda 65 gibi bir kiloya inip yağdan kurtulunca 3 aylık bir spor salonu macerası ile kaybettim 5 kiloluk yağı kas olarak geri alma planım var. /summon bu yollardan geçmiş birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Aç kalarak kilo vermek sakıncalı onun yerine ekmek, şeker, abur cubur ve meşrubatı kes. Öğün atlama ama porsiyonları küçük tut mesela o iki tantuniyi tek öğünde yediysen yeme 1 tanesi yeterli tek öğün için. Mümkün oldukça yağsız şeyler tercih et. Sadece bunlara dikkat etsen günlük harcadığın kaloriye göre hızlı yavaş kilo verirsin ne kadar yoğunsun bilmiyorum ama hiç yoktan günde 40 dakka cardio hızlandırır süreci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ben de 55 kilodan 74 e çıkmış biriyim. ve aniden çıktım. feci göbek olmuştu. şu an 69 um. spora başladım daha 2 hafta filan gitti. yediklerime dikkat ediyorum. az yiyorum ama baya baya az yiyorum. sağlıksız olabilir ama pek iştahım yok bu sıralar. neyse. spora gidiyorum. yürüyerek gidiyorum 30-45dk giderken yürüyüş, sporda da toplam 40 dakikaya yakın koşu+yürüyüş, sonra ağırlık vs, dönüşü de yürüyerek yapıyorum gene. şu an baya baya gitti göbeğim. kilom da hala aynı. azalma olmadı. kaslarda arttı hatta ağırlık vs sayesinde. tabi çok azcık arttı ve büyük ihtimal o sahte bir görüntü daha çok yeni diye. ama kısaca yediklerine dikkat et ve koş, yürü vs. yoksa gitmez o göbek sadece zayıflayarak. aşırı kilodan dolayı göbek yok sende zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Nasıl çıktın abi 55'ten 74'e, ben de çıkmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Über hardgainer olarak spor+diet bu kilo almak için de vermek için de aynı. ps : 177 boy 58 den 71 e çıkmış kilo 4 kilo falan daha lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 spora gidiyordum, bir 5-6 ay gittim sanırım. çok kilo alamadım o sıra. 60 filan oldum işte. sonra bıraktım sporu. bu sırada mideyi büyüteyip diye bildiğin doyduktan sonra da yiyordum. spordayken sorun yoktu da sporu bırakıp odada pc başında takılınca + içki vs ile bi anda 74 oldum. 3-4 dolma ile yeter diyip kalkan adam 8 dolma yiyip utandığı için aç kalkar olmuştu sdfs. şuan iyiyim neyseki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 4 kaşıkla şeker değil reçel içersin abi. çocukluğumdan beri şekersiz çay içerim. çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 178boy 120kilo başladım tatsız olaylar geçince başımdan 2hafta birşey yemeden geçirdim bu süreçte aniden 8-9 kilo verdim. Ardından lan bu kilolar çatır çatır verilebiliyomuş aslında dedim ve diyetisyene gitmeye başladım gayet rahat bir şekilde haftada 2kilo veriyorum gerçi son 3hafta boşladığımdan dolayı kilomu koruyorum. Şu an 103e düşmüş bulunmaktayım 90a kadar yolu var. Bir diyetisyene gitmenizi arada da sporla desteklendi mi çok rhat şekilde kilo verilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 dukan mukan yapmıyorsun di mi normal diyet mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 iyiymiş. 1.85 75 kiloyum. 2-3 kilo verip gerisini biraz daha kaslaştırırsam çok iyi olacak. göbek de gitsin tabii o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yok normal diyet bol ara öğünlü hatta diyetisyenle kavga ediyoruz zorla ekmek yedirmeye çalışıyor bende sen onları topla haftasonu bira olarak ver bana diyip pazarlık yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Lelouchshiba said: iyiymiş. 1.85 75 kiloyum. 2-3 kilo verip gerisini biraz daha kaslaştırırsam çok iyi olacak. göbek de gitsin tabii o sırada. o boya 75 bile az degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kas olmadığından dolayı göbek var maalesef. kiloyu korusam da olur yalnız kas olayına fazla önem vermeyeceğimden 2-3 kilo versem göbekten tamamen kurtulmuş olurum diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi tantuniyle göbek biraz zor erir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Tantuniyi dürümü kes, onun yerine sebzeye aban, öğle yemeğinde kereviz falan ye, hiç bir şeyin kalmaz. Maksimum 6 ayda göbek möbek gider. Et yiyeceğin zaman da ya yağsız haşlama ye, ya da ızgara vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 iyi diosunda nerden bulcam onları :D işyeride heryer kabapçı dolu alternatif pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 akşam 6'dan 7'den sonra bir şey yemeyin. gece de 12-1 gibi yatın. sabah aç kalkarsanız zayıflama yolunda gidiyorsunuz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 boy kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bol süt ürünleri tüketin abi, diyetisyene gidin bildiğiniz şeyler olsa bile otorite baskısı fayda ediyor disiplini sağlamak için diyet yaparken. Benim diyetisyenim 5-10 sayfa verdi bana içinde hangi gidanin neye eş değer olduğu yazıo bi tanede örnek diyet yazdı kafana göre hergün farklı bişi uygula sürekli aynı şeyleri yeme dedi ama süt ve yoğurt ürünlerini kullanmayanlar genelde obez olmaya yatkın kişilermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Rerore said: boy kaç 173 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sütte de bissürü şeker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 hafta 3 gün erken kaklıp koş abi yolluyorum programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi koşmak beni bozabilir. üşengeç adamım diyetimi bile birşey yapmamak üzerine kuruyorum (yememek) :D spor yapıcağım zaman bile olduğum yerde yapayım istiyorum salonda. koşuyorsam bile fazla uzaklaşmamak için koşu bandı tercih ederim. zira şu aralar yoğun iş altında olduğumdan spor salonuna dahi vakit ayıramıyorum :( amacım şu yağlar gitsin önce gerekirse hafiften inceleyim sonra spor salonunda yada eve bi dumble set ve bench alıp çalışırım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bende 173 67 kilo Kemikleri ağırlaştık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar