Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo vermek

Joker

Öne çıkan mesajlar

öncelikle söyliyim çok aşırı kilolu değilim. 69 kiloyum. ama son zamanlarda yoğun iş temposundan dolayı (masa başı) spor yapmayı çok ihmal ettim. 2 yıldır doğru dürüst spor yapmıyorum ve göbek denilen olgu ile tanışmış bulunuyorum. hayatında ilk kez tanışan biri için korkunç bir duygu. bu göbek denilen vücut troll'unu daha fazla beslememek için (dont feed the troll) yemek yememeye karar verdim ama eminde olamadım yemek yemeyerek yağ yakarmıyım yoksa kaslarımmı erir önce bilemiyorum.

yemek yemeyerek derken hiç yememek değil tabi. dün mesela hafif kahvaltı ,2 dürüm tantüni,ayran ve 2 armut 1 şeftali yedim. kola içmemeye çalışıyorum. çaya çok şeker atardım (4 kaşık) yarıya indirdim.

bu koşullarda 65 gibi bir kiloya inip yağdan kurtulunca 3 aylık bir spor salonu macerası ile kaybettim 5 kiloluk yağı kas olarak geri alma planım var.

/summon bu yollardan geçmiş birisi
Sosyal ağlarda paylaş

Aç kalarak kilo vermek sakıncalı onun yerine ekmek, şeker, abur cubur ve meşrubatı kes.

Öğün atlama ama porsiyonları küçük tut mesela o iki tantuniyi tek öğünde yediysen yeme 1 tanesi yeterli tek öğün için. Mümkün oldukça yağsız şeyler tercih et.

Sadece bunlara dikkat etsen günlük harcadığın kaloriye göre hızlı yavaş kilo verirsin ne kadar yoğunsun bilmiyorum ama hiç yoktan günde 40 dakka cardio hızlandırır süreci.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 55 kilodan 74 e çıkmış biriyim. ve aniden çıktım. feci göbek olmuştu. şu an 69 um. spora başladım daha 2 hafta filan gitti. yediklerime dikkat ediyorum. az yiyorum ama baya baya az yiyorum. sağlıksız olabilir ama pek iştahım yok bu sıralar. neyse. spora gidiyorum. yürüyerek gidiyorum 30-45dk giderken yürüyüş, sporda da toplam 40 dakikaya yakın koşu+yürüyüş, sonra ağırlık vs, dönüşü de yürüyerek yapıyorum gene. şu an baya baya gitti göbeğim. kilom da hala aynı. azalma olmadı. kaslarda arttı hatta ağırlık vs sayesinde. tabi çok azcık arttı ve büyük ihtimal o sahte bir görüntü daha çok yeni diye.

ama kısaca yediklerine dikkat et ve koş, yürü vs. yoksa gitmez o göbek sadece zayıflayarak. aşırı kilodan dolayı göbek yok sende zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

spora gidiyordum, bir 5-6 ay gittim sanırım. çok kilo alamadım o sıra. 60 filan oldum işte. sonra bıraktım sporu. bu sırada mideyi büyüteyip diye bildiğin doyduktan sonra da yiyordum. spordayken sorun yoktu da sporu bırakıp odada pc başında takılınca + içki vs ile bi anda 74 oldum. 3-4 dolma ile yeter diyip kalkan adam 8 dolma yiyip utandığı için aç kalkar olmuştu sdfs.

şuan iyiyim neyseki.
Sosyal ağlarda paylaş

178boy 120kilo başladım tatsız olaylar geçince başımdan 2hafta birşey yemeden geçirdim bu süreçte aniden 8-9 kilo verdim. Ardından lan bu kilolar çatır çatır verilebiliyomuş aslında dedim ve diyetisyene gitmeye başladım gayet rahat bir şekilde haftada 2kilo veriyorum gerçi son 3hafta boşladığımdan dolayı kilomu koruyorum. Şu an 103e düşmüş bulunmaktayım 90a kadar yolu var. Bir diyetisyene gitmenizi arada da sporla desteklendi mi çok rhat şekilde kilo verilebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bol süt ürünleri tüketin abi, diyetisyene gidin bildiğiniz şeyler olsa bile otorite baskısı fayda ediyor disiplini sağlamak için diyet yaparken.

Benim diyetisyenim 5-10 sayfa verdi bana içinde hangi gidanin neye eş değer olduğu yazıo bi tanede örnek diyet yazdı kafana göre hergün farklı bişi uygula sürekli aynı şeyleri yeme dedi ama süt ve yoğurt ürünlerini kullanmayanlar genelde obez olmaya yatkın kişilermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi koşmak beni bozabilir. üşengeç adamım diyetimi bile birşey yapmamak üzerine kuruyorum (yememek) :D spor yapıcağım zaman bile olduğum yerde yapayım istiyorum salonda. koşuyorsam bile fazla uzaklaşmamak için koşu bandı tercih ederim. zira şu aralar yoğun iş altında olduğumdan spor salonuna dahi vakit ayıramıyorum :( amacım şu yağlar gitsin önce gerekirse hafiften inceleyim sonra spor salonunda yada eve bi dumble set ve bench alıp çalışırım heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...