ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Napiyorlar abi bunlar her odada klima her odada elektrik sobası mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Lelouchshiba said: niye güneydoğuya yansısın ki zaten ? askşdlfkasdşlkasdf. kaçak elektrik güneydoğuda fazla kullanılıyor diye güneydoğudaki abonelere yansıtmak nedir ya, düşünmüş bir de adam bunu ? batıdakinden ne farkı var ki o adamın, o da faturasını ödeyen bir vatandaş sonuçta ? kaçağı engellemeye yönelik çalışmak yerine böyle saçma sapan kışkırtıcı açıklamalar yapmak tam da bir akp vekiline yakışır hareketler. 4 aylık haber btw. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Isterse 14 aylik olsun, cozulmus mu ? Cozulmemis. Eskidi gecti gitti gibi bir olay yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ahmedinejad said: Napiyorlar abi bunlar her odada klima her odada elektrik sobası mı var. yaw işte cift kişilik yatagın kumas ve sungerleri sokup yaylarına elektrik veriyorlar ve dev bir soba oluyor. Fotoları vardır googleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ohaa.. resmen fazla gelmiş totolarına sürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi kuyuya o dirençleri atıp kuyu suyu ısıtan falan var doğuya gidenlerin anlattığı baya bir şey var öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ahahaah yuh Ondan sonra niye bizi sevmiyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kaçak elektrik kullanan adam kömür, odun sobası mı yakacak ? her odaya koyuyor elektrik sobasını. Zaten yalıtım yok. 7/24 çalıştırıyordur. Kaçak kullanım için zaten belli kesimler teşvik ediyordur kesin. Aynı kesimler inadına fazla yakın diye propaganda da yapıyordur. Maksat zarar vermek. Nasılsa bize giren çıkan yok mantığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 fenn said: 'Vatandaşın şikayetinin farkındayım. Bu konu aslında biraz hassas bir siyasi konu. İstismar edilmeye müsait. Kayıp-kaçağın en fazla olduğu bölge Güneydoğu bölgesi. Urfa, Diyarbakır, Siirt,Batman, Hakkâri. Şimdi bu bölgedeki kaçak elektriğin parasını sadece bu bölgedeki abonelere yansıtırsak, bunu siyasi olarak istismar ederler. Terör örgütü ve siyasette aynı çizgideki partiler; ayrımcılık yapılıyor, diye istismar ederler. Fatura farkını etnik ayrımcılık diye gündeme getirirler." DEDİ http://forum.memurlar.net/konu/1506642/ http://haber.gazetevatan.com/bakan-yildiz-kacagin-faturasini-batiya-odetiyoruz/443553/2/Haber Bunu da açıklayın atayizler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Olayın özü şu, devletin otoritesi G.Doğu'da kayıp ve otorite sağlayamadığımız için kayıp giderleri de karşılamamız için bu ülke de milyonlarca enayi var, bizde onlardan karşılıyoruz. 4 ay geçip - geçmemesi mühim değil, "tartışıldı" demekte çünkü bu olay hala devam ediyor, hala hem fahiş fiyatla elektrik ödüyoruz hemde kullandığımız kadar artan oranlı kaçak kullanım bedeli var, bunun üstü örtülüyor ve bu durumu protesto eden kitleler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 skarlar böyle işe. neymiş doğudaki adam siyaseti kullanıp yanlış yerlere kayacakmış. adamlar başka yere kaymadan sen onlara kaysan? bu kadar korkar bir hümüket nasıl olur anlamıyorum. hocamın bir lafı vardı düzeni değiştir biraz da sen düz diye hep aynı muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 daga cikmasinlar bize kursun sikmasinlar diye elektrigi , komuru bedavaya verip cebine yesil kart koyup ustunede maas baglarsan bunun adi harac vermek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 çözüm belli oraları verelim sonra elektrik satalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 BlackLabelSociety said: skarlar böyle işe. neymiş doğudaki adam siyaseti kullanıp yanlış yerlere kayacakmış. adamlar başka yere kaymadan sen onlara kaysan? bu kadar korkak bir hükümet nasıl olur anlamıyorum. katılıyorum. yazının akıcılığı güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Lelouchshiba said: 4 aylık haber btw. Böyle böyle unutuluyor Ne değişti. İsterse 40 aylık haber olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Daha yeni Mardin'den gelen bir öğretmen arkadaş ile konuştuk. Klimalar ucuzladığından beri sadece evlerde değil, kapısı penceresi olmayan tüm ahırlarda da klima varmış. Ayıp denen şey orada yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 o.ç'lik babadan oğula geçiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Hayır o bölgeden oy da almıyor bu adamlar. İstanbul'un yarısı zaten kürtçe konuşmaya başlamış ses çıkartan yok. Neyimize ırkçı diyecekler eğer kaçak elektiriği keserlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Çok ciddi çatışmalar çıkabilir ama bölgede, oraya memurları tek başına yollayamazsın elektriği kesmeye. Yanlarında bir takım asker ile gönderceksin, adam da keleşini kapıp ateş açacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 elektriğide suyuda keseceksin takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 elektrik dağıtımı ve tahsilatı özele bağlanmadı mı? nasıl bütün Türkiyeden bunu bölüp tahsil edebiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 artık işin yüzsüzlük boyutuna geçmişler, nusaybinde adamlar elektriği suriye hattına çengel atıp çekiyolar, açıklamaları da "türkiyede arada elektrik kesiliyor, suriyede kesilmiyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Birşey deyince ırkçı faşist kafatasçı oluyoruz. Ben yerim öyle su muhallebilerini. ırçılıksa ırkçılık. Ben ödemek istemiyorum başkasının yaktığı elektriği. Ne bu ya Emin çölaşanla pek aram yoktur ama şu yazısını neredey se onaylayacağım " Kürtler 1. sınıf türkler 2. sınıf vatandaş " tarzındaki yazsını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Geçen faturalara baktım işte 10-20 küsür kaçak kayıp bed diye para ödüyorm. Bu yukarıda dava açan adamdan sonra kaldırmışlardı diye biliyorum. Yeni gelen faturada kayp. kaç bed yoktu. 2. de büyük şehirlerde hemen kaçak elektrik kullananların tepesine biniyor devlet. Ama G.Doğuda artık ne yapıyorlarsa devlet gık diyemiyor. Suçlu ve bunlara göz yuman devlet zaten. Ha diyorum hakkımızı yiyen Türkünde, Kürtünde cezasını çekmesini isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi o kayıp kaçak bedeli reaktif ile ilgili değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar