Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 meh iki accountu birleştirdi, şimdi eski accountdan msne giremiyorum. yeni accountda contact listi görmüyor lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 liste geç geliyor baya bende öyle oldu en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ya ben merge edemedim hotmail account'umu. linkleyebildim sadece. o da sag ustte ismime tıklayıp hızlıca o accounta gecis yapmamı saglıyor. nasıl birlestirdiniz siz? bi de birlestirdikten sonra hotmail ile aldıgım uyeliklerimde bir problem yasamam di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 DH farkı, lol. http://resim.donanimhaber.com/SATILIK_OUTLOOK_MAiL_ADRESLERi/m_63997673/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 zonguldakspor alsjdkalsjdkşljasdlşaşlsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 1 milyonun yüzbini dh e gitmiş heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi adam google a gitmist a,b,c diye yazmis suggestions ta ne geliyosa almis sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Lerzanmutlu'yu alabilirim kaca acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 serenserengil ucuza bırakırsa alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 azmi@'i kim aldı. ağzınıza ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kaptim adresi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 [email protected] var zaten gerek yok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Vendy said: DH farkı, lol. http://resim.donanimhaber.com/SATILIK_OUTLOOK_MAiL_ADRESLERi/m_63997673/tm.htm lan böyle insan mı olur yahu abbaaaav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Vendy said: DH farkı, lol. http://resim.donanimhaber.com/SATILIK_OUTLOOK_MAiL_ADRESLERi/m_63997673/tm.htm efsane adam direk, zengin olma potansiyeli var o girisimci ruh ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Çakal adam gide gide benim ismimi almış deyyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 2 gundur deniyorum ama alınmıyor error veriyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 toggie said: ya ben merge edemedim hotmail account'umu. linkleyebildim sadece. o da sag ustte ismime tıklayıp hızlıca o accounta gecis yapmamı saglıyor. nasıl birlestirdiniz siz? bi de birlestirdikten sonra hotmail ile aldıgım uyeliklerimde bir problem yasamam di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Laraken said: Vendy said: DH farkı, lol. http://resim.donanimhaber.com/SATILIK_OUTLOOK_MAiL_ADRESLERi/m_63997673/tm.htm lan böyle insan mı olur yahu abbaaaav. herif primer adres olarak mynet kullanıyor yalnız adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 xaty said: GERGE said: xaty said: outlook gibi dandik bi alan adından mail aldık diye seviniyor bir sürü insan. İnatla aynı şeyi söylüyorsunuz. Artık Windows 8'e bu hesabı kullanarak gireceksiniz, o yüzden önemli. Windows Store ile hep bu hesabı kullanarak etkileşim kuracaksınız. Muhahaha: http://www.theverge.com/2012/8/1/3212173/outlook-com-email-addresses-microsoft-forgot xaty129837 diye görünse ne olur, görünmese ne olur sadece windows'a login olmak için kullancaksam. bi de offline kullanamayacakmıyım windows8'i? Yok öyle birşey, eski hotmail, msn ve livelar da microsoft hesabı olarak kabul ediliyo. Ayrıca hiç mail almadan başka bir hesabını ör gmail hesabını da microsoft hesabı olarak alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ceyhunu kapmışlar ya off :( keşke dün görseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Neden her yeni zımbırtı için e-posta alıyorsunuz ki? Eğer msn için kaydettirdiğiniz gmail varsa windows live'a onunla da giriş yapabiliyorsunuz. Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hotmail ile win8 kullanamayacağım nerede yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 burada↓↓ hotmail ile win8 kullanamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Aldım dursun köşede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dasaaa said: burada↓↓ hotmail ile win8 kullanamayacaksın varya şu mesajı sadece aşağıya doğru ok yapabildiğini göstermek için attın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar