Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 of yarabbi ya 5 tane yama çıkardılar daha hala ilk hafta öğrendiğim bug'ı çözmemişler ama unuttum iki yıl sonra tabii. cass'e verdiğim all american uçtu gitti kumarhaneye girerken. bunu da farketmeden üstüne 3 saat oynadım. zırt pırt ayrı save almak lazım, sakın quicksave ile yetinmeyin. hayır gazinoda kalsa onu da anlayacağım, gittim kasalarını açtım baktım, hiçbir yerde yok. oyun silmiş resmen silahı. ver elini konsol player.additem. bu arada hem fonv hem fo3 bugünlük indirimde, hala almayan varsa kaçırmasın ikisini de. bu arada, implant grx + chemist + day tripper = max payne. kesin alın alacaklarınız bittiğinde. dc imiş boss imiş hiçbişi dokunamıyor dibinizde spawn olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Fallout NV:Ultimate edition..10 dolar.. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bende öyle 10 dolara almıştım hepsini. Üzerine modda çekince 100 dolarlık oyundan şahane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 modsuzda 100 dolarlık çoğu oyundan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sam said: of yarabbi ya 5 tane yama çıkardılar daha hala ilk hafta öğrendiğim bug'ı çözmemişler ama unuttum iki yıl sonra tabii. cass'e verdiğim all american uçtu gitti kumarhaneye girerken. bunu da farketmeden üstüne 3 saat oynadım. zırt pırt ayrı save almak lazım, sakın quicksave ile yetinmeyin. hayır gazinoda kalsa onu da anlayacağım, gittim kasalarını açtım baktım, hiçbir yerde yok. oyun silmiş resmen silahı. ver elini konsol player.additem. bu arada hem fonv hem fo3 bugünlük indirimde, hala almayan varsa kaçırmasın ikisini de. bu arada, implant grx + chemist + day tripper = max payne. kesin alın alacaklarınız bittiğinde. dc imiş boss imiş hiçbişi dokunamıyor dibinizde spawn olsa bile. şunun yüzünden taze 6 saat gameplayim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 player.additem de geç valla, hiç uğraşılmaz. kapayıp açınca achilere devam ediyor nasılsa. old world blues çok iyiymiş bu arada. (tu) http://i51.tinypic.com/2u8unip.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://i.imgur.com/MYo7i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Sparkcaster said: Sam said: of yarabbi ya 5 tane yama çıkardılar daha hala ilk hafta öğrendiğim bug'ı çözmemişler ama unuttum iki yıl sonra tabii. cass'e verdiğim all american uçtu gitti kumarhaneye girerken. bunu da farketmeden üstüne 3 saat oynadım. zırt pırt ayrı save almak lazım, sakın quicksave ile yetinmeyin. hayır gazinoda kalsa onu da anlayacağım, gittim kasalarını açtım baktım, hiçbir yerde yok. oyun silmiş resmen silahı. ver elini konsol player.additem. bu arada hem fonv hem fo3 bugünlük indirimde, hala almayan varsa kaçırmasın ikisini de. bu arada, implant grx + chemist + day tripper = max payne. kesin alın alacaklarınız bittiğinde. dc imiş boss imiş hiçbişi dokunamıyor dibinizde spawn olsa bile. şunun yüzünden taze 6 saat gameplayim gitti arada oluyor, ya silaha vuruyorlar yere düşüyor, yada kırılınca silahi kendi yere atıyor, arada bir kontrol etmek lazım, dün başıma geldi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Arcade Israel Gannon adamın ismine ilk defa dikkat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Feamer said: arada oluyor, ya silaha vuruyorlar yere düşüyor, yada kırılınca silahi kendi yere atıyor, arada bir kontrol etmek lazım, dün başıma geldi mesela büyük silah vermemek lazım, minigun gibi şeyler illa vurulup kırılıyor ve atıyorlar. ben çok uzaktan snipe'larken da kaç defa incinerator filanı vuruyorum ellerindeki, hitbox inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 /v/nin mod tavsiye listesi eskimiş biraz galiba. eski karakteri çöpe atıp sıfırdan başlıyım diyorum varmı sizin tavsiyeleriniz http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_Mods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 oyunu açıyorum max 1 saat oynayıp deli sıkılıyorum. zorla bitirmeye kasıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 goodspringsin tam ortasında 5-6 günde bir (belki 7 ) giant radscorpion spawn oluyor. Öldürüyorum corpsun olduğu yerde tekrar respawn. Frag mine koydum en son çare olarak yoksa victor mictor herkesi öldürüyor. Ne yapabilirim ceseti Z ile taşıyamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bugün boomerların yanına dümdüz yürüyerek gitmeye karar verdim. Hakkınızı helal edin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 toprağın bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ruhun şad olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Revangelis said: toprağın bol olsun hivemind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bu arada wild wasteland traitiniz varsa boomerları geçmek için bahse girebileceğiniz adama gelmeden biraz önce köpekle konuşun. Yeni keşfettim ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 vegası bitirmemiştim. f2 ilede aralarında kısa bi dönem var belki tekrar kurarım su son yamalarla modlarla son bi f2 attım 400küsür hplik kibar öküzüm http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/dudefallout2.jpg bu bildi aynen geciririm oluyosa fnv da. vats animasyonları disable edilebiliyormu bu arada nv de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ultimate edition'da yapmayı hedeflediğim build. http://www.filehost.ws/ipr259dwrys2 not: energy weapon ve heavy armorlardan nefret ediyorum. guns seven biri olarak ona göre build yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 fo2 ile fonv arasında yarım yüzyıl var neredeyse lol, build geçirme filan da olmaz apayrı perk ve trait'ler. öyle 10 10 10 statlar için intense training'e çok yatırmak lazım ama special'ın da esprisi maalesef pek kalmadı yeni oyunlarda. perception spread, agility attack rate, charisma companion number filan etkilemediği sürece de öyle kalır. ayrıca turbo/implant grx ile yürünüyor boomer'lara heh, hatta 37 altın külçesini de götürmek mümkün deddo mani'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yarım yüzyıl cokmu, f2 den milletin colugu cocugu var işte sagda solda herzamanki gibi ch oyunun en useless statı dimi ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ch bi seviyenin altındayken yanına companion alamıycak olsan güzel olur aslında. ya da her companionın farklı ch reqleri olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yok ch'den kötü pe var, ch gene iş yapıyor yancı dmg'si filan ekliyor. hangi perk'leri ve silahı istediğinize bakıp ona göre stat vermek lazım. bir de en & in 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 perception, intelligence'dan sonra en cok dialog ekleyen stat olabilir. bu puan vermek lazim demek degil tabii, itemlarla falan en rahat boostlanan statlerden biri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar