Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 olsun daha iyi oldu böyle elden zekat vermek, ortaya yazmak böyleydi çünkü:
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 American Truck Simulator Gremlins, Inc. Old Man's Journey isteyen ömlesin
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 eregorn said: American Truck Simulator Gremlins, Inc. Old Man's Journey isteyen ömlesin ne kamyoncuymuşunuz arkadaş
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 gremlin şirketi gitmediyse alabilirim ty
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Sam said: olsun daha iyi oldu böyle elden zekat vermek, ortaya yazmak böyleydi çünkü: ne kadar medeniler lan :/
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Cube Escape: Paradox. oyunun 1. bölümünü bitirdim, o kadar hoşuma gitti ki 2. bölüm için para verdim satın aldım (BEN YA BEN, BİR OYUNA PARA VERDİM ALDIM) 7 tl bişi. böyle adamlara destek olurum. ayrıca türkçe desteği de var. Bulmaca, puzzle, zeka oyunu kovalayanlar için gerçekten çok hoş. basit ve saçma puzzlelar yok oturup hırs yaptırıyor adama.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 gog.com'da shadow warrior 2 bedava bi süreliğine
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 American Truck Simulator Dungeons 3 ÖM pliiz Edit: gitti ikisi de, yahu 2 dakikada 5 mesaj gelmiş :horace:
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 ats'i görünce dayanamadım attım ben de, sale'larda hep kararsız kalıp almıyorum sdf. kaçırmışım gerçi ama teşekkürler yine de.
quixef Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Teşekkürler, kamyonumun aynasına Volbeat CD si asıcam. (2016 da çıkan Black Rose adlı parçanın içinde bulunduğu albüm)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 GTA 4 isteyen var mı boşa duruyo inventory'De
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 quixef said: Teşekkürler, kamyonumun aynasına Volbeat CD si asıcam. (2016 da çıkan Black Rose adlı parçanın içinde bulunduğu albüm) :D KehKeh said: ^^ Blackrose teşekkürler. Güle güle oynansın :D
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 adam bütün foruma uo cd'si basıp kargoluyordu. gerçek beleş oyunlar başlığıcısı blackroz'dur <3
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 aynen ilk uo cdsi bana da blackrosedan geldiydi, onun sayesinde böyle olduk belki oyun moyun bilmeyecektim hiç ne güzel :/ asd
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 bana ziyarete geldiğinde yıllardır sakladığım uo cd'sini bir türlü bulamadım, mahçup olmuştum böyle "hala saklıyorum" dedikten sonra bulamayınca. :( kesin bir yerde duruyor ama o hala!
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Varsa fazla American Truck Sim. alabilirim.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 7 days to die isteyen varsa pm'li gelsin
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 10 dk'dır mesaj yok. ya oyun dandik, ya da herkes partiliyor. partilemeyip evde duran no-lifer'lara gider umarım (tu)
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 bende olmasa bırakmazdım çuku
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Cokomantis said: adam bütün foruma uo cd'si basıp kargoluyordu. gerçek beleş oyunlar başlığıcısı blackroz'dur <3 Eyvallah. Yasal olmayan bişeydi yaptğım ama taraftar toplamaya çalışıyodum, birlikte eğleniriz diye, eğlendik de, baksana Silp gibi belki oyun oynamayacak insanlar oyuncu olmuş :D Sam eminim bir yerlerde durduğuna, bende yolladığım insanların isim adres bilgileri bile duruyor hala ;)
Öne çıkan mesajlar