Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 satellite reign'i back'ledim, fazla oynamayamadan bedavaya düştü, ah kickstarter gecikmeleri ah. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Sam said: Paradoxa laf edenin sevdiği oyunları Allah önden ödemeli, üstüne lootboxlu yapar. 1998 kafasından kurtulup gerçek tehditlerin farkına varmak lazım. su acayip yanlis ve yanli bir fanboy kafasi. Lancelion said: paradox'u da begenmeyene EA mustehak. bu da oyle. paradox cok buyudu ve kabul edilemez leslikte bir dlc politikasi var. EA ve ubi'nin daha kotu olmasi paradox'u kabul edilebilir yapmiyor. hatta onu gec, nasil tuketici olarak memnun edebilir anlamadim. saka saka anladim gerci de ilk satirdakini tekrarlamaya gerek yok. yuzume tukurseler yarabbi sukur hesabi. asil paradox'un aldigi hali kabullenenlere her sey mustehak. kansersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ea, ubi falan kendi yaginda kavruluyor. AAA gelisine preorder eden guruhlara rehash franchise pazarlamak en sevdikleri sey. ote yanda paradox kendi niche oyun yapmakla kalmiyor capi ufak firmalarin guzide oyunlarini publish ediyor. daha kritik yerlerden vurdugu icin kalburustu oyuncu icin daha buyuk tehdit. ekmek kofte hesabinda sinifta kaldigi su asamada zaten tartisilabilir bir mevzu degil. o raddeyi geceli iki sene falan oldu. bkz: cities, stellaris. eller yapis yapis olmadan paradox circlejerku kisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ben tonla bombaladım paradoxu yeri geldiğinde, aktif güncellenmeye devam eden oyunun beleş hali dlcleri kapsamıyor diye burun kıvıran mezarcıların hakkı evet kotick fırsat sütunları. bir kanser varsa o da f2p olması gereken oyunlara önden para, sonradan da lootboxuna para verenler olur ancak. oyunculuk paradoxun surat ırkları dlcsinden mi daha çok çekiyor yoksa bundan mı, fazla bir analize gerek yok görebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 paradox turkuaz medya gurubuna satilicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 "daha kotusu var" argumanindan sikilmadiniz mi? what about EA falan baymadi mi? her seferinde vanilla deneyimin gerilemesi ironik bir sekilde tam EA usulu degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 arcane said: ea, ubi falan kendi yaginda kavruluyor. AAA gelisine preorder eden guruhlara rehash franchise pazarlamak en sevdikleri sey. ote yanda paradox kendi niche oyun yapmakla kalmiyor capi ufak firmalarin guzide oyunlarini publish ediyor. daha kritik yerlerden vurdugu icin kalburustu oyuncu icin daha buyuk tehdit. ekmek kofte hesabinda sinifta kaldigi su asamada zaten tartisilabilir bir mevzu degil. o raddeyi geceli iki sene falan oldu. bkz: cities, stellaris. eller yapis yapis olmadan paradox circlejerku kisalim. hani "bunu beğenmeyene ea müstehak" denmesine tepki olarak yazdığının farkındayım da, ea'i üç nesil yakmaya yeter de artar o lootbox shitstorm'u. ki bi de spor oyunlarında da yiyorlarmış aynı p2w bokunu sanırım. alıp alıp içine ettikleri developer'ları katmıyorum bile. pek de "kendi yağında kavruluyor" değil yani. ubi için katılabilirim, ürünleri bana hitap etmiyor ama siege'den beri bi düzelme var, for honor'ı düzelttiler sanırım baya, asscred'in son oyunu bugfest cashgrab reskin bi oyun olmak yerine düzgün release oldu falan, evil'lığı biraz kıstılar gibi. paradox için bişey demiyorum çünkü oynamadım. vanilla alıp kendimi dlc almaya mahkum hissetmedim veya "yek yea negzel yabmış işte adamlar kaç ton content'li oyun" demedim. dolayısıyla ea'le kıyaslayamicam doğal olarak. ama ea'e no mercy abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 mesele what about ea değil, mesele dimyata pirince giderken evdeki bulgur meselesi. horse armor 10 yıl unutulmadı, bin beter dlcler oyunculukta standart olurken kimse konuşmadı. bizim forumu biliyoruz zaten, babam çıksa yerim denen şirketlere tık yok, ama yüzde biri ciroda başkası hemen tü kaka. vay efendim sen nasıl 15 liralık dlc çıkarırsın, biz onunla aylık ödeyecektik 10 yıllık oyuna. yok aman sen expansion dlc çıkarma, biz onbeşinci expansion alıp sonra diğer oyununda lootbox açacağız. sonra da early accessten asla çıkmayacak bir oyuna ve ksten 5-6 yıl sonra belki çıkacak bir oyunu alacağız. sana para yok. hani oyunculuktaki bütün sorunları objektif yaklaşımda eleştirdik de paradoxun dlcsini tolere ettik sanki, geçelim bunları. kartellere göz yumup torbacı kovalayarak gaming justice sağlanmıyor. paradoxun dlc sistemi evet eskisine kıyasla sıkıntılı ama ona glene kadar bin beter sorunlar var. konuşan da yok burada çünkü alan razı, satan razı. şirket isimlerine hiç girmeyeceğim şimdi, fedaisiyle üç gün wot yazışasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 vanilla'nın gitgide patates olması tam ea usulü bu arada evet. bkz sims. dlc'nin içinde gelen şeyi unlock'lamak için bi dlc daha istiyorlardı falan bi ara :) ama vanilla'nın "yetmemesi" biraz göreceli gibi. biri gelir "stellaris'in vanilla'sını bin yedi yüz saat gömdüm daha ne" der, öbürü gelir "x dlc'si olmazsa olmaz, şerefsizler oyuna koymamış çoluğu çocuğu ölür inşallah" der, ordan biri çıkar "ulan buna sövenler wiçar'a niye sesini çıkarmıyo, götüm gibiydi vanilya" der. göz var izan var ama "ölçülebilir" bişey değil. o değil de sega kanı gore'u paraynan sattı ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 @coko kendi yaginda kavruluyor cunku medet umulan bir yer degil. lost cause tamamen. belli formullerin disina da cikmiyorlar artik. bize giren cikani limitli. battlefront threadine bakabilirsin mesela. alani az, savunani daha da az. paradox oyle degil. genis yelpaze ve oyunundan firmasina guzide isler bagliyorlar. kalburustu gamersan elin mahkum. herkes makul buldugu sekilde para harciyor. playtime tabii ki onemli faktor. ama vanilla state goreceli olmayan bir mesele cunku su goturmez yaklasim farkliklarini kendi oyunlari icinde kiyaslayarak tespit edebiliyorsun. resmi olmadan early access tadini yakalatan oyunlar belli. sonrasindaki gelen icerik ve tuning miktarindan net olarak kestirebiliyorsun. vanilla ve post-release gameplay feature miktari turnusol kagidi gibi. her oyunda uc asagi bes yukari ayni cokus gecerli zira development zamanlari kisaldi. ama bunu dumen sekli olarak kullanmak bazisina daha fazla vakfolmus. @sam what about diye devam etmissin. her seyi konustuk forumda. hatta gereginden fazla konusmus olabiliriz zira is objektivizme gelince horse armorlardan beri cizgin bozulmadi sdfg. indirim esnasinda oyunlara zam yapsinlar, sineye cekelim. aman paradox'a bir sey olmasin! https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/a-comment-from-fred-ceo-r-e-pricing-update-read-post-68.1031121/page-4#post-23000490 battlefront threadinde yaramazlari tahtaya yazabiliriz, sorun yok, en yaramaz onlar. yaninda herkes melek. relatif tesellinin tadi baska! adalet diye stockholm'e yuruyecegimiz gunlerin temelini atiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 derail eden ben degilim ama ben de okuz gibi devam ettirdim. yol actigim rahatsizlik nedeniyle 1 adet FTL: Faster Than Light giftleyecegim. talip varsa email ozel mesajlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 abi allah aşkına komple bundle'ı 500 lira olan oyunun yapımcısını savunmayın ya: http://store.steampowered.com/bundle/3096/Crusader_Kings_II_Collection/ şimdi açıkçası pek oynadığım bi oyun türü değil (ve nedense library'mde var muhtemelen bi arkadaşın falan gazına gelip indirimde gömdüm :D). ama şu bundle'a bakınca 500 liralık bir şey var mı yani aydınlatın beni ve bilmeyenleri. 12 tane mi ne expansion çıkarmışlar, nedir bunların content'i. gerçek anlamıyla expansion mı? yoksa oyunu çıkaralım, üstüne 3-4 sene daha yarım vardiya çalışıp dlc'lerden sürekli bir para akışı sağlarız modeli mi? bir de bu adamlar steam sale'dan 1 gün önce fiyatlara bindirme yapıp sonra özür dileyip geri almadı mı. çakallar işte yani. nereden koparabilirsek kardır mantığını güttükleri belli bence. ha sonra yakalanınca ve büyük olay çıkınca özürler falan dilendi, eski fiyatlara döndüler falan ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Yahu onların çoğu unit skin pack, lider skini ve şarkı. Alsan ne almasan ne? Mubarek sanki oyunu 500 lira verip oynanıyormuş gibi lanse etmeyin bari. edit: Hayır biraz insiyatif kullanarak araştırabilirsiniz yani. Ben de bu oyunu oynamadım daha önce. Fakat steam'i açıp bakınca görebiliyorsunuz ki bu oyun 2012 (iki bin on iki yani altı seneden fazla olmuş) yılının Şubat ayında çıkmış ve her sene expansion sayılan dlclerden ortalama 2'şer 3'er tane çıkarmış. Kalan dlcler ya ünite modeli ya da soundtrackler. son edit: Yani wikipedia sayfalarında expansion listeleri var. Sims gibi battlefield gibi oyunlar bir sene cycle'ında ne kadar content dlcsi çıkarıyor, bunlar ne kadar çıkarmış karşılaştırın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Sineye çekilen birşey yok, zamlayınca da bombaladık, yeni oyunu eskisinden kötü halde çıkardıklarında da. Benim kadar sevdiği şirketleri bombalamış adamı forumda toplasan iki elle sayamazsın lol. Horse armor bugün öpüp başa konuyor kozmetik dlc olduğu için. 2018e deloreanla gelmiş gibi konuşmanın alemi yok, bu devir netflix, ps plus, xbox live, subs/micro/lootbox/sezon pasosu devri. Hala aynı fransız grevcisi yaklaşımıyla ancak korsan ya da low effort indie tüketimi yapılır. Paradox da bu devirde hayatta kalmak için dlc content ile popüler oyunları aktif yaşatmayı seçti, alternatif modeller arasında gene insaflılardan. Ama yok lootbox ile verselerdi o skinleri baştacı ederdik, yeter ki belli bir şirket logosu taşısın. Konuşulmuyor hani nerede konuşulmuş, battlefront sanki tek oyun. Fosur fosur lootboxlu oyun oynuyorsunuz hepiniz, çıt yok. Oynamayın diyen yok da cam evden bu taşlara hacet yok. Yok neymiş kansermiş. Lootboxtan öte kansr mi var şu an sektörde. Neyse pc gaming başlığında dvam edilecekse edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Cokomantis said: vanilla'nın gitgide patates olması tam ea usulü bu arada evet. bkz sims. dlc'nin içinde gelen şeyi unlock'lamak için bi dlc daha istiyorlardı falan bi ara :) ama vanilla'nın "yetmemesi" biraz göreceli gibi. biri gelir "stellaris'in vanilla'sını bin yedi yüz saat gömdüm daha ne" der, öbürü gelir "x dlc'si olmazsa olmaz, şerefsizler oyuna koymamış çoluğu çocuğu ölür inşallah" der, ordan biri çıkar "ulan buna sövenler wiçar'a niye sesini çıkarmıyo, götüm gibiydi vanilya" der. göz var izan var ama "ölçülebilir" bişey değil. Vanilla ve Paradox söz konusu olduğunda şirketin kendi geçmişiyle bir kıyaslama yapmak çok kolay. CK1 ve EU3 dönemlerinde dlc olmadığı için bunları CK2 ve EU4 ile kıyaslayabiliriz. Her iki oyunun da bütün expansionları dahil versiyonları EU4 ve CK2'nin çıkış versiyonlarından daha kapsamlı değildi. Şimdi tek tek her şeyi karşılaştıramam ama mesela Müslümanların oynanılabilir olmaları CK1'e hiç eklenmedi, CK2'ye ise sonradan dlc ile geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 witcher 1 beleş ama sadece gwent maile sub olursan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Bir dunya key birikmis yine, ama bu kez direk buraya atmak istemiyorum keyleri cunku kimin aldigi belli olmuyo genelde. Ozelden yuruyenlere vericem. Birde tek kisi hepsini alip gitmesin diye tek key olarak dusundum. Isteyenler olursa asagidaki listeden 3 oyun atin oncelik olarak belirleyerek, hani ilk istediginizi baskasi almissa oncesinde 2. 3. siradaki keyleri gonderirim. Bazilarindan 2 adet var, belli zaten listede :) Planetary Annihilation TITANS x2 Galactic Civilizations® III Stellaris Pillars of Eternity Offworld Trading Company Sins of a Solar Empire: Rebellion Endless Legend™ - Classic Edition Satellite Reign Hacknet Wasteland 2: Director's Cut - Standard Edition x2 Wasteland - Classic Kingdom: New Lands Shadowrun Returns x2 Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut Empire: Total War Collection Psychonauts Grey Goo Magicka 2 Dungeon of the Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Birkac key gitti bile. Alanlari burada ifsa edicem bu arada haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 BloodBane said: Birkac key gitti bile. Alanlari burada ifsa edicem bu arada haberiniz olsun :) Bu sayfadaki mesajları alarmla takip eden mezarcıları görmüş olalım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 stellarise talibim. kalmadıysa eğer, başka istediğim birşey yok. stellaris i aldım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ben de stellaris diycektim ama başka isteyen olmazsa diye not düşecektim istenmiş bile eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Galciv 3 keyi özelden geldi şimdi çok teşekkür ederim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 adam büyük hizmet yapmış. hepsi ya var ya da istemediğim oyunlar. alanlara tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Stellaris Densiz'e, Galactic Civilizations III Law'a gitti. Digerleri halen duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 hacknet'i alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar