Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sylvanas, 02.01.2025 19:18 tarihinde dedi ki:

oh super.

ben de GP'de oynanacaklar listeme koymuştum ama banlıyorlarmış çaylakları hemen, bizi de banlar bu develer şimdi asdsfasd

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sam, 02.01.2025 22:15 tarihinde dedi ki:

geçen yıl gamepass oyuncularını toptan banlıyorlardı, bu yıl da epic oyuncularını toptan banlarlar.

Nasıl ya? Nasıl bir oyun bu? Yeni geleni banlıyorlarsa niye silinip gitmedi?

Mesaj tarihi:

valla squad'dır, hell let loose'dur, kolofdati gibi koşup koşup dufduflama oyunu değil. iyi kötü squad leader'ı dinleyip biraz organize olmak gerekiyor. hell let loose daha rahat squad'dan da, gene de koşup koşup ölen ilk okul çocukları doluştuysa ya havle deyip bamlamış olabilirler. oldschool şekilde server seçilip giriliyordu iir.

Mesaj tarihi:
GERGE, 02.01.2025 23:30 tarihinde dedi ki:

Nasıl ya? Nasıl bir oyun bu? Yeni geleni banlıyorlarsa niye silinip gitmedi?

ya tryhard elitistler oynuyor, yeni gelenleri istemiyorlar zaten ilk günden 40-man mmo raider gibi "emret komtanım" diye voicecomm'la erlik yapmazsan. daha ilk maça girdim ekibimi takip ediyorum, ne yaparlarsa yapıyorum. pusuya yürüyorlar ben vuruluyorum, "yeni adam vuruldu". gene aynısı, "yeni adam vuruldu". iğrenç pis bir kitle. sonra ertesi gün bazı sunuculara girilmiyordu zaten windows store client'larına komple ban çekmişler.

askerlik yapmak istiyorsanız yükleyin, oyun oynamak istiyorsanız yüklemeyin hiç. zaten ya pusuya yatacaksınız ya pusuya düşeceksiniz yeni oyuncu olarak. ertesi gün sildim. onun yerine gidin isonzo yükleyin gp'den. hem daha iyi oyun hem tantana dinlemiyorsunuz.

önce ms'i kazıklamışlar şimdi de epic'i kazıklıyorlar herhalde.

• Like 1
  • Yeni Oluştur...