Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Games for Windows Live'in allah belasını versin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bioshock 2 aldım. En yeni GFWL dl ettim kurdum. Oyna girdiğimde illa update edicem diyo. Et diyorum edemedim diyo. Oynayamıyorum cıldırcam. Zaten en son versiyon neyi updatelemeye calısıyo.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

gfwl microsoft'un "oyunlarınızı pc'de oynamayın kampanyası" gibi zaten. Steam oyun oynarken rahatsız etmiyor en azından ya.

abi boktan kısmı su
oyunu steamden aldım
bide icinden gfml cıktı
en tiksinc sey
Mesaj tarihi:
microsoft'un mantığı şu şekilde:
"windows'ta ne oyun oynayacaksın arkadaş, boşuna mı xbox'u yaptık biz, oynamak istiyorsan gfwl diye aptalca bi sistem yaptık, regionlock'u da var, zaten windows 8'i de tabletlere yönelik yapıyoruz"
Mesaj tarihi:
Şimdi microsoft'un el attığı bir oluşumdan hayır gelmez diyip biraz dalga geçelim .

GFWL account daha önceden varmıydı?Yoksa yeni mi açıyordun? Şimdi GFWL de türkiye listede olmadığı için bu sorun oluşmuş olabilir mi diye düşünüyorum . Bir GFWL account açıp ülkeyi uk /germany falan yapıp bir öyle denesen .
Mesaj tarihi:
bende geçen gün aldım (75% indirimdeyken) bioshock 2 yi herhangi bi sorun olmadan girebiliyorum oyuna, benzeri daha önce 1-2 gfwl oyunundada başıma gelmişti ama sorun çıkarmadı bioshock 2 nedense...
Mesaj tarihi:
abi bide yane sacma bi hata
hane fazla ping var
odeme yeri kotu
marketi basarısız felan deil
hangi versiyon oldugunu anlamaktan aciz program

bide gidip windowsla uyumsuz program deme luksleride yok
o dahada komik
Mesaj tarihi:
Viktor said:

fable ole ugrastirmisti, parasini verdigin oyunu oynatmiyor resmen

gfwl dunyadaki en kotu drm olabilir ubisoft dan sonra

Ha evet ubisoftunki da baya kotu. Gecen gun serverlari gocmustu oyuna giremiyodun. Duzeldi sonra dun de surekli server connection interrupted wait plx filan diyodu 30 sn bekletip deva ettiriyodu oyuna sonra tekrar gidiyodu. Bi de oyunu steamden aliyoruz bari steam versiyonu steamden calissa sadece
  • Yeni Oluştur...