BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bioshock 2 aldım. En yeni GFWL dl ettim kurdum. Oyna girdiğimde illa update edicem diyo. Et diyorum edemedim diyo. Oynayamıyorum cıldırcam. Zaten en son versiyon neyi updatelemeye calısıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Oh sonunda geçici olarak çözdüm. Gittim local bi zımbırtı yarattım. Local account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 asil bioshock 1 in authentication serverlari kapatilmis diye duydum ben orjinal oyunu oynayamiyomussun. bunda da ayni sey yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 aynen sorun var kafasına göre ediyor etmiyor, batman'de etmedi, insanely twisted shadow planet'da etti mesela, gfwl worst ever zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ben walla bioshock 1 i hic sorunsuz oynadım sıfır sıkıntı cıktı ama steam versiyonuydu yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 start menüsünden açıp öyle güncellemiştim ben, yapılıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 gfwl microsoft'un "oyunlarınızı pc'de oynamayın kampanyası" gibi zaten. Steam oyun oynarken rahatsız etmiyor en azından ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ben de bioshock 2'yi aldım ama 1'i yarım yamalak oynadığım için ve cd'sini satan hiçbir yer bulamadığım için başlayamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Redeagle said: gfwl microsoft'un "oyunlarınızı pc'de oynamayın kampanyası" gibi zaten. Steam oyun oynarken rahatsız etmiyor en azından ya. abi boktan kısmı su oyunu steamden aldım bide icinden gfml cıktı en tiksinc sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 microsoft'un mantığı şu şekilde: "windows'ta ne oyun oynayacaksın arkadaş, boşuna mı xbox'u yaptık biz, oynamak istiyorsan gfwl diye aptalca bi sistem yaptık, regionlock'u da var, zaten windows 8'i de tabletlere yönelik yapıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Şimdi microsoft'un el attığı bir oluşumdan hayır gelmez diyip biraz dalga geçelim . GFWL account daha önceden varmıydı?Yoksa yeni mi açıyordun? Şimdi GFWL de türkiye listede olmadığı için bu sorun oluşmuş olabilir mi diye düşünüyorum . Bir GFWL account açıp ülkeyi uk /germany falan yapıp bir öyle denesen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 gfwl dünyanın en gereksiz icadı. "BENDE YAPICAM" kıskançlığının talihsiz bi sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bende geçen gün aldım (75% indirimdeyken) bioshock 2 yi herhangi bi sorun olmadan girebiliyorum oyuna, benzeri daha önce 1-2 gfwl oyunundada başıma gelmişti ama sorun çıkarmadı bioshock 2 nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?35,5020908,6385059,page=18#msg-6376339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 abi yemin ediyorum cracklesem dah az urasırdım en kotu interneti kapatır acardım oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 öyle oluyor zaten, dlc'leriyle birlikte geliyor, local hesap açıyorsun ve direk oyuna giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 fable ole ugrastirmisti, parasini verdigin oyunu oynatmiyor resmen gfwl dunyadaki en kotu drm olabilir ubisoft dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 koca windows elinin altındayken bu kadar başarısız olmaması lazım bu sistemin, nasıl ilerletemediler aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi bide yane sacma bi hata hane fazla ping var odeme yeri kotu marketi basarısız felan deil hangi versiyon oldugunu anlamaktan aciz program bide gidip windowsla uyumsuz program deme luksleride yok o dahada komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 gfwl'a kafam girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben seviom gfwli bi sorun yaşamadım hiç, tek keyle 100 tane oyunu orj oynuyosun falan sdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Viktor said: fable ole ugrastirmisti, parasini verdigin oyunu oynatmiyor resmen gfwl dunyadaki en kotu drm olabilir ubisoft dan sonra Ha evet ubisoftunki da baya kotu. Gecen gun serverlari gocmustu oyuna giremiyodun. Duzeldi sonra dun de surekli server connection interrupted wait plx filan diyodu 30 sn bekletip deva ettiriyodu oyuna sonra tekrar gidiyodu. Bi de oyunu steamden aliyoruz bari steam versiyonu steamden calissa sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar