Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 çok zor bişey sanki pc başında yemek yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 oyun oynayıp da pc başında yemek yememiş olanımız var mıdır ya, bu eleman yetersiz çıkmış salonda tv izlerken de ölebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 abi bilgisayar başında ölmek için ekstra gerizekalı olmak lazım zaten. Bu herifler muhtemelen enerji içeceği, kafein falan abanıyor uyuya kalmamak için. Hani normalde en kötü çok aşırı yorgunsan sızıp kalırsın, tuvaletin varsa altına yaparsın, açlıktan da o kadar kısa sürede ölemezsin. İnsan biyolojisinin bu kadar kendini koruma mekanizması varken kalkıp ölmek için ciddi uğraş vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 açlıktan ölmek okadar kolay değil. vücudun yakacak yağı ve kası kalmamış olması lazım ölmek için. sorun hareketsiz sekilde uzun süreler oturmakta. transatlantik uçak yolculuklarında da bu şekilde ölenler var. tansiyon bağlı dolaşım sistemi rahatsızlığı sonucu gg. büyük ihtimalle aşırı kafein tüketiminden dolayı ve 40 saat hareketsiz oturmaktan ötürü kalpten gitmiştir. dayanıksızlıkla pek alakası yok. 19 yaşında sporcular kalp krizinden gidebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 videodaki class hep monk asfljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hareketsizlikten pıhtı oluşur, o yüzden ölüp gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hadi oyunda yiyemedin be kardeşim çıkan itemleri ahde satarken ye bişeyler bari. bu oyunda öyle wow gibi efor gerektirmiyor tek elle bile oynayanları var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 mani said: açlıktan ölmek okadar kolay değil. vücudun yakacak yağı ve kası kalmamış olması lazım ölmek için. açlıktan ölmek zaten 2-3 hafta sürüyor. esas sorun dehidrasyon sorunu ki, 24 saatten 5 güne kadar değişebiliyor susuzluktan ölüm süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 level: asian, yazık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Sıradan bir haftasonu eğlencesi için cumadan pazara marathon civ oynasam 40 saati geçer be. Yetersiz bir ölüm olmuş. Büyük ihtimalle ucuza item satın almak için beklerken ölmüştür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 tayvanda net cafede oda kiralamış orda ölmüş habere göre. Hadi anne babayı gectim sallamıyorlar bizim cocuk napıyor 40 saatir diye,cafede kimse de görmemiş bayıldıgında falan. Büyük ihtimal 18 yaşından büyüktür pek de bi malmış yani, az kalkiyim dolaşiyim, bişeyler atıştırıyım falan de dememiş herhalde.Neyse boyle salakların yaşaması bile boşa israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Your Deeds of Valor Will be Remembered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 28 saat oynadim, yarin is olmasa olumune oynardim da 40 saat olmek icin cok cok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 senko said: 28 saat oynadim, yarin is olmasa olumune oynardim da 40 saat olmek icin cok cok az zegna banlasın seni bi öm atiim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Dark_Soul said: tayvanda net cafede oda kiralamış orda ölmüş habere göre. Hadi anne babayı gectim sallamıyorlar bizim cocuk napıyor 40 saatir diye,cafede kimse de görmemiş bayıldıgında falan. Büyük ihtimal 18 yaşından büyüktür pek de bi malmış yani, az kalkiyim dolaşiyim, bişeyler atıştırıyım falan de dememiş herhalde.Neyse boyle salakların yaşaması bile boşa israf. küçükken knight oynadığım zaman, 8-9 saat olunca kovardı beni cafe sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 >küçük >knight o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Banyo yaparken olenlerin mmo oynarken olenlere orani kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Pipet said: ben 1 hafta evden çıkmayıp sosyalleşmek için tuvalete gidip eve pizzacı çağırıp muhabbet ederdim.. harbiden yeni nesil çok reröre DAFUQ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 AHAHAHAHAAHA print screen alıp ailesine yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 uzun süre hareketsiz kalınması durumunda kan pıhtılaşmaya başlar.Pıhtı başta kalp olmak üzere hayati organların işleyişini azaltır ve durdurur.Birde kafaine vurduğunu varsayıyorum s onuç ölüm.Türkiyede de tıp fakultesınde okuyan bır oğrencıde bu yuzden ömüştü.Ders çalışırken yada oyun oynarken belirli aralıklarla ayağa kalkıp odada birkaç dakika yuruyun.Kafeinide abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 hardcore level: asian: when your character dies, you die aswell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 slkfja bundan bi bad luck brian memesi yapmak lazım. yarın masamda istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar