Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teen Dies After 40-Hour Diablo III

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi bilgisayar başında ölmek için ekstra gerizekalı olmak lazım zaten. Bu herifler muhtemelen enerji içeceği, kafein falan abanıyor uyuya kalmamak için. Hani normalde en kötü çok aşırı yorgunsan sızıp kalırsın, tuvaletin varsa altına yaparsın, açlıktan da o kadar kısa sürede ölemezsin. İnsan biyolojisinin bu kadar kendini koruma mekanizması varken kalkıp ölmek için ciddi uğraş vermek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

açlıktan ölmek okadar kolay değil. vücudun yakacak yağı ve kası kalmamış olması lazım ölmek için. sorun hareketsiz sekilde uzun süreler oturmakta. transatlantik uçak yolculuklarında da bu şekilde ölenler var. tansiyon bağlı dolaşım sistemi rahatsızlığı sonucu gg. büyük ihtimalle aşırı kafein tüketiminden dolayı ve 40 saat hareketsiz oturmaktan ötürü kalpten gitmiştir. dayanıksızlıkla pek alakası yok. 19 yaşında sporcular kalp krizinden gidebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tayvanda net cafede oda kiralamış orda ölmüş habere göre.
Hadi anne babayı gectim sallamıyorlar bizim cocuk napıyor 40 saatir diye,cafede kimse de görmemiş bayıldıgında falan.

Büyük ihtimal 18 yaşından büyüktür pek de bi malmış yani, az kalkiyim dolaşiyim, bişeyler atıştırıyım falan de dememiş herhalde.Neyse boyle salakların yaşaması bile boşa israf.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

tayvanda net cafede oda kiralamış orda ölmüş habere göre.
Hadi anne babayı gectim sallamıyorlar bizim cocuk napıyor 40 saatir diye,cafede kimse de görmemiş bayıldıgında falan.

Büyük ihtimal 18 yaşından büyüktür pek de bi malmış yani, az kalkiyim dolaşiyim, bişeyler atıştırıyım falan de dememiş herhalde.Neyse boyle salakların yaşaması bile boşa israf.

küçükken knight oynadığım zaman, 8-9 saat olunca kovardı beni cafe sahibi.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süre hareketsiz kalınması durumunda kan pıhtılaşmaya başlar.Pıhtı başta kalp olmak üzere hayati organların işleyişini azaltır ve durdurur.Birde kafaine vurduğunu varsayıyorum s onuç ölüm.Türkiyede de tıp fakultesınde okuyan bır oğrencıde bu yuzden ömüştü.Ders çalışırken yada oyun oynarken belirli aralıklarla ayağa kalkıp odada birkaç dakika yuruyun.Kafeinide abartmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...