Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 boss sololama kısmı dısında sahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Boss solo niye sacmaki, baya inikti hp, cata basinda bende %4 denmi ne raid boss sololamistim su cift ejderleri eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yanı evet lvl farkıyla falan sacma değilde, bi anda şimdiye kadar bosunamı öldü insanlar!!!! diye delleniyo insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ya şimdi forumda insanlara "sus" demek saçma bir olay ama hakkat sus yani kaede bir tane mmo anlatan anime çıktı, zevklene zevklene izliyorum, doomsayerlık yapma bi zahmet bir tanecik item buluyorlar seviniyorlar yemek pişirip yiyorlar ve buna seviniyorlar falan ben sırf level kasabilmek için 500-700 item craft edip o itemlerı sildiğim mmo oynadım zamanında. bir tane itemın insanın yüzünde gülücük oluşturması, iki yeni insanla tanışmanın keyfini falan yeniden yaşatıyor bu anime. anlatabiliyor muyum? büyüdük ve değişti dünya. =/ asspull, chosen one falan vız geliyor yani. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 pardon bir dahaki sefer senden izin alırım yorum yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 furry warrior ezdi işte ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 kirito do'urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 İlk bölüm bayağı sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 koticki seslendirende spike lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 animelerin çıkış tarihlerini saatlerini listeleyen bir iyi bir site vardı neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Ben buraya bakıyorum genelde: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Fall2012Anime Bu var bir de: http://i.minus.com/i5GsbGtkCIL8M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Orada Madoka Magica Movie 1 ve 2 mi gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 buldum ben dediğim siteyi: http://animecalendar.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 vaperon said: Orada Madoka Magica Movie 1 ve 2 mi gördüm? 1 ve 2 de animenin tekrarını 2 parça halinde vericeklermiş, 3. movie sequel olucakmış. Ama 3. movie ne zaman gelicek daha açıklanmadı. Tabi bunun SAO topiğinde değil sezon topiğinde tartışılması lazım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10 bitince yorumu güncellerim, bunu yazmak için geldim : HİYRU edit: yanağa vurma kısmı a0w*3grpıkasedfpğise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10 Eveeet, welcome to fillers ya da biggest wedding ever in sao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 GLOP GLOP GLOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 asdflşksadf 2 yılın birikmişliği. kızın loli gibi davrandığı kısımlar çok kasıntıydı. onii-chaaan dicek sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10 fap materialı da koymuşlar oyuna. varmı acaba daha ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Güzel başladı ama sonrasında kabak tadı verdi. Keşke daha çok böyle entrikalar, guildlerin birbirine kazık atmaları şeklinde dönseydi hikaye, mage, priest gibi classlarda olsaymış iyi olurdu. Dungeon olayı üzerinde pek yoğunlaşamıyorlar. Boss fightlar çok yalan, Hele 10.bölüm ile iyice meh havası verdi. Yinede izlenebilir. Çok güzel malzeme var ellerinde ama potansiyeli kullanamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ve sonsuza dek mutlu yaşadılar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 az önce doğruysa spoiler'ın darwin'ini yedim ve size de yedirmeye geldim eğer doğruysa çok fena hani zaten ortada bi hax vardı belli de böyle olacağını düşünmemiştim guild başkanı olan eleman gmmiş. bayağı mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ayrıca 10da guild lideri nasıl bir trick yaptı vsde? time slow effectli skill mi adamda? yine belirtmeden geçemicem asuna <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10 ula dedim eli toptanmı gitti. tekrar cıkmıs eli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 10 kirito vader olcakti iste adsffads pedofil abimizin olayda superdi, yasida var zaten belli UO dan yetisme, paralyze i basip kesti, duvar cekip vortex filanda atabilirdi asdfdsf bi ara nebulada ole meshur bug vardi, millet an ex por sorunsuz atana kadar magery kasiodu, ne diminishing return vardi nede damage yiyince cozuluodu, tek buyu ile pvp yapiodun oyun zaten wow ile uo kirmasi bisi ama gittikce daha cok uo ya benzemeye basliyor, nasil ozlemisim sole sandbox mmoyu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar