Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
log horizon (ilk sezonu guzel, ikincisi biraz kabak tadi idi) ve overlord sonrasi buna da bir bakayim dedim.

hatta ilk 5-6 bolumde "ne guzel animeymis, niye laf ettiler ki zamaninda buna o kadar" demistim.

sonra teenage romance, bebisimiz olsun biz de bir ev kuralim, winsest falan vs derken yavas yavas tiksinti basladi.

mevcut durumda ilk 25 bolum bitti, ilk sezon sonu itibari ile fena halde tiksinmis durumdayim kendisinden. accel world in tiksinc yanlarini aynen burda da gordum. karakterler de zaten yavan.

asuna dediginiz fettan kizdan princess peachlige terfi ediyor falan. 50-60 lar turk filmleri gibi meret.

isin mantik hatalarina zaten girmiyorum, hangi animede yok ki zaten. onemli degil o kisim.

ikinci sezon izlemeye deger mi? duzelme oluyor mu biraz? boyle aynen gidiyorsa hic baslamayayim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
son bölümü de bitirdim, süperdi seri, kısa bile sürdü. tower of druaga'dan bu yana en çok eğlendiğim mmo anime oldu. bu seriyi seven fatal bullet oyununa da baksın. anime'deki ana dörtlü kadro, kostümleri, oyundaki bütün silahlar, üstüne sao ve diğer ggo cast'i filan herkes var ve gunplay de çok eğlenceli. dual wield nade launcher bile oluyor sanırım ehu.

expendables

expendables lider kadrosu da çok iyiydi lol. koptum chuck resign edince.
https://d12qk6n9ersps4.cloudfront.net/5875862/medium-clean.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal SoA için konuşuyorum: Bu kadar muhteşem bir konuyu çok kısa geçerek fena harcamışlar ya. Bi 7-8 bölüm izledim, böyle bi bakıyosun 30. seviyeler 50. seviyeler konuşuluyor, aradaki ilerleyiş süreci, karakterlerin level kasma maceraları, aradaki olaylar çok üstünkörü geçilmiş.

Muhtemelen standart anime lanetine uğradı, kısıtlı bölüm sayısı için anlaşma yapabildi, konuyu toparlayabilmek için de hızlı hızlı gitti.

Hala güzel ama ben isterdim ki şöyle adım adım gelişimi, assault team'lerin guildlerin kuruluşlarını, yerleşmelerini falan da görelim.

Dipsiz kuyu yaratacak muhteşem bir senaryo var ellerinde, isteseler çeke çeke bir Naruto kadar uzatabilirler, ama tadında bırakmak isteseler dahi 25'er bölümden 3-4 sezon çıkabilir gayet. Bu kadar hızlı hızlı koşturarak yardırarak ilerleyince biraz gölge düşmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

rew o biraz öyle oldu da sonrasında da başka mmo'larda filan devam ediyor işte, gun gale online en iyisi. ilk sezonu beğendiysen devam et. hele şu son spin-off'ta zaten kirito ve ekürisi de yok, onları sevmeyenlerin bahanesi de yok hani. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oyuna anca 40% indirim gelmiş, DLCde filan hiç indirim yok, özendirmeyin o yüzden. 150 lira veresim yok hiç.
70-75% filan görsün ondan sonra yapın reklamını :p

Anime konusunda da orijinal SAO cidden çok güzel başladı ama Kirito'nun "çok iyi oyuncu"dan Gary Stu'ya dönüştüğü noktada anime boka sardı. 7.-8. bölümler filandı yanlış hatırlamıyorsam. O noktaya kadar çok seviyordum ama. Ondan sonrası da çok fena değildi gerçi, izleniyordu ama iyi de değildi işte. GGO arcı filan nispeten daha iyiydi gerçi.

Bu GGO spinoff ayrı, Kirito olmayınca anime birkaç tier yukarı atlamış. Cidden bu sezonun en iyilerinden. SAO'yu sevmediyseniz bile bunu izleyin.
Hatta asıl SAO'yu sevmediyseniz izleyin ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...