DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 izlemediysen açma çok pis spo uyardık 1 kere ee şimdi bunlar oyunu bitirdide anime 25 bölüm yayınlanmayacakmıydı ? kalan 11 bölümde ne anlatacaklar ? noveli okuyan biri öm atabilir mi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 14 http://www.youtube.com/watch?v=Z0GFRcFm-aY herşeyiyle bölüm (tu) (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 14 eh boyle olucagini bildigim halde izlememe ragmen genede FAK DIS SHIT dedim sonunda, UBW den bile daha anti-climactic hani amacin ne kayaba? kale gormek istedim ok ulan bari sosyal deney yapmak istedim de, nerdlere ders evrmek istedim de ne biliyim tanriyi oynamak istedim de meh SOA kismi bitti boylece Next Episode: http://i.imgur.com/r8XVr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 her ne kadar biraz üzülüp sinirlensem de 10 numara bölümdü gene de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 SAO 1-14 Şimdiii, bir şey var aklımda. Oyunda sadece Kirito ve Akihiko'da special skill var. Başkaları da çıkar diye düşündüm ama gösterildiği kadarıyla çıkmadı. Bu da bana Kirito harici herkesin birer npc kopya olabileceğini düşündürüyor. Herkes oyununu single player oynuyor ve diğer tüm oyuncular npc. Derseniz ki e peki onca feel, emotion nereden geliyor? Oyunda bunun bile emule edilebildiğini "Yui" chan'dan öğrendik zaten. NPC'lerin değişkenliğini de nervegear satın alanların yüz, boy ve kilo gibi tanımlayıcı özelliklerinin oyunun içinde bir database olarak tutulduğunu düşünürseniz, her oyuncu için "olabilecek en iyi MMO deneyimi" sağlayacak, yani oyunu satın alan her oyuncunun tüm olayların merkezinde olacağı bir plot. Kirito'nun oyununda ölenler hala oyunlarına devam ediyorlar. Asuna, Kirito'yu sadece oyundan bir karakter olarak tanımışsa hiç şaşırmayacağım. Belki de Asuna'nın oyununda Kirito ilk intihar edenlerdendi... Saçma olabilir ama bu şimdiye kadar izlediklerimizle düşünülemeyecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 vaperon o unique skiller serverdaki EN İYİlere veriliyor yani kirito irl o kadar special ki oyundaki en iyi refleksler en iyi reaction timelar falan onda. o yüzden ona dual wield vermişler evet aynen böyle açıklaması lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dual wield yanında cheat death de vermis galiba gm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 yok o klasik POWER OF LOVE deus ex machina bullshit eğer ölüp ölmeme olayını diyorsan ama oyun ölümü ile vücut ölümü arasındaki delayde oyun bittiği için ölmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ölmemenin foreshadowing'ini de almıştık. Hayaleti unuttunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bundan sonrası Alfheim Online var şimdi, mesak eden baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 forced dramanın boku çıktı ama yine de güzeldi. GERGE said: Ölmemenin foreshadowing'ini de almıştık. Hayaleti unuttunuz mu? yok en sonda sordu işte oyunda ölenler ne olucak diye, ölümün geri dönüşü yok, onlar geri dönmeyecek dedi mad scientist amca. ama irlde öldüler anlamında mı söyledi, yoksa komada kalıcaklar anlamında mı söyledi onu anlamadım. kirito nun kurtulması büyük ihtimalle irlde ölmeden oyun bittiği içindir. ya da gm sisteme müdahale etmiştir bunlar ölmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 abi ben boss dövüşü bekliyordum, adam server kapadı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ben de böle yaşamak istiyordum halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 çar sildi çarını da değil artık sunucuyu sildi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 daha nasıl devamı olcak bu animenin ya bu olayın üstüne kimse girmez böyle oyunlara artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ren said: abi ben boss dövüşü bekliyordum, adam server kapadı yahu. Şunu spoiler içinde yazaydın iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 düşündüm de bölümün adı zaten "The End of the World". hani pek spoilerlık birşey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Re2,28 deys leytır gibi bişi bekliyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi 10.000 oyuncu oynuomuş galiba zaten çok bişey değil bir Mortal Online değil yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ren said: düşündüm de bölümün adı zaten "The End of the World". hani pek spoilerlık birşey yok bence. Evet haklısın animeye hepimiz aynı anda başlayıp aynı bölümleri izlediğimiz için sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 evet harmoni önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 çok beğendim be. bütün bölümleri bir çırpıda izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ne kötü belli değil. Gerçekten kız ölmüş olsun istedim o derece birşey olmuyordu animede. Forced drama worst drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3b0boVCBb1qgnd34o1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar