Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online

Sam

Öne çıkan mesajlar

14

eh boyle olucagini bildigim halde izlememe ragmen genede FAK DIS SHIT dedim sonunda, UBW den bile daha anti-climactic hani amacin ne kayaba? kale gormek istedim

ok

ulan bari sosyal deney yapmak istedim de, nerdlere ders evrmek istedim de ne biliyim tanriyi oynamak istedim de

meh

SOA kismi bitti boylece

Next Episode:

http://i.imgur.com/r8XVr.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

SAO 1-14

Şimdiii, bir şey var aklımda. Oyunda sadece Kirito ve Akihiko'da special skill var. Başkaları da çıkar diye düşündüm ama gösterildiği kadarıyla çıkmadı. Bu da bana Kirito harici herkesin birer npc kopya olabileceğini düşündürüyor. Herkes oyununu single player oynuyor ve diğer tüm oyuncular npc. Derseniz ki e peki onca feel, emotion nereden geliyor? Oyunda bunun bile emule edilebildiğini "Yui" chan'dan öğrendik zaten. NPC'lerin değişkenliğini de nervegear satın alanların yüz, boy ve kilo gibi tanımlayıcı özelliklerinin oyunun içinde bir database olarak tutulduğunu düşünürseniz, her oyuncu için "olabilecek en iyi MMO deneyimi" sağlayacak, yani oyunu satın alan her oyuncunun tüm olayların merkezinde olacağı bir plot. Kirito'nun oyununda ölenler hala oyunlarına devam ediyorlar.

Asuna, Kirito'yu sadece oyundan bir karakter olarak tanımışsa hiç şaşırmayacağım. Belki de Asuna'nın oyununda Kirito ilk intihar edenlerdendi... Saçma olabilir ama bu şimdiye kadar izlediklerimizle düşünülemeyecek birşey değil.

Sosyal ağlarda paylaş

forced dramanın boku çıktı ama yine de güzeldi.

GERGE said:

Ölmemenin foreshadowing'ini de almıştık. Hayaleti unuttunuz mu?

yok en sonda sordu işte oyunda ölenler ne olucak diye, ölümün geri dönüşü yok, onlar geri dönmeyecek dedi mad scientist amca. ama irlde öldüler anlamında mı söyledi, yoksa komada kalıcaklar anlamında mı söyledi onu anlamadım.

kirito nun kurtulması büyük ihtimalle irlde ölmeden oyun bittiği içindir. ya da gm sisteme müdahale etmiştir bunlar ölmesin diye.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...