Akito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 a.h takılan kitleden bir kişiyi bile tanıtmadılar. meslek falan gördük de jew ruhlu, oyundan çok a.h ile ilgilenen bir karaktere hasret bıraktılar bizi :( kirito "hayvan gibi para biriktirdim" izlenimi vermişti bir bölümde. daha bayağı para bulunması lazım cebinde (solo player olarak kendine yaramayan silahları da -muhtemelen zenci blacksmith aracılığıyla- sattığını düşünürsek...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Yok ben gerçekten bu alayına atar, topuna gider plot armordan yoruldum, town of beginnings'de Mary Sue'ya animenin başında aslında delikanlı cocuklar olarak sunulan Army bebelerini Thug yaptı, dövdürdü falan. Bi ayarsız, gittikçe otaku pandering'e döndü, maksat forced romance olsun figürler satılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bir de onca olan şeye rağmen kiritonun üstüne çıkmak için etekleri geriye doğru çekerken "arkanı dönmeyi düşünme bileğ" tarzı bir şey demesi... ve bu kız kirito "beraber kalak mı panpa" deyince eve alıp hemencecik soyunan kız. ayrıca aynı durumda balık tutan yaşlı adama el salladığını da unutmayalım ( burayı yanlış hatırlyor olabilirim ) oturmuyo ya bu tarz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kirito'nun malı züğürtleri yordu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bu kız çok kişilikli ya hep tutarsız hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Yui olen playerlerden biri bence. Debuff yiyip mezarliktan reslenmistir. Yada oyunun evlenen ciftlere verdigi bir gifttir ama onceki evli cifte yoktu bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bizimkiler SIPEŞIL ya onlara özeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Pffffahahah. http://i.imgur.com/UfQoL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 PastorOfMuppets said: Yok ben gerçekten bu alayına atar, topuna gider plot armordan yoruldum, town of beginnings'de Mary Sue'ya animenin başında aslında delikanlı cocuklar olarak sunulan Army bebelerini Thug yaptı, dövdürdü falan. Bi ayarsız, gittikçe otaku pandering'e döndü, maksat forced romance olsun figürler satılsın. army cıkalı 4 bölümmü ne oldu be. o zamanda ökzü olu öküz zerg uild olarak sunuldu zaten adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ben hepsini bir günde maratonladıgım için bana animenin başı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kız outdoor boss çıkacak he :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yalnız, zerg diyolar japoncadada. nası işlemişse komuniteye terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 inşallah gerisi gelir serinin. en saçma denilen bölümler bile beni sıkmadı. edit: bunu izledikçe inşallah FF 14 2.0 güzel olurda oynarken bu havayı yakalarım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dragonfire said: Yui olen playerlerden biri bence. Debuff yiyip mezarliktan reslenmistir. Yada oyunun evlenen ciftlere verdigi bir gifttir ama onceki evli cifte yoktu bisi. son bossda olabilir acilisa bakilirsa. veya uber sallamak gerekirse programi yapan adamin beyin olumu gerceklesmis kizidir sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Neden 25 bölüm ? Böyle güzel bir konuya sahip bir animede " Bir bakalım olmazsa devam ederiz " düşüncesini anlayamadım.Bildiğim kadarıyla mangası çok bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Tam gits e bağlayacaklar dedim dram döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 12gm olsaydı da ölmeden edit item verseydi bari recreate ettikleri karakter gerçek hayata transfer olsun bari de tadından yenmesin, yoksa datadan çocuk mu olur çok acıklı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 12 Admin paneline girişin var ve ilk aklına gelen kızın datalarını kurtarmak. İlk yapacağım şey kendi köthümün datalarını kurtarmak ve oyundan kicklenmek olurdu sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ehueh oradan yapamazdı herhalde ya muhtemelen. 12 ciem çıkacak herhalde dedim invul açıp ryuujin jakka çekmiş. olsun bu da enteresandı. tosbağa bacakları lol cidden öyle iğrenç şeyler yiyoruz ki şu oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 12 çok boktandı ya hiç sevmedim. Saçma kurgulayıp saçma bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bence eğlenceli bölümdü hoşuma gitti. Yanlız öteki armynin guild masteride tam malmış. Kendini silahsız dungeouna kadar nasıl kitletmiş tuzak olurda bu kadar olmaz. Sonra silahsız derken itemler çantada nasıl olsa pickpocket olmadan nasıl görecek karşıdaki silahın olup olmadığını. kızın çıkardığı kılıçta büyük ihtimal legendary item di. Droplamadı ama bişi :D GM panelde önce kendimi editlerdim herhalde ama muhtemelen fark edilip silinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Kaç yaşında adamım, allahın npcsi için triblere bağladım. Töbe töbe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 kaç tane oyuncu var ki sadece yeni çıkan oyunun betasındayken gerçek hayatla bağlantısı olup da sonrasında tamamen sanal dünyada kitlenen ve gm console komutlarına hakim olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 .help yazınca komutlar çıkıyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 12 kirito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar