benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 "Recep Tayyip Erdoğan" said: Şunu herkes bilsin ki bu kardeşiniz, Recep Tayyip Erdoğan, fanidir. Her yaradılan gibi o da ölümlüdür. adam gidici galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 artik peygamber agizi ile konusmaya basladi, korkuyorum bi kere daha secilirse artik kuranin allahi agzi ile konusmaya baslicak "cehape kavminin yaptiklari ulkeye helakdan baska birsey katmamistir. suphesizki biz onlari bir daha secim kazanamiycak duruma getirdik, tayyip bilendir, tayyip gorendir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ahahah like'ladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 kosmosun troll ları bunlar ya Hayatta ne oluyorsa akp trolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8sn_9xmj-6o http://www.youtube.com/watch?v=Z8YTgWjyDiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 kapanıyoruz sohbet ediyoruz sevişiyoruz. yani öyleeebişeee ytok öpüşüyoruz başbakanla muckmcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sinan çetin: binci fitillih gilin cik iyi bi insin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çocuğun babası çıksın bi takla atsın bi göbek atsın da inanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://i.imgur.com/7aB09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Law said: zındıklığın lüzümü yok. sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://i.imgur.com/2aZaD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 başlık cuk oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 tayyibe bir kere bile oy vermedim.cemaatlerle ivirla zivirla isim olmadi .ama bu secimlerde sirf halkla bu kadar eglendigi icin ,ve karsisinda olanlar daha da komik oldugu icin tayyibe oy verecegim.hosuma giden tarafi butun muhalif sesleri 10 seneden az surede kesti hapse attirdi vs vs ama cidden hitler almanyasi gibi gelecek goruyorum bu ulkede o yuzden durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben hayatımda daha saçma bir argüman görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 peki bana bu ulkenin secim sistemiyle alakali mantikli bir arguman soylesene?80 senedir demokrasi diye milletin arkasina gecenlerin bugun yedigi hurmalari cikaramiyislarini zevkle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 diyor ki kız arkadaşım dramaya götürdü diyor komedi iyiydi ama trajedi görmeden iki adım atmam diyor yoksa domatesim hazır diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sen yine verme oyunu . diğerleri de iyi olmayabilir ama bunların kafa yapısı çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Kesin ve net söylüyorum, AKP ye oy veren cennete gider. Adamlar çalışıyor tamam yiyor olabilirler ama herkes yedi bari bunlar iş yapıyor, ha birde madem maymundan geliyoruz şimdiki maymunlar neden insan olmuyor ? Maymun neden insan doğurmuyor ? Evrimse evrim işte ben maymun olsam direk insan doğururdum. Birde şu bir labaortuardaki o kadar zımbırtı bir araya gelip durup dururken nasıl ki ortaya birşeye çıkaramıyorsa işte evrende aynen böyle, mutlaka bir yaratıcısı var. Ayrıca gelen yoğun ilgi üzerine ZINDIKLIĞIN LÜZUMU YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oncekendimi said: tayyibe bir kere bile oy vermedim.cemaatlerle ivirla zivirla isim olmadi .ama bu secimlerde sirf halkla bu kadar eglendigi icin ,ve karsisinda olanlar daha da komik oldugu icin tayyibe oy verecegim.hosuma giden tarafi butun muhalif sesleri 10 seneden az surede kesti hapse attirdi vs vs ama cidden hitler almanyasi gibi gelecek goruyorum bu ulkede o yuzden durmak yok yola devam http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Law said: Kesin ve net söylüyorum, AKP ye oy veren cennete gider. Adamlar çalışıyor tamam yiyor olabilirler ama herkes yedi bari bunlar iş yapıyor, ha birde madem maymundan geliyoruz şimdiki maymunlar neden insan olmuyor ? Maymun neden insan doğurmuyor ? Evrimse evrim işte ben maymun olsam direk insan doğururdum. Birde şu bir labaortuardaki o kadar zımbırtı bir araya gelip durup dururken nasıl ki ortaya birşeye çıkaramıyorsa işte evrende aynen böyle, mutlaka bir yaratıcısı var. Ayrıca gelen yoğun ilgi üzerine ZINDIKLIĞIN LÜZUMU YOK. title hakediyor bence arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 adam gerizekalılıkta yeni bir çığır açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 niye be başarılı sarkazm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 burda ironiyi sadece bone ve nutella yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Teodor said: bende devam edeyim çok hoşsunuz CEHAPE DÖNEMİNDE CAMİİLERE MÜMİNLER DEĞİL, PATATESLER VE DOMATESLER GİRİYORDU. ARTIK AMBAR OLARAK DEĞİL CAMİİ OLARAK KULLANILIYOR. CEHAPE ZAMANI HERKES İLKOKUL ÇOCUĞU GİBİ ELİNDE KARNEYLE GEZİYORDU, İNSANLAR AÇLIKTAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞLARDI. Yıl kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Redeagle said: BU ÜLKEYİ BİR KIZIN BİR OĞLANININ ELİNİ TUTABİLECEĞİ BİR BATAKLIK HALİNE GETİRDİLER! Ben sevdiğim kızın elini tutamayacaksam o ülkenin Monaco afedersin. Başlıkla ilgisiz olup siyasi mesaj da vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar