Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya heves kırmak gibi olmasın ama o paticik serverlarını boşa açıyorsunuz, cs:go serverına bile adam bulamıyorduk, paticikten bf serverı doldurup da keyifli oyun atacak adam çıkmaz. yazık günah paracıklarınıza.
Mesaj tarihi:
daha oyunu almamış adamlar var abi. oyun alınsın atarız np.

benim internet sıçmayacaksa 1 hafta içerisinde yanınızdayım örgütlerim ben kolordu olarak gireriz sörvıra
Mesaj tarihi:
bingildak said:

razzRaziel said:

abi bende fps sorunu yok fix 60'da geziyor ama pingin 3-4 olduğu tr sunucularda bile lagdan oynanmıyor. sürekli 1sn falan geri atıyor oyun.

package loss gibi dediğin şey

nasıl yani sizde olmuyor mu hiç? kime sorduysam hemen hemen hepsinde var bu sorun, genel sandıydım.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ya heves kırmak gibi olmasın ama o paticik serverlarını boşa açıyorsunuz, cs:go serverına bile adam bulamıyorduk, paticikten bf serverı doldurup da keyifli oyun atacak adam çıkmaz. yazık günah paracıklarınıza.

BF3 release'de 20 kişi felan teamspeakde olduğumuzu hatırlıyorum. Hatta bright,xunn felan bi kaç squad videosu da yaptıydım nerdedir emin değilim :P
Mesaj tarihi:
abi paticik serverları için önerim
rush domination obliteration karması net olur
hem cq large gibi 64 kişiye gerek de yok
efendi efendi oynarız
ama ekleşelim falan bi de platoon gelsin ayarlarız
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Aral bu akşam kargolanacak dedi
Kargolamadı tabiki de.
tabiki de
kargolamadı
tabiki aral

valla ben bi mallık yapıp araldan almıştım, ertesi gün uyandıktan sonra "ben ne yapıyorum" diyip iptal ettirdim direk. allah razı olsun çok uğraştırmadılar iptal ederken
Mesaj tarihi:
alırsın paso pack gelir; 2 yıl sonunda da yeni battlefield çıkartıp bunu öldürürler. yani mmo'ya aylık öder gibi buna peşin toplu para ödemek gerekiyor boşuna. hele ki bu oyunu alan casual oyunculara yazık günah bence; çöpe gidiyor lan para.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...