Certhas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben gelirim ama hep boş serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 DamienThorne said: Gpu GTX 670 geçmiş driverlara dön abi, genel olarak bir sıkıntı yok güncel driverda ama madem sende var geçmişe yönelik test et bakalım farklılık olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya heves kırmak gibi olmasın ama o paticik serverlarını boşa açıyorsunuz, cs:go serverına bile adam bulamıyorduk, paticikten bf serverı doldurup da keyifli oyun atacak adam çıkmaz. yazık günah paracıklarınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 daha oyunu almamış adamlar var abi. oyun alınsın atarız np. benim internet sıçmayacaksa 1 hafta içerisinde yanınızdayım örgütlerim ben kolordu olarak gireriz sörvıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kalıbımı basarım hiçbir zaman paticikten conquest dolduracak kadar adam çıkmayacaktır. marketing kasarız başka yerlerden adam toplarız diyorsanız eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben gelirim ama noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben de gelirim ama biriniz bana oyunu alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 48 kişi large conquest atacağız demiyorum zaten. adam bulursak onu da atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bingildak said: razzRaziel said: abi bende fps sorunu yok fix 60'da geziyor ama pingin 3-4 olduğu tr sunucularda bile lagdan oynanmıyor. sürekli 1sn falan geri atıyor oyun. package loss gibi dediğin şey nasıl yani sizde olmuyor mu hiç? kime sorduysam hemen hemen hepsinde var bu sorun, genel sandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bende ara ara takılma oluyor 2-3 sn lik ama ordan devam ediyor. heli jet falan kullanıyosam çakılıyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Maç bitiminde 16k küsür puan alıp reportta total score 8.6k çıkması normal mi? Hesaplaması felan nasıl hiç bilmiyorum.(3k'sı booster) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bingildak said: ya heves kırmak gibi olmasın ama o paticik serverlarını boşa açıyorsunuz, cs:go serverına bile adam bulamıyorduk, paticikten bf serverı doldurup da keyifli oyun atacak adam çıkmaz. yazık günah paracıklarınıza. BF3 release'de 20 kişi felan teamspeakde olduğumuzu hatırlıyorum. Hatta bright,xunn felan bi kaç squad videosu da yaptıydım nerdedir emin değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi paticik serverları için önerim rush domination obliteration karması net olur hem cq large gibi 64 kişiye gerek de yok efendi efendi oynarız ama ekleşelim falan bi de platoon gelsin ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ayrıca ewt ts en kalabalıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Aral bu akşam kargolanacak dedi Kargolamadı tabiki de. tabiki de kargolamadı tabiki aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ne szaman dolusuyonuz yahu bende bi squad la oyanyım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Abi saat 11 de buluşak ocz de ? SQDM HARCORE KASAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu arada eklemek isteyen olursa; KainRHeinlein. ama noobum baştan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 alsam mı acaba ya optimizasyon nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dünkü sorun şu anda yok mesela 1 saattir oynuyorum nerdeyse ama muhtemelen 1 saate yine başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Chemical said: Aral bu akşam kargolanacak dedi Kargolamadı tabiki de. tabiki de kargolamadı tabiki aral valla ben bi mallık yapıp araldan almıştım, ertesi gün uyandıktan sonra "ben ne yapıyorum" diyip iptal ettirdim direk. allah razı olsun çok uğraştırmadılar iptal ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 grupla oynayacaksan alınır. bağıra çağıra gülerek oynarsın. tek oynayacaksan alma. illa bi sesli chat olması lazım şu oyunu oynarken yani skype falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 alırsın paso pack gelir; 2 yıl sonunda da yeni battlefield çıkartıp bunu öldürürler. yani mmo'ya aylık öder gibi buna peşin toplu para ödemek gerekiyor boşuna. hele ki bu oyunu alan casual oyunculara yazık günah bence; çöpe gidiyor lan para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ay bilmiyorum almak istiyorum hem de istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar