Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aral hala yollamadı benim oyunu ne iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 senin oyuna çökmüşler abi, milletin oyunları geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ya aral niye böyle yapıyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 servera gelin oynayalım iki tane squad dm paticik serverı var. birini conquest yapın bari ama large olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bingildak said: insan nasıl 3 günde rank 55 olur abi http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/octtt/stats/802284626/pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Abi loading neden 5 saat sürüyor buna bir çözüm bulamadım ya. 5.0 GHZ'de çalışıyor işlemci, bu da mı gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi oyun yüzünden çolunun çocuğunu rıskını yedin asdasdads OYUN BOZUK ABİ SORUN SENDE DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Care ssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ssd var abi bende, aynı. loadlar dakikalarca sürüyor. oyun problemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 2 aya bf3 kıvamına gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Betada öyle degildi ya. Ben de deniyim bir ara bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aquila said: bingildak said: insan nasıl 3 günde rank 55 olur abi http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/octtt/stats/802284626/pc/ hacker abi adam :) Forumda threadi var. Eleman conquest mapinde rush medal felan almışmı ne garip şeyler var. 1 maçta 2milyon score almış felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Yeni gördüm, video çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bomba emblemler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şu videoyu izleyip oyunu almamak mümkün değil ya. acayip ikna oldum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mapleri yavaştan kabullenmeye başladım açıkçası, ama insanların battlefield oynadığının farkına varması gerekiyor acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 oha atv ile helikopter patlatmak nedir ya sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Şu flood olan map çok başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 optimazsyondan sonra gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu olabilir bence asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 adamlar suyu o kadar başarılı yapmışki bol bol kullanmaları normal. stormda fln atmosfer çok iyi. o durumda bile full hd 60 sabit verdi ultra 4x aa ile. optimizasyon daha da iyi olacaktır ama betaya göre çok iyi. serverler adam olsun yeter. ama oyunu beceremedim henüz rezil statlarım var. cs nin 10 kişiden sonra 64 çok geldi. her yerden adam çıkıyo. yatarak siper alma ve çalı çırpı olayı da abartıyo işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 @df ekran kartını yazarmısın Açıkçası çekincelerim var. kartım 7850.. Betada iyi sayılırdı performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 noob sorusu: fps'yi nasıl görüyorsunuz? Ben playclaw kullanarak görüyordum bf3'te ama playclaw açıkken bf4 crash olup duruyor oyuna giremiyorum o yüzden nasıl bakacağımı bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 konsolaa perfoverlay.drawfps 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 knoxville said: konsolaa perfoverlay.drawfps 1 Sağol knox :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar