Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Battlelog gitti sanırım, ben de çalışsam mı biraz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yurtdışı çıkışlarında problem var bizim şirketin serverlarına da bağlanamıyorum, çalış bende işlerimi kolaylayım akalım sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bingildak said: bu arada maçte epik bir sahne oldu ya bildiğin sesli güldüm, 2 tane engineer tankla geldi A'ya, ben arkadan bir tane denk getirdim ve içeri kaçtım, adamlar baktı kimse yok ikisi de indi repair yapıyor, bunlar fark etmeden atladım içine, benim setupda anti personnel silah yok, haliyle işime gelmedi, neyse bunlar ben binince rpg'leri verdiler tankın arkasından hemen indim tanktan, heyecanla bunlar içine atladı hemen, atlar atlamaz rpg'i arkadan bir verirsin ikisi de kızararak öldü. mwhahahhhahaha Bende de süper bir sahne olmustu. Heliye atladım. Baskaları da bindi hemen. Kaldırdım 10m kadr sonra kafa aşağı dondü binaya çarpacakken atladım. Digerleri noluyoz derken öldüler hehehehrh. :( öğretin lan kullanmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bayramdan sonra ileri sürüş teknikleri isimli 3 günlük kursama kaydını yaptır genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 joystick alıcam bende heli için ya hiç eğlenceli değil keyboarddan cebelleşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bf3te en iyisi mousetu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Logitech force 3d pro ile heli çok eğlenceli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bingildak said: joystick alıcam bende heli için ya hiç eğlenceli değil keyboarddan cebelleşiyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/logitech-942-000031-extreme-3d-pro-joystick/productdetails.aspx?I_ID=65939 bunun fiyat fena değil aslında da sadece bf4 için de donanım almak saçma geliyor ya. başka hiçbir oyunda kullanmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 barbu açıosun bf3'ü veya bf4'ü boş servera girip practice yapıosun olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 selam, joystick almayın arkadaşlar, aldım ben berbat oluyor yani, sadece uçakta biraz farkedio ondada daha sert keskin dönüşler yapabiliosun bi anda, esprisi bu. heli için klavye + mouse en iyisi. biraz pratik yapın bide ilk başlarda aynı heliyle uçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Abi helikopter için mouse klavyeden daha iyi kombinasyon yok, öyle işlere hiç girmeyin yani boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 boş server e girdim heli çatıda ama çatıya çıkamıyorum. kapı kapalı. nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 spawn olmadan heliyi seçip gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bide 1-2 heli vidyosu izleyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben baya deneme yaptım ya, en son binaların arasında dolaşmaya başladım ama a,s çok işi bozuyor, refleks olarak basıyorsun çötönk diye denge alt üst oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wOuYeI_5bdk bu ne abi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi ben de recon oynadım da nasıl 1 shot atıyor,göğüsten falan vurdukları nasıl ölüyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yakin mesafede tek alabiliyor sanirim. ya uzaktan boynundan bile vursan olmuyo deli ediyo insani, zaten inanilmaz zor vurmak uzakta kosan adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 domination'a bakmayın ya hiç, ben geçen gün pistolle saçmaladım 40'a 4 mü ne bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 pistol bariz oyundaki en iyi silah abi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 mesai bitsin, eve gidip bf4 oynayalım hade. patron duy sesimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 domination tam adrenalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 milletin gözüne feneri tutunca tavşan gibi kalıyolar çok eğleniyorum hmmpphsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Fps 60a cikti kendi kendine dun birkac el oynadim gercekten begenemedim ya cok bf3 ama deil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bf4'te sadece araçlara göre sensi ayarlayamıyoruz dimi yine ? direk vihekıl sensi vardı bf3 te az yapınca heli gitmiyor. çok yapınca tank olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar